Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ματσάρι: «Δικαιούμασταν τη νίκη»

Δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του ο Βάλτερ Ματσάρι, παρά το 0-0 της Νάπολι με την Ουντινέζε για το πρωτάθλημα. Αυτή η ισοπαλία έφερε τους «παρτενοπέι» έξι βαθμούς μακριά από τη Γιουβέντους, η οποία οδηγεί την κούρσα του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της Νάπολι τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του άξιζαν τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει κατά παράπονά του για τις διαιτητικές αποφάσεις, καθώς θεωρεί πως δε δόθηκαν δυο πέναλτι στην ομάδα του.
Ο Ματσάρι τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με την Ουντινέζε: «Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλω, είμαι οργισμένος. Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αφού η ομάδα μου έπαιξε εξαιρετικά και δικαιούταν τη νίκη. Αυτό που μας έλειψε ήταν το γκολ. Έδωσα τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες μου, αφού έκαναν ό,τι μπορούσαν».
Στην συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: «Καταφέραμε να πάρουμε ένα βαθμό σε μια έδρα όπου οι περισσότερες ομάδες δυσκολεύονται. Αν, μάλιστα, μας είχαν δοθεί τα δύο πέναλτι που έγιναν, θα είχαμε φύγει με μια μεγάλη νίκη. Είναι κρίμα, πάντως, γιατί τον τελευταίο καιρό όλα πηγαίνουν στραβά. Μακάρι σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε περισσότερα από αυτά που θα αξίζουμε, γιατί τώρα παίρνουμε πολύ λιγότερα».
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Γιουβέντους: Οι αγώνες που απομένουν είναι πολλοί και με τους 3 βαθμούς που δίνει η νίκη, όλα γίνονται. Μπορούμε να τερματίσουμε μπροστά από όλους, όπως και να μας περάσουν κάποιοι. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Με τη Γιουβέντους πάμε για τη νίκη, ώστε να μειώσουμε τη διαφορά μας και να περιμένουμε κάποιο στραβοπάτημά τους. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και αναμένω μεγάλες ανατροπές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: