Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η ψυχή έδωσε τη νίκη στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Το πάθος ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στην Παρί Σεν Ζερμέν στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, σύμφωνα με τον Σαλβατόρε Σιριγκού, ο οποίος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους αντιπάλους του.

Η ψυχή έδωσε τη νίκη στην Παρί Σεν Ζερμέν
Ήταν το μεγάλο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του Σαμπιονά. Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδεχόταν τη Μαρσέιγ, θέλοντας τη νίκη για να απομακρυνθεί περισσότερο από την ομάδα της Μασσαλίας. Κάτι που κατάφερε, επικρατώντας με 2-0, σε ένα ματς που ήταν «ανοικτό» μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο τερματοφύλακας της Παρί, Σαλβατόρε Σιριγκού, μιλώντας στο Γαλλικό «Canal +» έδωσε τη δική του εξήγηση για τους λόγους που οδήγησαν την ομάδα του στην επιτυχία. «Το πάθος μας ήταν αυτό που μας έδωσε το… τρίποντο. Παίξαμε με ψυχή, γιατί θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες, ιδιαίτερα με αντίπαλο τη Μαρσέιγ. Είχαμε προετοιμάσει τον αγώνα αυτό με κάθε λεπτομέρεια, ξέραμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζαμε και θεωρώ πως πήγαμε πολύ καλά. Στο τέλος αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί που κατακτήσαμε», σημείωσε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι.

Το ματς, ωστόσο, θα μπορούσε να έχει διαφορετική κατάληξη. «Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Ο κόσμος το απόλαυσε. Επικρατήσαμε δύσκολα σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να λήξει ισόπαλο, αν και οι αντίπαλοί μας έκαναν ευκαιρίες ακόμα και για να πάρουν τη νίκη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σήμερα ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες», παραδέχτηκε ο Σαλβατόρε Σιριγκού.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: