Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

«Νικήσαμε αντίπαλο και χιόνι»

Τα συγχαρητήριά του στους συμπαίκτες του για τη νίκη με 3-2 επί της Αταλάντα, έδωσε ο αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας.

«Νικήσαμε αντίπαλο και χιόνι»
Αντιμετώπισαν μια ομάδα που στην έδρα της έχει κάνει πολλές… κηδείες. Επιπλέον αγωνίστηκαν χωρίς τον αρχηγό τους, Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής. Οι παίκτες της Ρόμα, όμως, κατάφεραν να επιβληθούν της Αταλάντα, επικρατώντας με 3-2, με τον Βασίλη Τοροσίδη να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα. Μια νίκη που πανηγύρισε έντονα ο φυσικός ηγέτης των «τζαλορόσι», ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του μετά το τέλος του ματς.

«Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος. Στο γήπεδο της Αταλάντα αντιμετωπίζουμε, πάντα, προβλήματα. Καταφέραμε, ωστόσο, να νικήσουμε τους αντιπάλους μας, τις απουσίες, αλλά και το χιόνι. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, πήραν μια σπουδαία νίκη», είπε με έμφαση ο Τότι.

Ο αρχηγός της Ρόμα δεν θέλησε να ξεχωρίσει κάποιον από τους παίκτες της ομάδας του, όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Σήμερα κέρδισαν αυτοί που έπαιξαν από την αρχή, αυτοί που μπήκαν κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά και αυτοί οι οποίοι κάθισαν στον πάγκο ή την εξέδρα. Η νίκη αυτή είναι όλων μας. Είναι μια νίκη συνόλου. Καταφέραμε όλοι μαζί να ετοιμάσουμε τον αγώνα αυτό και να πάρουμε τρεις βαθμούς που είχαμε ανάγκη. Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια, αφού ο δρόμος για την επίτευξη των στόχων μας είναι μακρύς», τόνισε ο Φραντσέσκο Τότι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: