Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Αδάμου: «Να στηρίξουμε τον Ηρακλή για να επιστρέψει εκεί που ανήκει»

Την ανάγκη συσπείρωσης του κόσμου του Ηρακλή, τόνισε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του γηραιού, Δημήτρης Αδάμου, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis». Αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στην προσπάθεια που γίνεται από όλους για να επιστρέψει ο Ηρακλής στη Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις δυο συνεχόμενες νίκες του Ηρακλή:

«Μετά την αλλαγή προπονητή ήρθαν δυο καινούργια παιδιά. Είχαμε δυο ατυχή αποτελέσματα, υπήρχε αρνητικό κλίμα αλλά με τις δυο επιτυχίες πιστεύω πως δόθηκε χρόνος στα παιδιά να δείξουν αυτά που ξέρουν. Ίσως ήταν ένα μεταβατικό στάδιο για να μας δείξουν τη δουλειά που κάνουν. Ο χρόνος κυλά υπέρ τους. Έχω δει όλους τους αγώνες στο Καυταντζόγλειο. Δεν έχουμε ανάλογη απόδοση. Αν ο Ηρακλής είχε επιτυχίες στο Καυταντζόγλειο θα είχε εξασφαλίσει την άνοδο».


Για το αυριανό παιχνίδι με την Παναχαϊκή:

«Με νίκη κάνουμε 3 σερί νίκες. Αν νικήσουμε και στο μεθεπόμενο παιχνίδι της Κυριακής μπορεί να φτάσουμε και τη δεύτερη θέση. Δεν είναι η θέση του Ηρακλή σε αυτή την κατηγορία. Ο Ηρακλής πρέπει να είναι στη Σουπερ Λιγκ και πρέπει να βρεθεί εκεί με κάθε τρόπο».

Για το αν αισθάνεται άσχημα που βλέπει τον Ηρακλή σε αυτή την κατηγορία:
«Δεν αισθάνεται κανείς καλά αλλά δε μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Πρέπει να πηγαίνουμε να υποστηρίζουμε την ομάδα που αγαπάμε. Όλοι πρέπει να συμβάλουμε και να είμαστε παρόν στο γήπεδο για να μπορέσει η ομάδα να αλλάξει κατηγορία».


Για το φετινό ρόστερ του Ηρακλή:

«Ο πρόεδρος βρήκε ένα χάος όταν ξεκίνησε. Ήταν μια ομάδα για τη Γ΄ εθνική και ξαφνικά έπρεπε να παίξει στη Β΄. Μας έχει υγιείς. Είπε εξ? αρχής ότι μπορεί να προσφέρει στο ποδόσφαιρο αλλά οικονομικά δεν είναι δυνατός. Αυτό είναι αν μη τι άλλο έντιμο».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: