Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

«Γι' αυτό τον έφερα πίσω»

Την εξήγησή του για τον λόγο που προσέλαβε ξανά τον Τζιανπιέτρο Γκασπερίνι μετά από 19 μέρες, έδωσε ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.

«Γι' αυτό τον έφερα πίσω»
Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν εξεπλάγη ιδιαίτερα από την απόφαση του Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι να απολύσει τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι μετά από 19 μέρες και να προσλάβει ξανά τον Τζιναπιέτρο Γκασπερίνι.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος της Παλέρμο είναι… τρελός. Πραγματικά, όμως, υπέροχη είναι η εξήγηση που έδωσε ο ισχυρός άντρας των Σικελών, καθώς όπως ανέφερε, δέχθηκε τηλεφωνήματα οπαδών, που του έλεγαν ότι η ομάδα έπαιζε καλύτερα με τον Γκασπερίνι.

«Δέχτηκα πάρα πολλά τηλεφωνήματα από πολλούς οπαδούς της ομάδας μας, οι οποίοι μου έλεγαν ότι η Παλέρμο έπαιζε καλύτερα όταν στην τεχνική ηγεσία ήταν ο Γκασπερίνι. Αυτό λοιπόν που έκανα, ήταν να δω τα τρία παιχνίδια της ομάδας με τον Μαλεζάνι και τρεις αγώνες με τον Γκασπερίνι. Είδα ότι είχαν δίκιο και έτσι πήρα την απόφασή μου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Τζαμπαρίνι.

Αν αυτός δεν είναι ένας απλά… απίστευτος πρόεδρος τότε ποιος είναι. Από την άλλη αν είσαι οπαδός της Παλέρμο, ίσως και να χρειάζεσαι… ψυχοφάρμακα με τα καμώματα του προέδρου.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: