Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Προτείνει ανανέωση στον Λέντλεϊ η Σέλτικ!

Την πρόθεση του να επεκτείνει το συμβόλαιο του Τζο Λέντλεϊ με την ομάδα του, αποκάλυψε ο μάνατζερ της Σέλτικ, Νιλ Λένον.

Προτείνει ανανέωση στον Λέντλεϊ η Σέλτικ
Αποκτήθηκε από την Κάρντιφ το 2010, μετά από μεγάλη… μάχη, αφού οι εμφανίσεις του είχαν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, τόσο από τη Βρετανία, όσο και από την υπόλοιπη Ευρώπη. Υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς συνεργασίας με την Σέλτικ, με την οποία έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 70 παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας 14 γκολ, παρά το γεγονός πως παίζει ως κεντρικός μέσος. Ο Τζο Λέντλεϊ, με την απόδοσή του και την προσφορά του, «αναγκάζει» τον προπονητή της ομάδας του να του προτείνει επέκταση του συμβολαίου του.

Πληροφορίες που φτάνουν από τη Σκοτία και επιβεβαίωσε ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον, κάνουν λόγο για έναρξη συνομιλιών ανάμεσα στη διοίκηση της ομάδας και εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο, στο οποίο θα προβλέπεται μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές του παίκτη.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να εξασφαλίσει πως ο Λέντλεϊ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα την επόμενη χρονιά, όταν θα μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιοδήποτε σύλλογο, χωρίς να μπει στα ταμεία ένα σημαντικό ποσό.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: