Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Χοσέ Τοτσέ και το πόσο χρήσιμος είναι στον φετινό Παναθηναϊκό.
Η πιο αξιόπιστη λύση του Παναθηναϊκού στην επίθεση βγήκε νοκ-άουτ για δύο εβδομάδες. Ο Χοσέ Τοτσέ χάνει το ματς με την ΑΕΚ σίγουρα το παιχνίδι με την Κέρκυρα και βλέπουμε. Ακούω ότι πρόκειται για σοκ για τον Φάμπρι για μεγάλη απώλεια και όλα αυτά που ακούω είναι σωστά. Επειδή στην Ελλάδα ζούμε, δηλαδή στην χώρα της υπερβολής και προς τα πάνω και προς τα κάτω θυμάμαι τα αμέτρητα ειρωνικά σχόλια για τον Τοτσέ. 
Τι άχρηστος , τι ανίκανος, τι άμπαλος και άλλα τέτοια άκουγε ο Τοτσέ από την ημέρα, που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Είχε την ατυχία να διαδεχθεί τον Σισέ και φαίνεται ότι κάποιοι πίστευαν, ότι ο Τοτσέ θα προσφέρει ακριβώς τα ίδια. Είναι δυνατόν; Ο ένας έπαιρνε 2,5 εκ. ευρώ τον χρόνο και έπαιζε σε Πρέμιερ Λιγκ και πρώτη Εθνική Γαλλίας και ο άλλος έπαιρνε 500.000 ευρώ τον χρόνο και έπαιζε στην Β'Εθνική Ισπανίας. 
Ο Τοτσε λοιδορήθηκε, όσο λίγοι ξένοι παίκτες, αποδοκιμάστηκε και σε παιχνίδι που είχε χάσει ευκαιρίες, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Δούλεψε, τα έδωσε όλα και φθάσαμε σήμερα να λέμε ότι η απουσία του στο ματς με την ΑΕΚ είναι μεγάλο πλήγμα. Και δεν το λέμε μόνο διότι από πίσω δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση, αφού ο Φορναρόλι έχει σκοράρει μόνο στο κύπελλο με την Προοδευτική και στα άλλα είναι άφαντος!Το λέμε, διότι πλέον ο Τοτσέ είναι όπλο για τον Παναθηναϊκό , έχει βρει ρυθμό σκοράρει και στην περιοχή είναι κίνδυνος για την αντίπαλη εστία. Να θυμίσω ότι στο τελευταίο ματς που έδωσε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Τοτσέ έχασε με 1-0 από την Ξάνθη. 
Τότε δεν υπήρχε καν Φορναρόλι και έπαιξε σέντερ-φορ ο ....Ζέκα. Τώρα θα παίξει πιθανότατα ο Φορναρόλι. Για άλλη μία φορά φαίνεται τώρα πόσο στοιχίζει στον Παναθηναϊκό η μη έγκαιρη απόκτησης αξιόπιστου επιθετικού. Ηρθε ο Φιγκερόα, αλλά στις ....καθυστερήσεις των μεταγραφών και όχι στην αρχή, όπως θα ήταν το σωστό. Και ήρθε και προερχόμενος από τραυματισμό, με αποτέλεσμα ακόμα να μην είναι 100% για να βοηθήσει.
ΥΓ: Δεν το ξέρω το παλικάρι προσωπικά, αλλά θέλω να ευχηθώ περαστικά στον συνάδελφό μου Δημήτρη Τομαρά, που δέχθηκε άνανδρη επίθεση έξω από το Γ. Καραϊσκάκης. Δυστυχώς τα πράγματα έχουν γίνει πολύ επικίνδυνα για όλους μας, αφού φαίνεται να επικρατεί η βία και η τρομοκρατία με τις ευλογίες και κάποιων συναδέλφων μας(;), που είναι ντροπή για τον κλάδο. Πριν από λίγο καιρό το ίδιο είχε γίνει και με τον Αρη Ασβεστά. Η κατάσταση έχει ξεφύγει . Μπορεί οποιοσδήποτε να διαφωνεί με όσα γράφει ο καθένας μας. Να θυμώσει, να βρίσει. Δεν νομιμοποιείται σε καμία περίπτωση να αντιδράσει με την βία. Μπορεί απλά να δείχνει δυσαρέσκεια χωρίς να διαβάζει τον όποιο αθρογράφο , η ρεπόρτερ δεν θέλει, η δεν γουστάρει