Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Πούλιος: «Να ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις με τους παίκτες»

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Κώστας Πούλιος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη συνάντηση που είχαν σήμερα στην Αθήνα με ανθρώπους του Άρη.


Για τη σημερινή συνάντηση τόνισε:

«Ήταν μια άτυπη συνάντηση. Ανταλλάξαμε απόψεις και μας μετέφεραν το σκεπτικό τους. Εμείς από πλευρά μας τους μεταφέραμε να βρούνε μια λύση άμεσα και γρήγορα. Πρέπει να βρούνε άμεσα μια λύση με τους ποδοσφαιριστές και τους εκπροσώπους τους.

Έχουν καθυστερήσει να έρθουν σε επαφή με τους παίκτες και αυτό τους μεταφέραμε και εμείς. Έδειξαν πάντως διάθεση ώστε να βρούνε λύση γιατί αυτό θέλουν και οι ποδοσφαιριστές, να πάρουν τα λεφτά τους».


Για το αν υπάρχουν οι προοπτικές να προχωρήσει το θέμα:

«Έτσι όπως μας μετέφεραν τον προγραμματισμό τους, πιστεύω θα ότι θα πάνε καλά τα πράγματα και θα είναι αξιόπιστο. Πρέπει όμως να δεσμευτούν και εγγράφως στους ποδοσφαιριστές, ο προγραμματισμός είναι σωστός.

Υπάρχει το κομμάτι των τηλεοπτικών και αφού μπορεί να δοθεί στους ποδοσφαιριστές είναι μια καλή λύση ώστε να ξέρουν τι χρήματα θα παίρνουν οι παίκτες. Αυτά όμως όλα ισχύουν αν ο Άρης βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ».


Για τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές και για τις δηλώσεις Παναγόπουλου ότι ο Άρης θέλει να «φάει» τα λεφτά που χρωστάει στους παίκτες:

«Εγώ δεν έχω εκλάβει τέτοιες απόψεις από τους ποδοσφαιριστές. Ίσως να ειπώθηκε αυτό για την αναξιοπιστία που υπήρχε στο Άρη . Δεν υπάρχει πλέον. Πιστεύω πως αυτά που λένε οι άνθρωποι του Άρη θα τηρηθούν και εγγράφως.

Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα, ή πληρώνεις και μένεις ή δεν πληρώνεις και πέφτεις. Στένεψαν τα περιθώρια. Το δικό μας μήνυμα είναι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τους παίκτες «χθες» κιόλας. Πρέπει να έχουν με όλους επικοινωνία και να δείξουν ενδιαφέρον ώστε να βρούνε λύση στα χρήματα που τους χρωστάνε».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: