Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Παντελιάδης: «Με νίκες θα μας φύγει το άγχος»

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Σάββας Παντελιάδης, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας του με τη Ζάκυνθο αλλά και την προσπάθεια των «κοκκινόμαυρων» για την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Οδυσσέα Κορδελιού:
«Ο Οδυσσέας διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές και φιλόδοξους, ήταν δύσκολο ματς και ήθελε μεγάλη προσπάθεια και σοβαρότητα για 90 λεπτά».


Για το άγχος που φαίνεται να έχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας:

«Υπάρχει άγχος και αυτό έρχεται μέσα από τη θέληση που έχουμε όλοι να δούμε την ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες. Κάποια αποτελέσματα δεν ήρθαν, είτε από κακή απόδοση είτε από ατυχίες. Όλα αυτά συντελούν ώστε να έχουμε ένα μικρό άγχος. Εμείς θέλουμε την πρώτη θέση από την αρχή του πρωταθλήματος. Όταν η ομάδα δεν έχει καλή παρουσία στα τελευταία παιχνίδια και προηγείσαι θέλεις να κρατήσεις το αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε πως ήταν μια κακή παρένθεση ο Ιανουάριος».

για να συμπληρώσει:

«Το καλοκαίρι ήταν δύσκολες οι μέρες. Δεν ξέραμε ποιος θα είναι πρόεδρος και αν η ομάδα θα ξεκινήσει. Όλη αυτή η περσινή στενοχώρια μας έκανε να σκεφτούμε πως αν δεν πετύχουμε τον στόχο μας θα ήμαστε πολύ απογοητευμένοι».


Για τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Χαραλαμπίδη:

«Ο κ. Αχιλλέας έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα είναι Απόλλων. Ασχολείται και τρελαίνετε με τον Απόλλωνα. Είναι η ζωή του. Είναι αγχωμένος γιατί έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια από πέρσι. Θέλει να πετύχει τους στόχους του. Έχει βάλει ένα μεγάλο λιθαράκι στην ομάδα. Είναι εδώ δυο χρόνια και δίνει τα πάντα στη ομάδα για να μην μας λείψει τίποτα. Θα τον βοηθήσουμε να του φύγει αυτό το άγχος και η ομάδα να ανεβεί στη Φούτμπολ Λιγκ».


Για το πρόγραμμα που ακολουθεί και αν είναι βατό:

«Δε μπορώ να πω πως είναι βατό πρόγραμμα. Το κάθε ματς είναι δύσκολο και η Ζάκυνθος έχει αποδείξει πως δε χάνει εύκολα. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: