Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Προς την έξοδο ο Λεβαντόφσκι!

Πολύ δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Ντόρτμουντ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζερ του Πολωνού επιθετικού.

Προς την έξοδο ο Λεβαντόφσκι
Το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει «παίξει» στα ρεπορτάζ αρκετών ομάδων, οι οποίες θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Έντονο ενδιαφέρον, τουλάχιστον σε φιλολογικό επίπεδο, έχουν επιδείξει οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι, ενώ εσχάτως για τον Πολωνό επιθετικό φέρονται να ενδιαφέρονται Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου.

Μέχρι τώρα, ο μάνατζερ του Πολωνού επιθετικού, Τσέζαρι Κουχάρσκι, κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του, ωστόσο, μιλώντας στην πολωνική τηλεόραση, άφησε να εννοηθεί, ότι ο 24χρονος επιθετικός θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Ο Ρόμπερτ έχει πάρει την απόφασή του, αλλά αυτός θα αποφασίσει πότε θα την γνωστοποιήσει δημόσια» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε με νόημα:

«Όποιος παρακολουθεί την καριέρα του, θα έχει καταλάβει ότι δεν έχει μείνει σε καμία ομάδα πάνω από δύο χρονιές. Η φετινή είναι η τρίτη στη Ντόρτμουντ. Διαβάστε πίσω από τις λέξεις και θα καταλάβετε τι σημαίνει αυτό…»


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: