Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

«Έπαιζε εκτός έδρας η Μίλαν»

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία 1-1 της Μίλαν στο ντέρμπι με την Ίντερ έμεινε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Στεφάν Ελ Σααραουί για το γκολ που πέτυχε.

«Έπαιζε εκτός έδρας η Μίλαν»
Η Κυριακή 24 Φεβρουαρίου ήταν ημέρα εκλογών στην Ιταλία. Εκλογές κρίσιμες για το μέλλον της χώρας, αλλά και τη γενικότερη πορεία της Ευρώπης. Ήταν, όμως και η μέρα του μεγάλου ντέρμπι του Μιλάνου, ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν. Ο πρόεδρος των «ροσονέρι», Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αν και το μυαλό του βρισκόταν στην εκλογική διαδικασία, κατάφερε να ασχοληθεί με το ματς, για το οποίο μίλησε μετά το τέλος του και φάνηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

«Σήμερα κερδίσαμε ένα βαθμό και δεν χάσαμε δύο. Τα ντέρμπι έτσι είναι. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Εξάλλου, παίζαμε εκτός έδρας, οπότε είμαι ικανοποιημένος από την ισοπαλία», είπε αρχικά ο Μπερλουσκόνι χαμογελώντας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Μίλαν ανέλυσε τον αγώνα. «Στο πρώτο ημίχρονο είδα μια πολύ καλή Μίλαν. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ, αλλά δεν ήμαστε προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο η Ίντερ πήγε καλύτερα από εμάς. Για αυτό πιστεύω πως είναι δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία», σημείωσε.

Αυτό, ωστόσο, που φάνηκε να τον ενθουσιάζει, ήταν το γκολ που πέτυχε ο Στεφάν Ελ Σααραουί. «Ο Στεφάν πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ. Μετά τη λήξη του έδωσα τα συγχαρητήριά μου, γιατί έκανε μια εξαιρετική ενέργεια», είπε χαρακτηριστικά.

Συγχαρητήρια, όμως, δεν έδωσε στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. «Δεν κατάφερα να τον βρω, αφού ήταν απασχολημένος με τις δηλώσεις και τη συνέντευξη Τύπου. Του έστειλα, πάντως, χαιρετίσματα, τα οποία θα τα μεταφέρουν οι συνεργάτες του», σημείωσε ο Μπερλουσκόνι.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ο πρόεδρος της Μίλαν επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του προπονητή της ομάδας του. «Σας εξήγησα πως δεν κατάφερα να τον δω, αν και ήθελα να τον συναντήσω. Μην ξεκινήσετε να γράφετε πως δεν είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά του. Δεν τίθεται θέμα προπονητή. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ο Αλέγκρι είναι και παραμένει προπονητής μας. Δεν χρειάζεται να ανανεώνουμε την εμπιστοσύνη μας σε κάθε αγώνα», τόνισε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: