Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Χωρίς Ταυλαρίδη με Ξάνθη!

Τις υπηρεσίες του Στάθη Ταυλαρίδη θα στερηθεί ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη, καθώς αποφασίστηκε να εκτίσει στην εν λόγω αναμέτρηση, την ποινή της μίας αγωνιστικής, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Στο μεταξύ, από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν σήμερα οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου με τον Νιάτσι Κούτσι να μένει εκτός, καθώς αναρρώνει από ίωση.


πηγή: metrosport.gr
 


Πόι : «Έχουμε τις προϋποθέσεις να προκριθούμε»

Ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, Μάουρο Πόι, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Λεβαδειακό αλλά και για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.


Για το αν αισθάνεται ότι όλα πάνε καλά στη Λιβαδειά:

«Ναι όλα πάνε καλά για την ομάδα μου, είμαστε εντός στόχων στο Πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο. Στο τελευταίο παιχνίδι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά γενικά πάνε καλά τα πράγματα».

Για το τι πιστεύουν ότι είναι πιο εφικτό, να πάνε στα πλεί οφ ή
να προχωρήσουν στο Κύπελλο:

«Και τα δύο είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα μου, έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, αν και δεν θα είναι εύκολο κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και στο Πρωτάθλημα είμαστε κοντά στην πέμπτη θέση».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είπε:

«Θα είναι σίγουρα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Ο Λεβαδειακός πάντως έχει τις προϋποθέσεις να κερδίσει την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει όμως να κάνει δύο πολύ καλά παιχνίδια για να προκριθεί».

Για το ότι τα τελευταία παιχνίδια δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τη νίκη:

«Όντως, τα αποτελέσματα των τελευταίων πέντε παιχνιδιών δεν ήταν καλά, προσπάθησε η ομάδα και γι αυτό και είναι λίγο πεσμένη. Κοιτάμε όμως μπροστά και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι».

Για αυτό που θα πρέπει να προσέξει περισσότερο η ομάδα του απέναντι στον ΠΑΟΚ αν θέλει να πάρει την πρόκριση:

«Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα μου να μπει συγκεντρωμένη. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος, μου αρέσει η ατμόσφαιρα στην Τούμπα, είναι μοναδική και σε κάνει να θέλεις να παίξεις πολύ σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ καθώς η ρεβάνς είναι στην έδρα μας».


πηγή: metrosport.gr
 

Πούλιος: «Να ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις με τους παίκτες»

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Κώστας Πούλιος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη συνάντηση που είχαν σήμερα στην Αθήνα με ανθρώπους του Άρη.


Για τη σημερινή συνάντηση τόνισε:

«Ήταν μια άτυπη συνάντηση. Ανταλλάξαμε απόψεις και μας μετέφεραν το σκεπτικό τους. Εμείς από πλευρά μας τους μεταφέραμε να βρούνε μια λύση άμεσα και γρήγορα. Πρέπει να βρούνε άμεσα μια λύση με τους ποδοσφαιριστές και τους εκπροσώπους τους.

Έχουν καθυστερήσει να έρθουν σε επαφή με τους παίκτες και αυτό τους μεταφέραμε και εμείς. Έδειξαν πάντως διάθεση ώστε να βρούνε λύση γιατί αυτό θέλουν και οι ποδοσφαιριστές, να πάρουν τα λεφτά τους».


Για το αν υπάρχουν οι προοπτικές να προχωρήσει το θέμα:

«Έτσι όπως μας μετέφεραν τον προγραμματισμό τους, πιστεύω θα ότι θα πάνε καλά τα πράγματα και θα είναι αξιόπιστο. Πρέπει όμως να δεσμευτούν και εγγράφως στους ποδοσφαιριστές, ο προγραμματισμός είναι σωστός.

Υπάρχει το κομμάτι των τηλεοπτικών και αφού μπορεί να δοθεί στους ποδοσφαιριστές είναι μια καλή λύση ώστε να ξέρουν τι χρήματα θα παίρνουν οι παίκτες. Αυτά όμως όλα ισχύουν αν ο Άρης βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ».


Για τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές και για τις δηλώσεις Παναγόπουλου ότι ο Άρης θέλει να «φάει» τα λεφτά που χρωστάει στους παίκτες:

«Εγώ δεν έχω εκλάβει τέτοιες απόψεις από τους ποδοσφαιριστές. Ίσως να ειπώθηκε αυτό για την αναξιοπιστία που υπήρχε στο Άρη . Δεν υπάρχει πλέον. Πιστεύω πως αυτά που λένε οι άνθρωποι του Άρη θα τηρηθούν και εγγράφως.

Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα, ή πληρώνεις και μένεις ή δεν πληρώνεις και πέφτεις. Στένεψαν τα περιθώρια. Το δικό μας μήνυμα είναι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τους παίκτες «χθες» κιόλας. Πρέπει να έχουν με όλους επικοινωνία και να δείξουν ενδιαφέρον ώστε να βρούνε λύση στα χρήματα που τους χρωστάνε».


πηγή: metrosport.gr
 

Καλαϊτζίδης: «Να διατηρήσουμε ή να αυξήσουμε την διαφορά μας με τον Άρη»

Ο προπονητής της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το κρίσιμα παιχνίδια που έχει η ομάδα του, για το Κύπελλο και για τον αγώνα με τον Άρη.

Για το αν αυτό το δεκαήμερο που είχε ματς με Ξάνθη, έχει Κύπελλο με Πανθρακικό και στην συνέχεια τον αγώνα με τον Άρη είναι το πιο κρίσιμο της φετινής περιόδου:

«Από τις πιο σημαντικές περιόδους της σεζόν που διανύουμε, ως προς την υλοποίηση του στόχου μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ο χρόνος πάντα περνάει απλά πρέπει να δούμε ότι σε κάποιες περιόδους έχει ιδιαίτερη αξία ως προς την επαγγελματική μας προοπτική.»

Για το αν κοιτάζουν το Κύπελλο με το ίδιο ενδιαφέρον που κοιτάζουν το Πρωτάθλημα:

«Η Βέροια δεν έχει την δυνατότητα να παραλείψει τον αγώνα του Κυπέλλου γιατί δεν είναι η καθημερινότητά της να διεκδικεί μια θέση στους "4" του Κυπέλλου, άρα οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν αύριο το έχουν προτεραιότητα.. Δυστυχώς όμως για εμάς είναι σε μια περίοδο, όπου ο βασικός μας στόχος κρίνεται στους δύο αγώνες που ακολουθούν με Άρη και ΟΦΗ. Η σύμπτωση αυτή μας αναγκάζει να θέσουμε προτεραιότητες.»

Για το αν οι απουσίες που θα έχει στο Κύπελλο είναι για να προστατευτούν κάποιοι παίκτες για το Πρωτάθλημα:

«Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που οπωσδήποτε πρέπει να ξεκουραστούν και κάποιοι άλλοι που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, που η συμμετοχή τους στον αγώνα του Κυπέλλου θα επιδεινώσει την κατάσταση και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τους επιτρέψει να αγωνιστούν στους δύο κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν.»

Για το αν το παιχνίδι με το Άρη το αντιλαμβάνεται σαν "τελικό":

«Είναι "τελικός" υπό την έννοια ότι αν κερδίσουμε αυξάνονται οι πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία. Υπάρχουν αγώνες μπροστά μας που μπορούμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δεν πρέπει όμως να σκεφτόμαστε έτσι και γι' αυτό πρέπει στον αγώνα της Δευτέρας να μπούμε στο γήπεδο σαν να μην υπάρχει άλλο παιχνίδι και να διατηρήσουμε ή να αυξήσουμε την μεταξύ μας διαφορά με τον Άρη.»

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται και αν κάποια πράγματα είναι συγκυριακά που η Βέροια δεν παίρνει στα παιχνίδια αυτό που της αξίζει:

«Η άποψη των πολλών είναι ότι η Βέροια έχει πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, απλά σε κάποιους αγώνες, κάτι παραλήψεις μας, δίνουν την δυνατότητα στον αντίπαλο να τις αξιοποιήσει και να έχουν κόστος για εμάς.»


Τέλος, για το γεγονός ότι η Βέροια στέκεται καλά κόντρα στις μεγάλες ομάδες:

«Σε αυτούς τους αγώνες υπάρχουν κίνητρα που έχουν να κάνουν με την επιβεβαίωση αξίας των στελεχών και την δυναμική της ομάδας. Αυτά τα κίνητρα όμως θα έπρεπε να είναι στο μυαλό των ποδοσφαιριστών για όλους τους αγώνες και πιστεύω πλέον πως η Βέροια έχει μπει σε αυτό το πνευματικό πεδίο και γι' αυτό εισπράττουμε κολακευτικά σχόλια.»


πηγή: metrosport.gr
 


Ζέρβας: «Ο Μπατατούδης δεν “έφαγε” λεφτά από τον ΠΑΟΚ»

Ο δικηγόρος Θόδωρος Ζέρβας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για τον άλλοτε πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Γιώργο Μπατατούδη και μας ανέφερε τα επιχειρηματικά του σχέδια. Ακόμη, αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και στην ελληνική ιθαγένεια που απέκτησε, τονίζοντας πως θα τον διευκολύνει στα επιχειρηματικά του σχέδια.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον Γιώργο Μπατατούδη και τα επιχειρηματικά του σχέδια:

«Ο κ. Μπατατούδης είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα κάνει ένα come back στην επιχειρηματική ζωή και είναι πολύ κοντά στο να ακούσουμε ευχάριστα νέα για αυτόν. Για να σας δώσω και μια είδηση, θα σας πω πως θα ασχοληθεί με τον χώρο της ενέργειας Η καρδιά του ανήκει πάντα στον ΠΑΟΚ και μπορώ να το ισχυριστώ με βεβαιότητα αυτό».


Για το αν απειλείται η ελευθερία του μετά από τις ποινές που του είχαν επιβληθεί:

«Δεν απειλεί κανείς την προσωπική του ελευθερία. Υπάρχουν μια σειρά με εκκρεμή θέματα. Όλα βρίσκονται σε ικανοποιητικό έλεγχο. Δεν απειλείται κάτι που να τον εμποδίζει να οδηγηθεί σε κάποια κίνηση. Ο βασικός λόγος που πήγε τότε στη Λιβύη, δεν ήταν η αποφυγή της ποινής που του είχαν επιβάλει. Είχε οργανώσει επιχειρηματικές δραστηριότητες που πήγαιναν πολύ καλά. Όταν έπεσε το καθεστώς του Καντάφι δεν κατάφερε να εισπράξει αυτά που δικαιούταν και αυτό προσπαθώ να το κάνω εγώ με αγωγές».


Για το αν “έφαγε” ή του “έφαγαν” λεφτά από τον ΠΑΟΚ:

«Με βεβαιότητα σας λέω πως δεν “έφαγε” λεφτά. Με την ίδια βεβαιότητα σας αναφέρω πως έχασε λεφτά. Όχι απαραίτητα με την επένδυση του στον ΠΑΟΚ αλλά με όλους όσους τον περιέβαλαν στο πλαίσιο αυτό, έχασε λεφτά».


Για το αν θα πάει στην Τούμπα ο κ. Μπατατούδης:

«Δε μπορώ να σας το απαντήσω αλλά η Τούμπα είναι μέσα στην καρδιά του».


Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Τον αντιλαμβάνομαι με θαυμασμό. Τον εκτιμώ απεριόριστα. Χάρηκα ιδιαιτέρα με την τιμητική πολιτογράφηση που έκανε. Το 98% των πολιτογραφήσεων γίνεται από τη συνήθη διαδικασία και όχι από αυτήν που ακολουθήθηκε με το προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε. Είναι σύνθετη διαδικασία η απόκτηση ιθαγένειας. Είτε συνέτρεχαν οι όροι για την πολιτογράφηση, είτε όχι, αυτό δεν ελέγχεται. Δικαιούταν την ιθαγένεια και την πήρε».


Για το αν θα μπορούσε να σημαίνει κάτι άλλο η ιθαγένεια:

«Σε όλα τα επίπεδα είναι μια ευνοϊκή συνθήκη. Γνωρίζετε πως υπάρχει ο περιορισμός ότι για να αποκτήσεις μετοχές Ανώνυμης ΠΑΕ πρέπει να έχεις ελληνική ιθαγένεια. Αλλιώς πρέπει να υπαχθείς σε ένα ιδιαίτερο καθεστώς αν προέρχεσαι από άλλη χώρα. Η ιθαγένεια που πήρε συνιστά μια διευκόλυνση για τα εγχειρήματα του στον επιχειρηματικό τομέα».


πηγή: metrosport.gr