Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Στη διάθεση του Δώνη ο Φωτάκης!

Κανονικά προπονήθηκε ο Γιώργος Φωτάκης στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στη διάθεση του Δώνη ο Φωτάκης
Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στον Γιώργο Δώνη.

Ο Γιώργος Φωτάκης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα του «Δικεφάλου του Βορρά» και τέθηκε στη διάθεση του 44χρονου προπονητή για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο διεθνής χαφ ταλαιπωρούταν από οσφυαλγία περίπου δύο μήνες και όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσε ειδική θεραπεία για να την ξεπεράσει.

Ο Φωτάκης προπονήθηκε χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, όπως και ο Λίαμ Λόρενς και ο Κώστας Κατσουράνης. Οι εξετάσεις που είχαν υποβληθεί οι δύο παίκτες ήταν «καθαρές» και αναμενόταν να επιστρέψουν στις προπονήσεις των Θεσσαλονικέων.

Από την πλευρά τους, ο Σεκού Ολίσε και ο Κώστας Σταφυλίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γεωργιάδης και ο Κατσικάς ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Στη σημερινή προπόνηση δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση στην τακτική με διάφορες ασκήσεις και στη συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν οικογενειακό «διπλό».

Στις ασκήσεις τακτικής οι ποδοσφαιριστές επικεντρώθηκαν στη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση και αντίστροφα, ενώ κατά τη διάρκεια του «διπλού» ο Γιώργος Δώνης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια σχήματα με διαφορετικά πρόσωπα ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: