Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

«Επέστρεψαν τα χαμόγελα»

Νίκη ψυχολογίας ήταν για τον Πανιώνιο αυτή επί του Πανθρακικού, όπως τόνισε ο Νίκος Γιαννακόπουλος που απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να είναι κοντά στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης στα επόμενα παιχνίδια.

«Επέστρεψαν τα χαμόγελα»
«Επιτέλους επέστρεψαν τα χαμόγελα στην ομάδα και τον κόσμο μετά από καιρό», τόνισε στην ιστοσελίδα «panionianea.gr» ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων». «Δύσκολη η αποστολή μας, πάμε για το θετικό αποτέλεσμα», σχολίασε για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

-Νίκο, σημαντική νίκη επί του Πανθρακικού τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για ψυχολογικούς.

«Με αυτή τη νίκη έχουμε αποκτήσει άλλη ψυχολογία. Σίγουρα υπήρχε αρκετό άγχος γι’ αυτό τον αγώνα, χρειαζόμασταν το "τρίποντο" και οι βαθμοί της νίκης, τους οποίους τελικά κατακτήσαμε, ήταν πολύ σημαντικοί. Τα καταφέραμε και επιτέλους επέστρεψαν τα χαμόγελα στην ομάδα και τον κόσμο μετά από καιρό».

-Δύσκολη εβδομάδα για εσάς, μετά και την αποχώρηση του Ελευθερόπουλου από την τεχνική ηγεσία.

«Σίγουρα, ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς, ωστόσο ο κ.Παναγόπουλος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας προσπάθησε να μας ανεβάσει το ηθικό. Κατάφερε να μας συσπειρώσει όλους, κάτι που χρειαζόμασταν μετά από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα».

-Επόμενος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

«Πλέον έχουμε το μυαλό μας σε αυτό το παιχνίδι, όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι δύσκολη η αποστολή μας, ωστόσο θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε».

-Πες μου δύο λόγια για την στήριξη του κόσμου της ομάδας.

«Ο κόσμος του Πανιωνίου μας στήριξε πολύ, η βοήθεια του ήταν πολύ σημαντική, ώστε να πάρουμε την νίκη με τον Πανθρακικό και θέλουμε και στα επόμενα παιχνίδια να είναι κοντά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: