Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Θέλει να πάθουν… Αλτσχάιμερ!

Να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα την εντός έδρας ήττα από τη Βέροια ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, στην προπόνηση της Τρίτης (26/2).

Θέλει να πάθουν… Αλτσχάιμερ
Το βλέμμα τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έχουν στρέψει όλοι στο «στρατόπεδο» της Ξάνθης, μετά την εντός έδρας ήττα απέναντι στη Βέροια.

Μάλιστα, ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, στην προπόνηση της Τρίτης (26/2) ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αφήσουν πίσω τους την ήττα τους από τη Βέροια και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, προκειμένου να επιστρέψουν στα επιτυχή αποτελέσματα απέναντι στους Βοιωτούς.

Παράλληλα, η μαγνητική στην οποία επιβλήθηκε ο Σπύρος Βάλλας έδειξε πως έχει τράβημα, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τις προπονήσεις του συλλόγου για το επόμενο διάστημα.

Τώρα όσον στην προπόνηση της Τρίτης (26/2) ο Ουζουνίδης έβαλε τους παίκτες του να κάνουν ασκήσεις στο γυμναστήριο, αφού ο αγωνιστικός χώρος του προπονητηρίου ήταν ακατάλληλος, λόγω βροχόπτωσης.

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντιέ, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τους Βοιωτούς, ενώ από τέσσερις κίτρινες κάρτες έχουν οι Φλίσκας και Μαρίν που θα χάσουν τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο αντίστοιχα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: