Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Πόι : «Έχουμε τις προϋποθέσεις να προκριθούμε»

Ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, Μάουρο Πόι, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Λεβαδειακό αλλά και για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.


Για το αν αισθάνεται ότι όλα πάνε καλά στη Λιβαδειά:

«Ναι όλα πάνε καλά για την ομάδα μου, είμαστε εντός στόχων στο Πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο. Στο τελευταίο παιχνίδι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά γενικά πάνε καλά τα πράγματα».

Για το τι πιστεύουν ότι είναι πιο εφικτό, να πάνε στα πλεί οφ ή
να προχωρήσουν στο Κύπελλο:

«Και τα δύο είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα μου, έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, αν και δεν θα είναι εύκολο κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και στο Πρωτάθλημα είμαστε κοντά στην πέμπτη θέση».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είπε:

«Θα είναι σίγουρα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Ο Λεβαδειακός πάντως έχει τις προϋποθέσεις να κερδίσει την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει όμως να κάνει δύο πολύ καλά παιχνίδια για να προκριθεί».

Για το ότι τα τελευταία παιχνίδια δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τη νίκη:

«Όντως, τα αποτελέσματα των τελευταίων πέντε παιχνιδιών δεν ήταν καλά, προσπάθησε η ομάδα και γι αυτό και είναι λίγο πεσμένη. Κοιτάμε όμως μπροστά και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι».

Για αυτό που θα πρέπει να προσέξει περισσότερο η ομάδα του απέναντι στον ΠΑΟΚ αν θέλει να πάρει την πρόκριση:

«Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα μου να μπει συγκεντρωμένη. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος, μου αρέσει η ατμόσφαιρα στην Τούμπα, είναι μοναδική και σε κάνει να θέλεις να παίξεις πολύ σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ καθώς η ρεβάνς είναι στην έδρα μας».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: