Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ας τον ξεχάσουν τον Σισοκό!

Μπορεί να λέγεται ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Σισοκό, αλλά ο sportdog μαθαίνει ότι οι πιθανότητες παραμονής του Ιβοριανού άσου είναι ελάχιστες!Ο Σισοκό είναι από τους ποιοτικότερους παίκτες του Παναθηναϊκού και απ΄αυτούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το απέδειξε και πρόσφατα με την εμφάνισή του κόντρα στον ΟΦΗ.
Μετά το παιχνίδι με τους Κρητικούς, μάλιστα, έβγαινε προς τα έξω για ακόμα μία φορά, ότι οι "πράσινοι" θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Ιβοριανό άσο και τη νέα χρονιά.
Ωστόσο, αυτό το ενδεχόμενο μοιάζει απίθανο. Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Τwitter, , μάνατζερ που έχει μιλήσει με τον Κλάους Άλοφς έδινε πολύ λίγες πιθανότητες ο Σισοκό να συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό.
Ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ δεν συζητάει καν για νέο δανεισμό του Σισοκό, παρά μόνο την πωλήση του παίκτη, έστω και με ποσό εκκίνησης τα 400 χιλιάρικα. Οι "πράσινοι", όμως, ούτε αυτά τα χρήματα μπορούν να δώσουν για να αγοράσουν τα δικαιώματα του Ιβοριανού! Τουλάχιστον με τα υπάρχοντα δεδομένα!
Πάντως, αυτό το ποσό θα το έδινε άνετα ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: