Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Μπέιλ σταμάτα, δεν είναι πια αστείο! (video)

Τελικά, σκοράρει όποτε θέλει! Ο Γκάρεθ Μπέιλ, με δύο γκολ απέναντι στη Γουέστ Χαμ, βγήκε νικητής στην κόντρα με τον Γιόσι Γιασκελάινεν στο «Άπτον Παρκ» και οδήγησε την Τότεναμ στη νίκη με σκορ 3-2.

Μπέιλ σταμάτα, δεν είναι πια αστείο! (video)
Ο Ουαλός σούπερ σταρ κάνει… πλάκα στους αντιπάλους του. Δεν εξηγείται αλλιώς. Με δύο γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες, δείχνει σε όλους ότι είναι το αφεντικό και πολύ περισσότερο, πως δεν υπάρχει «συνταγή» για να τον σταματήσουν.

Η Γουέστ Χαμ είχε καταφέρει να ανατρέψει προσωρινά το σκορ με τους Κάρολ και Τζο Κόουλ, αλλά ο Σίγκουρντσον που πέρασε στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο και ο Μπέιλ στο 89’ με απίστευτο σουτ, έστειλαν την Τότεναμ στην 3η θέση της Πρέμιερ, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φόρος τιμής στη μνήμη του Μπόμπι Μουρ, κατατέθηκε πριν την έναρξη του αγώνα, για τη συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατό του.

Το ματς:

Εν μέρει σωστά έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Γουέστ Χαμ όσα τους είπε ο Σαμ Άλαρνταϊς. Τα «σφυριά» απέκτησαν την κατοχή της μπάλας, πίεσαν ψηλά, «μπλόκαρα» κάθε προσπάθεια της Τότεναμ, αλλά όση προσοχή κι αν έδωσαν στην προετοιμασία τους για το μαρκάρισμα του Μπέιλ, ο Ουαλός χρειάστηκε μια ευκαιρία για να σκοράρει. Έτσι, στο 13ο λεπτό, η Τότεναμ έκανε το 1-0 στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα. Ο αριστεροπόδαρος άσος βρήκε χώρο στο ύψος της περιοχής και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Γιασκελάινεν. Τα «σπιρούνια» κατάφεραν να κερδίσουν ορισμένα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο μετά το γκολ, αλλά η Γουέστ Χαμ απάντησε. Στο 25’, ο Πάρκερ ανέτρεψε τον Κάρολ και ο τελευταίος από την άσπρη βούλα έγραψε το 1-1. Στο 39ο λεπτό, ο Τζάρβις βρέθηκε σε καλή θέση από πλάγια μέσα στην περιοχή, αλλά ο Γουόκερ έπεσε μπροστά του και έκοψε το σουτ, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπέιλ έστειλε λίγο άουτ μια μακρινή εκτέλεση φάουλ.

Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν αρκετά καλό πρόσωπο και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, παρά τις προσπάθειές τους, η Τότεναμ ήταν αυτή που δημιουργούσε τις ευκαιρίες για γκολ. Αρχικά, στο 47ο λεπτό, από σέντρα του Βερτόνχεν, η μπάλα κόντραρε στον Ντεμέλ και τα «σπιρούνια» κέρδισαν κόρνερ. Από την εκτέλεσή του, ο Κόκερ έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά ο Γιασκελάινεν του είπε «όχι». Θετική κατάληξη για τον πορτιέρο των «σφυριών» είχε και η αμέσως επόμενη καλή φάση από την ομάδα του Βίλας – Μπόας. Ο νεοεισελθών, Γκίλφι Σίγκουρντσον έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στο «ριμπάουντ», ο Αντεμπαγιόρ έκανε την κεφαλιά πάνω στον Γιασκελάινεν που με δεύτερη προσπάθεια, μπλόκαρε. Έτσι, στο 58’, ο Τζο Κόουλ, από μπαλιά του Ο’Μπράιεν, κατέβασε τη μπάλα και έκανε αμέσως το γυριστό σουτ για το 2-1 υπέρ της Γουέστ Χαμ.

Η Τότεναμ έπρεπε πλέον να τρέξει περισσότερο, ο Γουόκερ στο 68ο λεπτό με κεφαλιά είδε πάλι τον Γιασκελάινεν να αποκρούει, όμως οι φιλοξενούμενοι έβαλαν γκολ, όπως το δέχτηκαν. Πρώτα τα «σφυριά» έχασαν τετ-α-τετ με τον Τέιλορ και στο 76’, ο Σίγκουρντσον από σύγχυση στα αντίπαλα καρέ, πλάσαρε σωστά για το 2-2. Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν θα έφευγε απ’ το γήπεδο αν δεν έβγαινε νικητής στην προσωπική του κόντρα με τον Γιασκελάινεν και στο 89ο λεπτό με αριστερό «κεραυνό» χάρισε τη νίκη στην Τότεναμ με το τελικό 3-2.



West Ham vs Tottenham 2:3 MATCH HIGHLIGHTS από UCL2410


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Χαμ: Γιασκελάινεν, Ριντ, Νόλαν (36’ Τέιλορ), Τζάρβις, Κάρολ, Ο’Μπράιεν, Κόλινς, Ντιαμέ (84’ Κόλισον), Ντεμέλ (72’ Πόγκατετζ), Τζο Κόουλ, Ο’Νιλ

Τότεναμ: Γιορίς, Γουόκερ, Ντόουσον, Κόκερ, Βερτόνχεν, Πάρκερ (88’ Λίβερμορ), Ντεμπελέ (75’ Κάρολ), Λένον, Μπέιλ, Χόλτμπι (56’ Σίγκουρντσον), Αντεμπαγιόρ


Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: