Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

«Οριστική συμφωνία Σαλίνο με Ολυμπιακό»

Για οριστική συμφωνία του Λεάντρο Σαλίνο με τον Ολυμπιακό κάνει λόγο η «A Bola». Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από την Μπράγκα και φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει για 3 χρόνια.

«Οριστική συμφωνία Σαλίνο με Ολυμπιακό»
Δεδομένη είναι η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Λεάντρο Σαλίνο για το καλοκαίρι, σύμφωνα με την έγκυρη «A Bola». Ο 28χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ μένει ελεύθερος από την Μπράγκα και σύμφωνα με τους Πορτογάλους έχει ήδη απαντήσει θετικά σε πρόταση για τριετές συμβόλαιο.

«Οι διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα για την ανανέωση του συμβολαίου του Λεάντρο Σαλίνο δεν είχαν αποτέλεσμα και ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν. Το συμβόλαιό του με την Μπράγκα λήγει τον Ιούνιο και είναι ελεύθερος να υπογράψει σε άλλη ομάδα», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δεν είναι νέο, αλλά υπάρχει από την περίοδο που στον πάγκο του ήταν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ (σ.σ. είχε συνεργαστεί με τον Σαλίνο στην Μπράγκα). Πλέον είναι δεδομένο πως ο Σαλίνο έχει συμφωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό και θα φύγει από την ομάδα το Μάιο, μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα».

Το ρεπορτάζ της «A Bola» καταλήγει ως εξής: «Ο Βραζιλιάνος θα καλύψει στα δεξιά το κενό που άφησε ο Τοροσίδης πηγαίνοντας στη Ρόμα. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι καθ’ οδόν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση του Σαλίνο, καθώς η ελληνική ομάδα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του επόμενου Champions League».

Ο Σαλίνο αγωνίζεται στην Μπράγκα από το 2010 έχοντας συνολικά 92 συμμετοχές και 2 γκολ με τη φανέλα της. Φέτος έχει παίξει σε 24 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.








πηγή: sport-fm.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: