Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

«Από εδώ και πέρα… υπέρβαση»

Απόδοση στο… μάξιμουμ και κάτι παραπάνω θα πρέπει να έχει ο Πανελευσινιακός για να κρατηθεί στην Α1, σύμφωνα με τον MVP της 18ης αγωνιστικής, Σπύρος Μαγκουνής.

«Από εδώ και πέρα… υπέρβαση»
Ο Σπύρος Μαγκουνής δεν στάθηκε στη δική του εξαιρετική απόδοση στη απέναντι στο Ρέθυμνο, που χάρισε στον Πανελευσινιακό μία νίκη που τόσο είχε ανάγκη. Ο 28χρονος φόργουορντ, MVP της αγωνιστικής στην Α1 (21π. με 3/3 βολές, 5/5 τρίποντα, 14 ριμπ., 2 ασίστ κι 1 κλεψ.), τόνισε πως σημασία έχει η ομαδική δουλειά και η συνέχισή της για να επιτευχθεί ο δύσκολος στόχος της παραμονής.

«Αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς και να καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα. Σίγουρα όλο αυτό γίνεται μέσω της ομαδικής δουλειάς. Δεν έχει σημασία ποιος παίκτης της ομάδας βγαίνει MVP. Είχαμε αρκετούς παίκτες, με πολύ καλή αξιολόγηση στο παιχνίδι. Κάτι που δείχνει πως ήμασταν έτοιμοι, ειδικά στο β' ημίχρονο. Παίξαμε όπως πρέπει να παίξουμε σε κάθε παιχνίδι που έπεται, γιατί από εδώ και πέρα πρέπει να κάνουμε υπέρβαση, για να τα καταφέρουμε και στο τέλος να είμαστε όλοι χαμογελαστοί», δήλωσε ο Μαγκουνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: