Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ολόκληρος ο Ολυμπιακός στο Ζαντάρ!

Σύσσωμη βρίσκεται στο Ζαντάρ η ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς στην Κροατία –εκτός φυσικά του τραυματία Οθέλο Χάντερ- πήγαν και οι διεθνείς Σπανούλης, Πρίντεζης, Χάκετ και Μιλουτίνοφ.

Ολόκληρος ο Ολυμπιακός στο Ζαντάρ

Πρόκειται φυσικά για τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι οποίοι από την Πέμπτη (25/9) θα μπουν στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πάει για δύο μήνες η απουσία του Λόβρεν!!

Σοβαρότατο αποδεικνύεται το πρόβλημα που αποκόμισε ο Ντέγιαν Λόβρεν στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Καρλάιλ, αφού αναμένεται να λείψει από τα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς για διάστημα δύο μηνών! 
Ο διεθνής στόπερ τραυματίστηκε στους συνδέσμους του δεξιού του αστραγάλου και αποχώρησε με φορείο το βράδυ της Τετάρτης, στην αναμέτρηση του «Άνφιλντ» για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ και προσθέτει ακόμα ένα όνομα στο ιατρικό δελτίο των «κόκκινων».
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, η ζημιά που υπέστη ο Λόβρεν είναι ικανή να τον κρατήσει εκτός δράσης για δύο μήνες! Ευτυχώς για τον κόυτς της Λίβερπουλ, λιγότερο σοβαρό φαίνεται πως ήταν το πρόβλημα του Ρομπέρτο Φιρμίνο που επίσης αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι, έχοντας αισθανθεί ενοχλήσεις στη μέση μετά από άτσαλη πτώση στο χορτάρι...
*Πηγή: England365.gr*

Γλιτώνει την τιμωρία η Άρσεναλ για τις φθορές στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»! (pics)

Δίχως κυρώσεις αναμένεται να περάσει για την Άρσεναλ η συμπεριφορά των οπαδών της στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και οι φθορές που προκάλεσαν αφαιρώντας τις πινακίδες με τα συνθήματα για τα «σπιρούνια» στο πάνω διάζωμα του γηπέδου!  
Οι «κανονιέρηδες» το βράδυ της Τετάρτης πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στον 4ο γύρο του φετινού Λιγκ Καπ χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε ο Ματιέ Φλαμινί για το τελικό 2-1, ωστόσο, το ματς στιγματίστηκε από τις φθορές των οπαδών των Κυπελλούχων Αγγλίας στο γήπεδο της μισητής «συμπολίτισσάς» τους.
Στο πάνω διάζωμα όπου και βρίσκονταν, οι φίλοι των φιλοξενούμενων αφαίρεσαν και πέταξαν στην από κάτω εξέδρα τις πινακίδες που ήταν κολλημένες στο τοίχωμα, με τα συνθήματα για την Τότεναμ.
Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως έπειτα απ' όσα σημειώθηκαν στο φινάλε του παιχνιδιού, συνελήφθησαν 10 άτομα, ενώ η Άρσεναλ δεν πρόκειται να τιμωρηθεί για τα περιστατικά που έλαβαν χώρα παρά την επαφή που είχε με ανθρώπους του συλλόγου η FA...




*Πηγή: England365.gr*

Και που την έσωσε... φεύγει ο Φλαμινί!!

Ο Ματιέ Φλαμινί πρωταγωνίστησε με τα δύο γκολ που πέτυχε για την Άρσεναλ στο ντέρμπι με την Τότεναμ στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ, όμως, θα βρεθεί ξανά στην πόρτα της εξόδου το επόμενο καλοκαίρι και αυτή τη φορά θα τη διαβεί...  
Το παιχνίδι της Τετάρτης στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» ήταν μόλις το πρώτο για τη φετινή σεζόν για τον έμπειρο χαφ, ο οποίος, τελευταίας φορά είχε ξεκινήσει σε 11άδα των «κανονιέρηδων» σε ματς με τη Μίντλεσμπρο για το Κύπελλο, τον περασμένο Φλεβάρη!
Η Άρσεναλ προσπάθησε να τον παραχωρήσει και το φετινό καλοκαίρι, όμως η Γαλατασαράι δεν μπορούσε να καλύψει τις αποδοχές του και λόγω του ότι ο Βενγκέρ δεν τον υπολογίζει, δεν πρόκειται να του ανανεωθεί το συμβόλαιο που λήγει το επόμενο καλοκαίρι...
*Πηγή: England365.gr*

Ρεμί: «Απώλεια ο Ντιέγκο Κόστα»!

Το πόσο μεγάλο είναι το κενό που αφήνει στην ομάδα ο Ντιέγκο Κόστα λόγω της τιμωρίας του για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές, θέλησε να τονίσει ο Λοΐκ Ρεμί, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να τον αντικαταστήσει επάξια.
Άκρως σημαντική θεωρεί την απουσία του Ντιέγκο Κόστα από τα επόμενα τρία παιχνίδια της Τσελσι ο Λοΐκ Ρεμί.
Ο πολιτογραφημένος Ισπανός τιμωρήθηκε εκ των υστέρων με ποινή τριών αγωνιστικών για το περιστατικό που είχε με τους Κοσιελνί και Παουλίστα και ο Γάλλος στράικερ τόνισε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να καλύψει το κενό του.
«Δεν έχω επιλογή, πρέπει να το κάνω. Όταν παίζεις στην Τσέλσι πρέπει να δίνεις το 100%, επομένως θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Νομίζω ότι θα μας λείψει επειδή ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα, αλλά είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στο να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Όποιος και αν είναι στο γήπεδο, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, σίγουρα είναι κρίμα που τον χάσαμε», ανέφερε ο Ρεμί.
*Πηγή: England365.gr*

«Ο Μίλερ ανήκει στη Μπάγερν»

Ούτε μία... στο εκατομμύριο δεν πρόκειται η Μπάγερν Μονάχου να προβεί στην πώληση του Τόμας Μίλερ, όπως ξεκαθάρισε ο εκτελεστικός πρόεδρος των Βαβαρών, Καρλ-Χάιντζ Ρουμενίγκε.
Μάλλον δεν έχει βαρεθεί να μιλάει συνεχώς για τον Τόμας Μίλερ ο Καρλ-Χάιντζ Ρουμενίγκε.
Ενόψει... χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο εκτελεστικός πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου φρόντισε να υπενθυμίσει προς... Μάντσεστερ μεριά, πως ο Γερμανός στράικερ δεν αναμένεται να πωληθεί, ακόμα και αν η πρόταση που έρθει στα γραφεία της ομάδας, περιέχει πάρα πολλά μηδενικά.
«Ο Μίλερ θα μείνει στη Μπάγερν, ανεξάρτητα από το τι θα προσφέρει κάποια ομάδα. Δεν υπάρχει κάποιο ποσό που θα μας έκανε να σκεφτούμε μία πρόταση. Ο Μέσι ανήκει στη Μπαρτσελόνα, ο Ρούνεϊ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Μίλερ ανήκει στη Μπάγερν. Πρέπει να μείνει έτσι», ήταν τα λόγια του έμπειρου παράγοντα.
*Πηγή: England365.gr*

Μπογκντάν: «Τυχεροί στα πέναλτι»

Καμία πρόθεση να... «ευλογήσει τα γένια του» δεν είχε ο Άνταμ Μπογκντάν, ο οποίος τόνισε πως η απόκρουση των τριών πέναλτι στη χθεσινή αναμέτρηση της Λίβερπουλ κόντρα στην Καρλάιλ για το Λιγκ Καπ ήταν και θέμα τύχης.
Ο Άνταμ Μπογκντάν ήταν ο «ήρωας» της Λίβερπουλ στην αναμέτρηση της Τετάρτης για το Λιγκ Καπ κόντρα στην Καρλάιλ, καθώς χάρη στις δικές του αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι, έδωσε την πρόκριση στους «κόκκινους».
Ο νεαρός κίπερ στάθηκε στην πρόκριση της ομάδας του και τόνισε πως οι αποκρούσεις που έκανε, τρεις στον αριθμό, είχαν και δόση τύχης.
«Υπάρχει μία μέθοδος στην τρέλα. Κάποιες φορές μαντεύεις σωστά, κάποιες φορές είσαι τυχερός και κάποιες φορές δεν είσαι. Μάντεψα σωστά και ήμουν τυχερός σε τρεις εκτελέσεις. Ευτυχώς προκριθήκαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: England365.gr*

Απέκτησε «Μαδριλένο» η Γουότφορντ!!

Στην απόκτηση του 19χρονου μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φραν Μοντάβες, προχώρησε η Γουότφορντ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Watford Observer».
Επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Γουότφορντ φαίνεται πως υπέγραψε ο Φραν Μοντάβες.
Ο 19χρονος ανήκε μέχρι πρότινος στη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά από δοκιμαστικά που είχε στην Αγγλία με τις «σφήκες» τις τελευταίες εβδομάδες, έπεισε τους ανθρώπους του συλλόγου για τις δυνατότητές του.
Παραμένει άγνωστο αν ο νεαρός Ισπανός μέσος θα ενσωματωθεί στην πρώτη ομάδα ή θα αγωνίζεται με την Κ-21.
*Πηγή: England365.gr*

Έριξε τους τόνους για Μπεραχίνο ο Πιούλις!!

Ο Σαΐντο Μπεραχίνο, με την επιστροφή του στη δράση, έβαλε το νικητήριο γκολ κόντρα στην Άστον Βίλα και ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, Τόνι Πιούλις, φρόντισε να... κατανοήσει τον νεαρό για τη συμπεριφορά του πριν μερικές εβδομάδες., μετά την πίεση που δέχθηκε.
Να βγάλει λίγο από το «βάρος» που έχει στην πλάτη του ο Σαΐντο Μπεραχίνο θέλησε ο Τόνι Πιούλις.
Ο νεαρός στράικερ μετά τα λεγόμενά του περί... αποχής του από την αγωνιστική δράση των «baggies», επέστρεψε με... γκολ στο ματς κόντρα στην Άστον Βίλα και ο προπονητής της ομάδας φρόντισε να τον στηρίξει.
«Λυπάμαι λίγο για εκείνον, με όλα αυτά που πέρασε. Έχει ήδη πιεστεί σε μεγάλο βαθμό και δεν είναι εύκολο να το ελέγξεις. Όλοι μας, βλέποντας εκ των υστέρων, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι διαφορετικό. Είμαι σίγουρος πως ο Σαϊντο μπορεί να το κάνει. Τώρα είναι στο χέρι του. Έχει να κάνει με το μπορεί να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να πετύχει όσα περισσότερα γκολ μπορεί. Αυτό θέλουμε από εκείνον, αυτό θέλει ο σύλλογος από εκείνον», ήταν τα λεγόμενα του Πιούλις.
*Πηγή: England365.gr*

«Προσγειωμένος ο Μαρσιάλ»

Ο Αντονί Μαρσιάλ πέτυχε το τέταρτο γκολ του σε ισάριθμα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Λουίς Φαν Χάαλ τόνισε πως ο νεαρός στράικερ έχει σκυμμένο το κεφάλι.
Κανένας ενθουσιασμός δεν υπάρχει για τον Αντονί Μαρσιάλ σύμφωνα με τον Λουίς Φαν Χάαλ, παρά τα τέσσερα γκολ που έχει σημειώσει στα τέσσερα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μετά τον ερχομό του από τη Μονακό.
Ο Ολλανδός κόουτς σημείωσε πως ο νεαρός γνωρίζει πως οι συμπαίκτες του έχουν μεγάλη συμβολή, γι' αυτό δεν το έχει πάρει πάνω του.
«Είναι ένας παίκτης που είναι πολύ μετριόφρων και ξέρει ότι μπορεί να σκοράρει, λόγω των συμπαίκτών του. Το κάναμε δύο φορές πολύ εύκολο για εκείνον, επειδή κερδίσαμε το παιχνίδι, τα κενά υπήρχαν και στη συνέχεια, με την ταχύτητά του και την ψυχραιμία του, μπορεί να σκοράρει. Το έκανε επίσης κόντρα στη Λίβερπουλ και τώρα πάλι. Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά πρέπει ακόμη να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος», δήλωσε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: England365.gr*

«Φλέρταρε» με Άρσεναλ ο Μπενζεμα!!

Τη δική της προσπάθεια για την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε η Άρσεναλ, με τον Γάλλο μάλιστα να... ανταποκρίνεται αρχικά στο «κάλεσμα» των Λονδρέζων, πριν αποφασίσει να παραμείνει στη Μαδρίτη, σύμφωνα με την «El Confidential».
Υπαρκτές ήταν έως ενός σημείου οι ελπίδες που είχε η Άρσεναλ για να κάνει δικό της τον Καρίμ Μπενζεμά.
Οι «κανονιέρηδες» ασχολήθηκαν σε μεγάλο βαθμό με τη περίπτωση του Γάλλου στράικερ, ο οποίος μάλιστα εμφανιζόταν θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος «Έμιρεϊτς», όπως αποκαλύπτει η «El Confidential».
Τελικά όμως, κάνοντας στροφή 180 μοιρών, ο παίκτης αποφάσισε να μην αποχωρήσει από την ισπανική πρωτεύουσα, παραμένοντας μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης.
*Πηγή: England365.gr*

Κυριάκος Κυριάκος: «Η πρόταση στον Μαρινάκη ισχύει και είναι διαρκής»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος και μίλησε για το χθεσινό συμβάν με τη διακοπή του αγώνα και τον κίνδυνο να παίξει ο ΠΑΟΚ χωρίς τους φιλάθλους του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Για την βούληση να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος για τα κεκλεισμένων: «Δεν έχει νόημα να το κάνουμε αυτό επικοινωνιακά αλλά πρέπει να γίνει ουσιαστικά. Έχουν γίνει βήματα πρόοδου ως προς το παρελθόν, όπως το ονομαστικό εισιτήριο. Εμείς βρήκαμε βοήθεια από τους συνδέσμους για να το αντιμετωπιστεί.»

Για την πιθανότητα να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε ενημερώσει ότι άλλαξε ο νόμος, εμείς είμαστε πρώτοι που υποστηρίξαμε αυτόν τον νόμο αλλά να γίνεται ισόνομα. Εμείς θέλουμε πρώτα από όλα να αλλάξουν όλα αυτά και αφήνουμε τελευταία την στήριξη προς την ομάδα.»

Για το αν ισχύει το «διώξτε τους» του Σαββίδη: «Ισχύει από την πρώτη μέρα του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, από τα πρώτα επεισόδια με τη Ραπίντ. Αν θέλουμε να μεγαλώσουμε αγωνιστικά θα πρέπει να το κάνουμε και εξωαγωνιστικά. Δεν γίνεται να έχουμε 25.000 φιλάθλους χθες στον αγώνα με την ΑΕΚ και ένας να καταστρέφει τον ΠΑΟΚ.»

Για το αν ισχύει η πρόταση στον Μαρινάκη: «Ισχύει διαχρονικά και για τον κ.Μαρινάκη αλλά και για όλους τους προέδρους. Είναι μια θεσμική πρόταση.»

Για τη συνάντηση του Κοντονή με τους εκπροσώπους των ΠΑΟΚ, Αστέρα, Ολυμπιακό: «Δεν υπήρχε προκαθορισμένη ατζέντα γιατί ο υπουργός ήθελε να τα πει απευθείας με τους εκπροσώπους των ομάδων.  Εμείς έχουμε ταχτεί πρώτοι υπέρ στις πρωτοβουλίες του κ.Κοντονή και θέλουμε να του παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια για να καταφέρει πράγματα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.»
*Πηγή: metrosport.gr*

«Φιλόδοξος ο Καρυπίδης, του εύχομαι καλή επιτυχία»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος, Κώστας Οικονομίδης, και μίλησε για την νέα προσπάθεια που ξεκινάει φέτος ο Άρης.

Ακόμη μίλησε για τους λόγους που δεν μπήκε στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κιτρίνων» αλλά και για τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το λόγο που δεν ήρθε στον Άρη: «Έγινε μια συνάντηση με τον κ. Καρυπίδη για 15 λεπτά και αυτό ήταν όλο. Ρωτήστε τον ίδιο γιατί δεν τα βρήκαμε».

Για τον φετινό Άρη: «Ο Άρης δεν έχει καμία σχέση με την περσινή σεζόν που ήταν η πιο καταστροφική της ιστορίας του, βάσει αποτελεσμάτων. Κάνει μια καινούργια αρχή με ένα φιλόδοξο άνθρωπο στην ηγεσία, κάνει καλές κινήσεις με ένα προπονητική εξαιρετικό στην ψυχολογία και στις δύσκολες καταστάσεις. Άλλωστε έχει ως προίκα το προηγούμενο άκρως επιτυχημένο πέρασμα του από τον Άρη, που τον ανέβασε στη Super League από τη Β’ Εθνική. Δημιουργείται ένα καλό κλίμα και μια δυναμική ώστε ο Αρης να είναι περαστικός από την κατηγορία. Βέβαια οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων έχουν μικρύνει πολύ και ο Άρης θα πρέπει να ιδρώσει για αν κερδίσει την άνοδο του. Μετά το Δεκέμβριο, ο Άρης θα πρέπει να αρχίσει να χτίζει και την ομάδα της Σούπερ Λιγκ εκτός αυτής της Football League. Δεν μπορεί να φτάνει στο τέλος κάθε σεζόν και να δει από εκεί και πέρα τι πρέπει να γίνει».

Για τον κ. Καρυπίδη: «Είναι ένας φιλόδοξος άνθρωπος και τα πεπραγμένα του και τα αποτελέσματα θα δείξουν με ποιο τρόπο θα μείνει στην ιστορία του Άρη. Του εύχομαι καλή επιτυχία»

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής, παρά την περσινή εξαιρετική του πορεία στη footballLeague, δεν έχτισε τόσο όσο έπρεπε για να είναι ανταγωνιστικός στη Σούπερ Λιγκ. Σίγουρα έχει κενά, αλλά μπορεί να κάνει να μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα».
*Πηγή: metrosport.gr*

Τσουκαλάς: «Περιμένω τον ΠΑΟΚ όλο και καλύτερο»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς και μίλησε για την ομάδα του, τη νίκη με τον Ατρόμητο αλλά και για τον ΠΑΟΚ.

Για το πρώτο φετινό του γκολ: «Σημασία έχει ότι κερδίσαμε και όχι ότι σκόραρα εγώ.»

Για το ότι έχουν πάρει τον «αέρα» του Ατρομήτου: «Ισχύει, είναι η αλήθεια γιατί τα τελευταία 3 χρόνια κερδίζουμε συνεχώς τον Ατρόμητο.»

Για τον Τσάβες: «Έχει φοβερή ποιότητα, ανανέωσε με την ομάδα, είναι σημαντικός παίκτης και ειδικά από τη μέση και μπροστά έχουμε αρκετή ποιότητα.»

Για το αν ο ΠΑΣ έχει στόχο τα πλεϊ οφ και αν πάρει τη θέση και δεν μπορεί να αγωνιστεί όπως συνέβη: «Φυσικά έχουμε υψηλούς στόχους, δεν θέλω να σκεφτούμε ότι θα βγούμε αγωνιστικά και δεν θα παίξουμε στην Ευρώπη.

Για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Δεν πρόλαβα να το δω αλλά είδα τις φάσεις και ο αγώνας είχε καλό ρυθμό, τον ΠΑΟΚ τον περιμένω όλο και καλύτερο. Εμείς όταν τον αντιμετωπίσαμε είμαστε και τυχεροί αλλά χρειάζεται και αυτό στο ποδόσφαιρο.»

Για το αν έχει στο μυαλό του την κλήση στην Εθνική: «Πάντα υπάρχει στο μυαλό μου, εγώ θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό με την ομάδα μου , με τον ΠΑΣ είναι δύσκολο να κληθώ γιατί υπάρχουν καλές ομάδες που παίζουν και Ευρώπη αλλά αν συνεχίσουμε εκεί ψηλά τότε ίσως να γίνει.»
*Πηγή: metrosport.gr*

«Με αυτά που κάνουν καταστρέφουν την ομάδα» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ηλίας Γεροντίδης και αναφέρθηκε στα χθεσινά μεμονωμένα γεγονότα στην Τούμπα που αμαύρωσαν την μεγαλειώδη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την κατάσταση. Ενώ όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο, ορισμένοι με αυτό που κάνουν αμαυρώνουν την εικόνα. Το έχουν καταλάβει οι πάντες εκτός από ορισμένους μεμονωμένους».

Για τoν κίνδυνο τιμωρίας της Τούμπας: «Δεν το ξέρω αυτό. Όμως, πρέπει να γνωρίζουν όλοι πως οι δικαστές πλέον είναι πρωτοδίκες και δεν συμβαίνει αυτό που συνέβαινε παλιά. Οι πρωτοδίκες έχουν διαφορετική επαφή και το χειρίζονται διαφορετικά. Οι τιμωρίες είναι πιο σκληρές και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί».

Για το πώς μπαίνουν τα αντικείμενα στο γήπεδα: «Εμείς σαν ΠΑΕ με τους δικούς μας ανθρώπους προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο. Άλλες φορές όμως γίνονται ντου, άλλες φορές περνάνε τα αντικείμενα από έξω. Αν θέλουν να περάσουν αντικείμενα, το καταφέρνουν. Το θέμα είναι να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουν καταστρέφει την ομάδα. Χθες παίξαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και τα γεγονότα αυτά αμαύρωσαν το κλίμα. Να καταλάβουν ορισμένοι πως έτσι δεν βοηθούν την ομάδα».

Για τη διαφορετική συμπεριφορά στα ευρωπαϊκά ματς: «Ο καταπέλτης εκεί είναι πιο δυνατός και η UEFAδεν αστειεύεται. Αυτό το συνειδητοποιεί αν και σε κάποια διεθνή ματς στο παρελθόν είχαμε μεγάλη ζημιά που την πληρώνουμε ακόμη. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αγαπάμε τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να το δείχνουμε έμπρακτα».

Για το τι προτίθεται να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε μέσω συνδέσμων να τους πληροφορήσουμε για το τι ισχύει. Ως εδώ και μη παρέκει. Ο κανονισμός άλλαξε και η παραμικρή ενέργεια τιμωρείται. Αυτά έχουν τελειώσει».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Γεροντίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

«Ποια Ντόρτμουντ… ο Ατρόμητος »!

Για το χθεσινό μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μίλησε στον ArenaFM 89.4 ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Στέφανος Μπορμπόκης, οποίος αγωνίστηκε και στις δυο ομάδες. Αναφέρθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, στο Μακ, στον Πέλκα αλλά και αναφορικά με το αν χωράνε στην ίδια ενδεκάδα Κλάους και Μπερμπάτοφ. Τέλος τόνισε ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι πολύ πιο σημαντικό από την Ντόρτμουντ.
Διαβάστε όσα είπε ο Στέφανος Μπορμπόκης στον ArenaFM 89.4:
«Ήταν πολύ καλό παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός αλλά δεν είναι αποτελεσματικός, αυτό είναι και το μεγαλύτερο προβλήματα του. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είδαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Από εκεί και μέρα μ’άρεσε η αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά το 0-1. Δεν τα παράτησε και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Η ΑΕΚ ήταν πολύ κακή, δεν την περίμενα έτσι».
Για τον Μακ και τα γκολ που χάνει: «Η το χεις ή δεν το χεις, από εκεί και πέρα είναι να βρεθεί και στην μέρα του ο ποδοσφαιριστής. Ο Μακ μου φαίνεται παίκτης ψυχολογίας. Άμα χάσει ένα γκολ μετά ζορίσουν πολύ τα πράγματα. Για παράδειγμα ο Αθανασιάδης δεν είναι έτσι. Είναι γρήγορος και καλός ποδοσφαιριστής αλλά το γκολ ή το χεις ή δεν το χεις…».
Για το αν χωράνε στην ομάδα Κλάους και Μπερμπάτοφ μαζί: «Γιατί να μην χωράνε, άμα δεν χωράνε αυτοί οι δυο που έχουν τα γκολ για πλάκα ποιος χωράει. Είναι και οι δυο παιχταράδες και θεωρώ ότι πρέπει να παίζουν μαζί».
Για τον Μπουονανότε και την χθεσινή του εμφάνιση: «Έπαιζε χθες αυτός; Εντάξει πλάκα κάνουμε , είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά χθες δεν υπήρχε πουθενά ».
Για τον Πέλκα: «Είναι πολύ καλός παίκτης και χρησιμοποιεί πολύ καλά το μυαλό του. Άμα του βγούνε οι 2-3 φάσεις, ανεβαίνει το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Μπορεί χθες να μην ήταν πολύ καλός αλλά γενικά βοηθάει πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ. Το έχει, μπορεί να σου βγάλει φάση από εκεί που δεν το περιμένεις».
Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ατρόμητο και Ντόρτμουντ: «Καλά την Ντόρτμουντ θα την κερδίσουμε σίγουρα… ο Ατρόμητος μας ενδιαφέρει. Αυτό είναι το σημαντικό παιχνίδι και να χάσεις από την Ντόρτμουνττ δεν θα γίνει τίποτα. Μακάρι να κερδίσουμε Ατρόμητο και Ολυμπιακό και ας φάμε και πέντε γκολ από την Ντόρτμουντ».

*Πηγή: arenafm.gr*

Νέο σοκ στον Ηρακλή, δέκα μέρες εκτός ο Μπαρτολίνι!!

Μετά τον Περόνε που έχασε τον αγώνα με τον Πλατανιά και θα χάσει την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ξάνθη στο Καυτανζόγλειο, τα αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζονται για την ομάδα του Ηρακλή. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει μεν την πέμπτη αγωνιστική το Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι λόγω τιμωρίας αλλά μετά τη σημερινή μαγνητική που υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής θα λείψει από τις υποχρεώσεις του Ηρακλή για δέκα ημέρες. Επομένως μετά τον αγώνα με την Ξάνθη θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζωσιμάδες.*Πηγή: arenafm.gr*

Ανοίγουν το Σάββατο τα εκδοτήρια!!

Διαβάστε την ανακοίνωση για τα εκδοτήρια από την ΠΑΕ Ηρακλής
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημερώνει όλους τους φίλους της ομάδας μας, ότι το Σάββατο 26/09, ημέρα του αγώνα με αντίπαλο τη SKODA Ξάνθη, θα λειτουργεί εκδοτήριο από τις 10 το πρωί, προκειμένου να προμηθευτούν το εισιτήριό τους όσοι το επιθυμούν.
Τα υπόλοιπα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου Σταδίου, θα ανοίξουν στις 3 το μεσημέρι.
Σημειώνεται, ότι ο αγώνας ξεκινάει στις 18:15.

Ο ΠΑΟΚ πάτησε μόνο 2-1 την ΑΕΚ!!

Ο Αποδυτηριάκιας γράφει για την διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων και εξηγεί γιατί δεν ήταν ντέρμπι. Δεν μπορώ να το πω ντέρμπυ το παιχνίδι στην Τούμπα, άσχετα όπως εξελίχθηκε τα τελευταία λεπτά. Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπήρχε διαφορά.

Μεγάλη και ορατή διαφορά. Ένας ΠΑΟΚ ζωντανός, πεινασμένος, δραστήριος, επίμονος και βέβαια επιθετικός που τελικά ανέτρεψε και το σκορ. Έχανε 1-0, το έκανε 2-1, αλλά κέρδισε με την ψυχή στο στόμα. Αφού χρειάστηκε στα τελειώματα να μετατρέψει τα καρέ του σε οχυρό Άλαμο. Ζωή ή, θάνατος ήταν για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι που το δυσκόλεψε, που έβαλε στο κόλπο την ΑΕΚ.

Τότε, μόνο τότε, όταν πια έγινε το 1-2 με πέναλτυ του Κλάους η ΑΕΚ δήλωσε παρούσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ άξιζε να πάρει την νίκη από το πρώτο ημίχρονο, μάλιστα με σκορ ασφαλείας. Επειδή η ΑΕΚ ήταν απογοητευτική, μικρή, ελάχιστη, δύο, ίσως και δυόμισυ σκάλες πιο κάτω.

Δεν είναι δυνατόν να παίζει η ΑΕΚ και με Βάργκας και με Μπουενανότε. Με δύο ντελικάτους παίκτες ικανούς για δημιουργικό παιχνίδι. Και τι βλέπαμε. Τους δύο παίκτες να αμύνονται μέχρι που να παίρνουν κάρτα. Έπρεπε να αλλάξει η ΑΕΚ όταν πια μπήκε στο γήπεδο ο Μάνταλος.

Ένα τέτοιο πράμα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστής και η ΑΕΚ σε ρόλο κομπάρσου. Θα μου πεις μπάλλα είναι, όλα γίνονται, όλα τα βλέπεις. Στην Ισπανία την ίδια ώρα μέχρι το 84 έχανε η Μπαρτσελώνα 4-1 από την Θέλτα. Και οι τρεις παικταράδες μπροστά ήταν σκέτο τρίο Στούτζες. Μέσι, Σουάρεζ και Νεϋμάρ ένα σκέτο καφενείο.

Έτσι και η ΑΕΚ. Δεν βλεπόταν. Δεν μπορούσε να αλλάξει την μπάλλα. Κι ένας ΠΑΟΚ ανίκανος να σκοράρει. Να έχει πατήσει την ΑΕΚ, να φτιάχνει ευκαιρίες και να μην βλέπει πλεκτό.

Οι 7 και ο "τρελοπαοκτσής" του Λεβέντη, διάβασε στον αποδυτηριάκια

Φοβερά πράγματα. Έπρεπε να περάσει το 3% το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη για να το δούμε κι αυτό. Να εκλεγεί βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κάποιος που δεν διστάζει να πει ότι πάνω από το κόμμα και την πολιτική, ακόμα και την προσωπική του ζωή, είναι ο... ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος, Φωκάς Αριστείδης στο όνομα, είναι αυτός που με υπερηφάνεια δηλώνει ότι γεννήθηκε μέσα στην Τούμπα!

Θυμίζω ότι η Ένωση Κεντρώων εξέλεξε 9 βουλευτές. Την αρχηγάρα, τον Λεβέντη κι άλλους 8. Μιλάμε για τον έναν και μοναδικό από τους οκτώ, τον 48χρονο επιπλοποιό που ήταν υποψήφιος στην Β' Θεσσαλονίκης.

«Τώρα είσαι βουλευτής, άρα θα μετακινηθείς στην Αθήνα, διότι έχει υποχρεώσεις». Τι είναι αυτά που μου λέτε! Έτσι ξηγιέται ο Αριστείδης Φωκάς, εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τούμπα, δεν το κουνάω απ' εδώ. Από το 1991 ακολουθώ τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου παίζει η ομαδάρα. Θα παραμείνω πιστός στον ΠΑΟΚ! Μόνο στην ομάδα, όχι σε κάτι άλλο...

*Πηγή: sportdog.gr*

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να παλεύουν με τον Παναθηναϊκό!!

Τα ...πάντα όλα από τον Αλέφαντο στο SportDog! Κράξιμο σε Μπουανανότε, αποθέωση σε Ροντρίγκες-Μακ! Ποιος είναι ο γκαφατζής του Ολυμπιακού; Πρόταση για πρόεδρο στη ΝΔ!ΠΑΟΚ-ΑΕΚ είδα, ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βάλει 3 γκολ στην ΑΕΚ. Αν το σκορ ήταν 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, δε θα μου έκανε εντύπωση. Φοβερός ο Μακ, φοβερός και ο Ροντρίγκες ο οποίος έβγαινε σα σίφουνας στο 3-5-2 και έπαιρνε όλη την αριστερή πλευρά. Γρήγορος αυτός, ταχύτατος. Αυτοί οι δύο ταχύτατοι παίκτες, ο Μακ και ο Ροντρίγκες έκαναν τη διαφορά. Αφήστε τις αργοκαρούτες, η ταχύτητα κάνει τη διαφορά.

Ξεκινάει το β΄ ημίχρονο, μέχρι να κάνω ζάπινγκ και να ξαναγυρίσω στην Τούμπα έχει κάνει το 0-1 η ΑΕΚ. Μαγική εικόνα. Ξαναπροσπαθεί ο ΠΑΟΚ, για να το γυρίσει, το ανατρέπει και το κάνει 1-2 στο 83΄ με γκολ του Ροντρίγκες και του Αθανασιάδη από πέναλτι που ήθελε κότσια για να το βάλει εκείνη τη στιγμή.

Εκεί κάνει το λάθος ο Τούντορ και βγάζει έξω τον Αθανασιάδη για να βάλει τον Μαλεζά. Κώλωσε ο ΠΑΟΚ και ενώ ως εκείνο το σημείο η ΑΕΚ δεν έβγαινε καθόλου μπροστά, μετά από αυτήν την αλλαγή βγήκε η ΑΕΚ μπροστά και έκανε ευκαιρίες, σημαντικές ευκαιρίες που μπορούσε να λήξει το ματς 2-2.

Νίκησε πάντως η καλύτερη ομάδα και ήταν ένα ωραίο ματς. Όμως και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ όπως τους είδα, δεν είναι για να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό. Είναι για να παλεύουν με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει.

Αυτός ο Μπουονανότε για τον οποίο άκουγα τόσα λόγια, κάθισα να τον δω για πρώτη φορά σε ολόκληρο ματς και απογοητεύτηκα. Τι είναι αυτό; Κοντός, πολύ κοντός, και όχι κοντός βολίδα ή βομβαρδιστής. Δεν είναι μεγάλων δυνατοτήτων παίκτης.

Πάμε τώρα στον Ολυμπιακό. Για τον Ντουρμάζ σας είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι διαφωνούσα που τον έκοψε από το Τσάμπιονς Λιγκ, είχα πει ότι δεν έχει καλύτερους από αυτόν και ότι οι μεταγραφές αυτού του προπονητή με προβληματίζουν… Πράγματι λοιπόν μέχρι τώρα δεν βλέπουμε καμία μεταγραφή να είναι καλύτερη του Ντουρμάζ. Μάλιστα είχα πει εμφατικά ότι από τη στιγμή που κούρεψε την κοτσίδα του έγινε άλλος παίκτης. Μόνο σε μία στήλη τού τα είχα χώσει ζητώντας να πηγαίνει στο γκολ. Ξέρεις μπάλα ρε π…, γιατί μένεις μακριά από το γκολ; Είδατε τι γκολάρα έβαλε στην Ξάνθη; Αν τον πιέσει ο προπονητής να πάει στο γκολ, μπορεί να κάνει θαύματα. Αυτός έχει και πνευμόνια, δεν είναι μόνο ότι ξέρει μπάλα.

Γενικώς ο Ντουρμάζ μαζί με τον Φορτούνη ήταν καταπληκτικοί στην Ξάνθη, τη διέλυσαν μόνοι τους. Τρομερό ματς έκανε ο Φορτούνης, έτσι θέλω να τον βλέπω, με προσωπικότητα, με μπούκες, με πάσες, με γκολ. Μπορεί να τα κάνει.

Είδα πάντως ξανά προβλήματα στην άμυνα, ο Ντα Κόστα έχει ανέβει αλλά τραυματίστηκε και μπήκε ο Μποτία που μου θύμισε τις περσινές γκάφες. Έχει κάνει ξανά τέτοιες γκάφες και έχουμε φάει ξανά τέτοια γκολ.

Ο Ιντέγε ήταν ανεβασμένος στα τρεξίματα αλλά δεν ξέρει πολλή μπάλα. Από το πρώτο ματς που τον είδα, αυτό είπα, δυνατό παιδί, ψηλός, μαχητικός, καλά τρεξίματα, αλλά δεν ξέρει πολλή μπάλα. Μπερδεύεται στο γκολ λοιπόν επειδή δεν ξέρει πολλή μπάλα. Γενικώς δεν βλέπω γκολ από τις μεταγραφές. Νωρίς όμως είναι ακόμα. Ο Πάρντο για παράδειγμα δείχνει επικίνδυνος εξτρέμ.

Έπαιξε έξυπνα ο Ολυμπιακός, όταν η Ξάνθη προσπάθησε να τον πιέσει μπροστά, έπαιξε με μεγάλες μπαλιές. Το έγκλημα της Ξάνθης ήταν ότι ανοιγότανε και άφηνε τα στόπερ της πίσω να τα βάλουν με τον Φορτούνη και τον Ντουρμάζ.

Φέρε ρε τον Βασιλακάκη που έχει μεγάλα πνευμόνια να επιτηρεί τον Φορτούνη. Τι τον στέλνεις τον Βασιλακάκη πίσω από τον κυνηγό, δεν είναι εύκολος στο γκολ ο Βασιλακάκης, τον χαραμίζεις. Πίσω τον χρειαζόσουν να κλείσει το χώρο.

Βλέπω πρόβλημα στα αμυντικά χαφ του Ολυμπιακού αν δε συνέλθει ο Καμπιάσο… Το ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο θα είναι πολύ ζόρικο με αυτά τα αμυντικά χαφ… Γενικώς μη βλέπετε που χάνει η Άρσεναλ στην Κροατία ή από την Τσέλσι, εγώ την παρακολουθώ, μέσα στο Έμιρετς θα είναι πυρκαγιά. Το πιο δύσκολο ματς του Ολυμπιακού θα είναι αυτό για εμένα. Στην Αγγλία πάντα ο ρυθμός είναι εξοντωτικός για τον Ολυμπιακό και δεν τα καταφέρνει. Ο Καθόρλα και οι άλλοι εκεί σε περνάνε για πλάκα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός για ένα 20λεπτο. Στρωτό ποδόσφαιρο, κάτω η μπάλα με πάσες γρήγορες, ωραίοι συνδυασμοί, ειδικά το δεύτερο γκολ ήταν εκπληκτικό. Ο Νάνο ανεβαίνει και θυμίζει τον παλιό Νάνο, ο Κουτρουμπής πολύ καλός στο ρόλο του μπροστά από τα στόπερ, αυτός ο ρόμβος μου άρεσε πιο πολύ με τον Ατζαγκούν στη θέση του Νίνη. Εγώ προτιμώ τον Ατζαγκούν και το έλεγα αυτό όταν έπαιζε ο Νίνης βασικός.

Δραματικό πάντως το στήσιμο της Λιβαδειάς, ένα 4-4-2 λες και ήταν δεμένοι με σπάγκους, δεν όρμαγαν βολίδα σε όποιον παίκτη του Παναθηναϊκού είχε την μπάλα. Θεατές παθητικοί, κοιτούσαν τον αντίπαλο στα 5 μέτρα. Πρωτοφανές. Ένα 4-4-2 νεροζούμι.

Για τις εκλογές δικαιώθηκα, όταν οι αποτυχημένοι δημοσκόποι έλεγαν ότι θα είναι ντέρμπι -σκάνδαλο αυτό το πράγμα με τις δημοσκοπήσεις πάλι- εγώ σας είχα πει ξεκάθαρα ότι ο Τσίπρας είναι χαρισματικός, μου θυμίζει πολύ τον Ανδρέα Παπανδρέου, πρέπει να έχει δει πολλά βίντεο, τον έχει ξεσηκώσει. Η φωνή του, οι κινήσεις του, μεγάλη ομοιότητα. Και έχει ωραία φάτσα, κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να τον κοντράρει ο Μεϊμαράκης στη φάτσα. Έχει και ωραίο λόγο, είναι σοβαρός, είναι ηγέτης. Όπως σας είχα πει ο Λαφαζάνης και η Κωνσταντοπούλου δε θα έβρισκαν την ψήφο τους! Ποιος σας έκανε ρε, ο Τσίπρας σας έφτασε στα ουράνια, τι νομίζατε, μείνετε τώρα έξω από τη Βουλή. Οι αποστάτες πάντα τιμωρούνται…

Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν βλέπω κάποιον ικανό στη ΝΔ να αναλάβει. Από τους γνωστούς δεν υπάρχει κανείς, ξεχάστε το. Δεν μπορούνε να τραβήξουν κόσμο αυτοί. Θα το μικρύνουν κι άλλο το μαγαζί. Ο Βορίδης ή ο Μητσοτάκης; Τρέχοντας θα φύγει ο κόσμος. Δε γουστάρει ο κόσμος.
Ένας μόνο μπορεί να αναγεννήσει το μαγαζί, ο γιος του δολοφονημένου Μπακογιάννη. Τον έχω δει, ωραίο παιδί, συμπαθής φάτσα και συμπαθής λόγος, νέος σε ηλικία, άφθαρτος, κάνει και έργο λένε στην περιφέρειά του. Μορφωμένος. Έχει και τον δολοφονημένο πατέρα από τους τρομοκράτες, ένας πατέρας που ήταν συμπαθής. Αυτός είναι, να τον φτιάξεις, να επενδύσεις πάνω του. 
*Πηγή: sportdog.gr*

«Μπαρούτι» σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ με τους διαιτητές!!


Ορισμούς που εκνεύρισαν τους 3 από τους 4 μεγάλους του πρωταθλήματος κατάφερε να κάνει η ΚΕΔ! Η τοποθέτηση των Δελφάκη, Αρετόπουλου, Καλογερόπουλου στους αγώνες τους έκανε «μπαρούτι» τους ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

«Μπαρούτι» σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ με τους διαιτητές!

Λίγες μέρες αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του (αντικαθιστώντας τον ανεξήγητα «ξηλωμένο» Τσαχειλίδη) ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης προκάλεσε ήδη εκνευρισμό στους τρεις από τους τέσσερις «μεγάλους» του πρωταθλήματος.

Και πώς να μην το καταφέρει, αφού τοποθέτησε στα παιχνίδια τους ρέφερι που είναι… επικηρυγμένοι στις τάξεις τους από παλιότερα ματς που τους έχουν σφυρίξει.

Πιο συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά ορίστηκε ο Γιάννης Δελφάκης. Πρόκειται για τον διαιτητή που είχε διευθύνει την αναμέτρηση των «πράσινων» με τον Εργοτέλη το 2014 και είχε προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών στη Λεωφόρο μετά το τελικό 1-1. Μετά τη λήξη μάλιστα ο Γιάννης Αναστασίου άφησε σαφή υπονοούμενα εναντίον του, μιλώντας για «ελεύθερους σκοπευτές από το Κίεβο».

Παράλληλα, στην κρίσιμη (όπως έχει διαμορφωθεί για την ΑΕΚ) αναμέτρηση με τη Βέροια επιλέχθηκε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος. Ο ρέφερι που σφύριξε στην πρώτη ήττα της «Ένωσης» πέρυσι στη Football League (με 2-1 από τον Ηρακλή στα πλέι-οφ).

Στην περίπτωσή του όμως ο εκνευρισμός των «κιτρινόμαυρων» δεν αφορά τόσο τη δική του προϊστορία μαζί τους, αλλά της ΕΠΣ στην οποία ανήκει. Εκείνη των Τρικάλων, που είχε έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και είχε προκαλέσει τη μνημειώδη ατάκα από τον τελευταίο περί «γκρανκάσας», αναφερόμενος στον πρόεδρο, Θανάση Μπουτζιώλη.

Όσο για το δύσκολο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, εκεί ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος. Ένας διαιτητής που ξυπνά… τριπλή δόση άσχημων αναμνήσεων στον «δικέφαλο του Βορρά». Αφενός από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» τον Απρίλη του 2014. Τότε που απέβαλε τον Στοχ, αλλά όχι και κάποιον από τους Φουστέρ και Βαλντές που ενεπλάκησαν στην ίδια αψιμαχία.

Εκτός του ότι είχε διαιτητεύσει, δε, στην περσινή τεσσάρα από την Ξάνθη, ήταν κι εκείνος που είχε ανοίξει τον δρόμο για την ήττα 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης (όταν είχε δώσει πέναλτι εκτός περιοχής και μέτρησε γκολ που έβαλε ο Γιαννιώτας με το χέρι). *Πηγή: sport-fm.gr*

Κάκωση ποδοκνημικής ο Κόστα!

Η κάκωση ποδοκνημικής που υπέστη ο Ρικάρντο Κόστα είναι το νέο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ, ενόψει της συνέχειας των επίσημων υποχρεώσεων του «Δικεφάλου».

Κάκωση ποδοκνημικής ο Κόστα
Αυτό φάνηκε στην προπόνηση των «ασπρόμαυρων» την Πέμπτη, όμως δε φαίνεται να είναι σοβαρό και ο διεθνής Πορτογάλος σέντερ μπακ υπολογίζεται για την κυριακάτικη αναμέτρηση στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για την Πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα, περιμένοντας τις εξετάσεις για να διαπιστωθεί που οφείλονται οι ζαλάδες στο ντέρμπι της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Κροάτης τεχνικός έβαλε όσους αγωνίστηκαν κόντρα στην «Ένωση» να κάνουν αποφόρτιση στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι έκανα προπόνηση με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο, διπλό στο μισό γήπεδο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Την Παρασκευή, έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Δεινόσαυροι» οι Άντιτς και Ουντό!!

Με τους Πέρο Άντιτς και Έκπε Ουντό να κάνουν… πάρτι στη ρακέτα, η Φενερμπαχτσέ νίκησε 62-59 την Νταρουσάφακα, στο ματς που άνοιξε το τουρνουά στο Ζαντάρ, όπου συμμετέχει και ο Ολυμπιακός.

«Δεινόσαυροι» οι Άντιτς και Ουντό
Αν και στο τέταρτο δεκάλεπτο έκανε τα εύκολα-δύσκολα, η Φενερμπαχτσέ νίκησε 62-59 την Νταρουσάφακα και έτσι ξεκίνησε με το… δεξί στο τουρνουά του Ζαντάρ. Ο Κώστας Σλούκας δεν αγωνίστηκε, καθώς μετράει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Έκπε Ουντό και Πέρο Άντιτς, οι οποίοι έκαναν νταμπλ-νταμπλ. Με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ τελείωσε το ματς ο Νιγηριανός σέντερ, ενώ ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε 10 πόντους και 13 ριμπάουντ. Καλή παρουσία είχε επίσης και ο Μοχάμεντ Άλι (πρώην Μπόμπι Ντίξον) με 14 πόντους.

Από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Λουκ Χαρανγκόντι και Σεμίχ Ερντέν με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 36-29, 50-40, 62-59
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σαρίτσα: «Ο Γκάλης είναι θρύλος»

Χαρούμενοι που θα συμμετάσχουν στο «Nick Galis Cup» δήλωσαν οι εκπρόσωποι των ομάδων, με τον προπονητή της Πινάρ Καρσίγιακα, Ουφούκ Σαρίτσα, να χαρακτηρίζει «θρύλο» τον Νίκο Γκάλη.

Σαρίτσα: «Ο Γκάλης είναι θρύλος»
Ανεξίτηλο έχει μείνει στο μυαλό του Ουφούκ Σαρίτσα ένα παιχνίδι ανάμεσα στην Εφές με τον Παναθηναϊκό, όπου ως παίκτης τότε είχε μαρκάρει τον Νίκο Γκάλη. Ο προπονητής Πινάρ Καρσίγιακα χαρακτήρισε «θρύλο» τον παλαίμαχο άσο του ελληνικού μπάσκετ, ενώ παράλληλα δήλωσε χαρούμενος που θα συμμετάσχει με την ομάδα του στο τουρνουά είναι προς τιμήν του.

«Ευχαριστούμε τον Άρη για την πρόσκληση. Είναι μεγάλη μας τιμή που θα συμμετάσχουμε στο τουρνουά. Είναι μια καλή ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και στο πλαίσιο της προετοιμασίας να βγάλουμε μέσα από τα δύο παιχνίδια χρήσιμα συμπεράσματα. Εύχομαι μια καλή αθλητική χρονιά μακριά από βία. Εύχομαι σε παίκτες και προπονητές υγεία και τύχη», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από τη μεριά του, ο Κίριλ Φεσένκο (παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν) είπε: «Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Πρόκειται για ένα σπουδαίο τουρνουά με σπουδαίες ομάδες και παίκτες που θα μας βοηθήσει πολύ στην προετοιμασία μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ».

Ουφούκ Σαρίτσα (προπονητής της Πινάρ Καρσίγιακα)

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ο Γκάλης είναι θρύλος. Έπαιξα εναντίον του όταν ήμουν νέος σε έναν αγώνα Παναθηναϊκός – Εφές. Τα επιθετικά του προσόντα ήταν απίστευτα. Τον είχα μαρκάρει 2-3 φορές και κάποια στιγμή με είχε μαρκάρει και εκείνος. Είναι θρυλικός παίκτης. Όσον αφορά στους αγώνες του τουρνουά, θα δώσουμε δύο δυνατά παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν πολύ στην προετοιμασία μας προκειμένου να κάνουμε μια ακόμη καλή σεζόν. Η περσινή ήταν κάτι σαν όνειρο… Θα δούμε τι θα γίνει φέτος. Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες για την φετινή σεζόν».

Ινάνκ Κοτς (αρχηγός Πινάρ Καρσίγιακα)

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε τον Νίκο Γκάλη. Είναι μεγάλη μας τιμή. Είμαστε τυχεροί γιατί θα παίξουμε απέναντι σε σπουδαίες ομάδες και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον βαθμό σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε. Ευχαριστούμε τον ΑΡΗ που μας προσκάλεσε στο τουρνουά».

Γκάσπερ Ποτότσνικ (προπονητής Ολίμπια Λιουμπλιάνας)

«Ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Είναι τιμή μας να παίξουμε σε ένα τουρνουά που είναι αφιερωμένο στον μύθο Νίκο Γκάλη. Θα χρησιμοποιήσουμε τους αγώνες για να είμαστε έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις μας. Είναι πολύ σημαντική η φετινή χρονιά για εμάς. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να προσφέρουμε θέαμα στους Έλληνες φιλάθλους».

Ζακ Ράιτ (παίκτης Ολίμπια Λιουμπλιάνας)

«Ευχαριστούμε τους διοργανωτές. Ευχαριστώ, είναι πάντα χαρά μου να επιστρέφω στην Ελλάδα. Θα εκμεταλλευτούμε ευκαιρία γίνουμε καλύτεροι ώστε να έχουμε μια καλή πορεία μέσα στη σεζόν».

«Οι νόμοι θα τηρηθούν. Δεν τίθεται θέμα Grexit»

Σαφές μήνυμα πως το νέο αθλητικό νομοσχέδιο θα εφαρμοστεί απόλυτα έστειλε ο Σταύρος Κοντονής. «Δεν τίθεται θέμα Grexit», είπε για το ενδεχόμενο αποβολής από την Ευρώπη.

«Οι νόμοι θα τηρηθούν. Δεν τίθεται θέμα Grexit»
Συγκρατημένα αισιόδοξος πως θα επικρατήσει η λογική και οι ομάδες θα συμβάλλουν στην τήρηση του νέου αθλητικού νόμου εμφανίστηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής μετά την έκτακτη σύσκεψη με τους εκπροσώπους Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Είχαμε μια πολύωρη και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους εκπροσώπους των ομάδων για την απόλυτη εφαρμογή της νομοθεσίας.

Συζητήσαμε για τεχνικά προβλήματα, το ηλεκτρονικό εισιτήριο και κυρίως για το θέμα του νέου αθλητικού νόμου με το οποίο θα έχω αναλυτικές συζητήσεις και με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων.

Θεωρώ ότι με καλή πίστη και κοινή λογική θα λυθούν τα προβλήματα. Και πιστεύω θα τα λύσουμε».


Για το ενδεχόμενο Grexit ήταν ξεκάθαρος: «Δεν τίθεται κανένα τέτοιο ζήτημα. Οι φορείς του ποδοσφαίρου αντιλαμβάνονται ότι μέσα σε ένα κράτος δικαίου πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι. Οι νόμοι θα τηρηθούν.

Η κοινή λογική θα μας βγάλει από άσκοπες και άγονες συζητήσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να συζητάμε τα αυτονόητα. Είμαστε μεγάλα παιδιά. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε με όλους σε κάποια γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας».


Για την επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη: «Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία χθες και θα τα πούμε και από κοντά την επόμενη εβδομάδα».

Πρίφτης: «Ξεφεύγει από τα μπασκετικά όρια ο Γκάλης»

Ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συμμετάσχει ξανά με τον Άρη στο «Nick Galis Cup» δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης. Να συμπεριληφθεί το τουρνουά στην ατζέντα της Ευρωλίγκας, ευελπιστεί ο Νίκος Λάσκαρης.

Πρίφτης: «Ξεφεύγει από τα μπασκετικά όρια ο Γκάλης»
Αποτελεί τιμή και χαρά η συμμετοχή στο «Nick Galis Cup» όπως δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης. Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Νίκος Λάσκαρης τόνισε πως θα γίνει ένα τουρνουά πολύ υψηλού επιπέδου, ενώ τέλος ο αρχηγός των «κίτρινων», Σπύρος Μούρτος, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Αρχικά, το λόγο πήρε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, ο οποίος καλωσόρισε τις ομάδες: «Ως οικοδεσπότης του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Nick Galis Cup, που ελπίζω να είναι μυθικό, καλωσορίζω όλες τις ομάδες. Ελπίζουμε να γίνει μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου και να συμπεριληφθεί στην ατζέντα της Euroleague. Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ και ελπίζω να περάσουμε φανταστικά. Ελπίζω να γίνει ένα επιτυχημένο τουρνουά και να αποτελέσει ένα καλό ξεκίνημα για όλες της ομάδες. Πολλές από τις τέσσερις ομάδες είχαν παίκτες στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους και εμείς είχαμε τον προπονητή μας. Ελπίζω πως το τουρνουά θα αποτελέσει ένα καλό τεστ για την ομάδα μας, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε. Καλή τύχη σε όλους και σας ευχαριστούμε και πάλι που βρίσκεστε εδώ».

Στη συνέχεια, μίλησε ο προπονητής των «κίτρινων», Δημήτρης Πρίφτης:

«Καλωσορίζω τις ομάδες. Είναι χαρά και ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή μας στο δεύτερο τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Είναι μια ιδέα που υπήρχε πολλά χρόνια στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας, υλοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά και φέτος καθιερώνεται. Ελπίζουμε να γίνει θεσμός. Ο Νίκος Γκάλης είναι ιδιαίτερη προσωπικότητα που ξεφεύγει από τα στενά μπασκετικά όρια. Είναι ξεχωριστός γενικότερα για τον αθλητισμό. Το τουρνουά είναι δυνατό με καλές ομάδες κόντρα στις οποίες θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να βρούμε χημεία και καθημερινά να προοδεύουμε ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν γίνεται πιο έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις μας. Θα είναι ένα όμορφο μπασκετικό τριήμερο. Φέτος οι εκδηλώσεις του τουρνουά θα είναι διευρυμένες, καθώς θα γίνει και μια μεγάλη συναυλία. Εύχομαι να το απολαύσουν όλοι.

Είμαι τέσσερις μέρες κοντά στην ομάδα. Έχει γίνει πραγματικά καλή δουλειά, αλλά το ήξερα ότι έτσι θα γίνει γιατί ξέρω πολύ καλά το σταφ. Έχει γίνει πολύ σοβαρή δουλειά σε αμυντικά και επιθετικά κομμάτια του παιχνιδιού μας. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα και σίγουρα χρειάζεται λίγος χρόνος για να βρούμε τη χημεία μας εντός και εκτός γηπέδου. Και τα δύο έχουν σημασία. Η ομάδα έχει πολύ καλά συστατικά, πολύ καλούς χαρακτήρες και οι προσθήκες που έγιναν της δίνουν μεγαλύτερη ποιότητα. Πάντα υπάρχει περιθώριο για πρόοδο και βελτίωση και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι ενόψει των υποχρεώσεών μας.

Ο Γκάλης ήταν τεράστια προσωπικότητα. Τότε το μπάσκετ ήταν διαφορετικό. Το να είναι κάποιος παίκτης πρότυπο περνούσε από επίθεση και σκορ. Περνώντας τα χρόνια παίκτες όπως ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκά προέβαλαν ένα άλλο μοντέλο δίνοντας αξία και άλλους τομείς πέρα από το σκορ. Ο Γκάλης ήταν χαρισματικός αθλητής, όχι μόνο παίκτης. Είχε ήθος και μαζί με την ομάδα του Άρη ένωσαν τον ελληνικό πληθυσμό πέρα από οπαδικές προτιμήσεις. Σε μεγάλο βαθμό η μπασκετική ελληνική κουλτούρα διαμορφώθηκε από την πορεία του Άρη
».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Άρη, Σπύρος Μούρτος είπε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη διοργάνωση του τουρνουά. Έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί είναι προς τιμήν του Νίκου Γκάλη και θα γίνει υπό το βλέμμα του. Επίσης εμείς με αυτούς τους αγώνες θα κλείσουμε ένα κομμάτι της προετοιμασίας μας. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να ευχαριστηθεί την γιορτή».

Μποροβήλος: «Καμία αντιπαράθεση με Κοντονή»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε την κουβέντα του ίδιου και των ομάδων που παίζουν Ευρώπη με τον Σταύρο Κοντονή ο Γιώργος Μποροβήλος. Τόνισε ότι δεν υπάρχει αντιπαράθεση -αλλά συνεργασία- με τον υφυπουργό.

Μποροβήλος: «Καμία αντιπαράθεση με Κοντονή»
Ενθαρρυντικά μηνύματα από τη συνάντηση που είχε ο ίδιος κι οι εκπρόσωποι των ομάδων που αγωνίζονται στην Ευρώπη με τον Σταύρο Κοντονή εντόπισε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Βγαίνοντας από το γραφείο του υφυπουργού, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας τόνισε ότι δεν υπάρχει διένεξη μαζί του, αλλά διάθεση συνεργασίας.

«Έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για το θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που είναι λογικό να έχει παθογένειες και προβλήματα στην εφαρμογή του. Επίσης κουβεντιάσαμε για την εφαρμογή του νέου νόμου όσον αφορά στο διαιτητικό δικαστήριο», είπε αρχικά. Και συνέχισε:

«Γενικότερα έγινε ανταλλαγή απόψεων ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα και να βελτιωθεί το προϊόν. Ο Υπουργός ήταν πολύ συγκαταβατικός και συνεργάσιμος. Δεν υπάρχει πεδίο αντιπαράθεσης, αλλά κοινή γραμμή. Υπάρχει νόμος του κράτους που είναι εν ισχύ και με καλή διάθεση απ’ όλες τις πλευρές, δεν θα υπάρξει αντιπαράθεση».*Πηγή: sport-fm.gr*

Μόνον έτσι σώνεται η κατάσταση στην Τούμπα!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την τιμωρία του ΠΑΟΚ να περιθάλπει ανόητους στο σπίτι του και να μην τους διώχνει ή ακόμη και να τους στέλνει φυλακή.

Μόνον έτσι σώνεται η κατάσταση στην Τούμπα
Ποιο είναι τελικά πιο σημαντικό: Να ερευνούμε (ή ακόμη και να είμαστε βέβαιοι ότι συμβαίνει…) αν τελικά το περιβόητο σύστημα θα αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να παίξει σε άδεια Τούμπα κόντρα σε Ολυμπιακό;

Ή μήπως πότε θα σταματήσουν αυτές οι γραφικότητες, με τον Ιβάν να είναι ενθουσιασμένος με τη νίκη (και την εμφάνιση) αλλά, να τον τρώει η αγωνία μπροστά στο ενδεχόμενο της βαριάς τιμωρίας και να διαδίδει ότι θα τους… τελειώσει. Τους ζημιάρηδες, τους πέντε, δέκα, είκοσι με τις κροτίδες και τα αντικείμενα που πέφτουν στα κόρνερ.

Η ευθύνη φτάνει μέχρι τον ηγέτη του ΠΑΟΚ, που ουσιαστικά δεν έχει επέμβει ποτέ και έχει την εντύπωση ότι μπορεί να ελέγξει μια δυσάρεστη κατάσταση με δύο συναντήσεις το χρόνο ή με ευχολόγια. Διότι, αποδεικνύεται ότι συμβαίνουν δυό πράγματα και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει:

Το πρώτο και σημαντικότερο από τα δύο είναι ότι υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν τα πάντα (ή σχεδόν τα πάντα) και δεν αξιοποιείται το υλικό που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία.

Το δεύτερο είναι ότι ούτε κι ο ΠΑΟΚ έχει δείξει τη διάθεση να δώσει οριστική λύση και σε κάθε δυσάρεστο γεγονός, προσπαθεί με τις γνωστές μεθόδους να λειάνει τις γωνίες και τελικά να είναι η μόνιμα χαμένη μαζί με όσους (λόγω τιμωριών) δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους. Προσθέστε κι αυτούς που διώχνουν οι αληταράδες, που δεν απομονώνει η ΠΑΕ, η αστυνομία και όποιος άλλος εμπλέκεται.

Κι όποιος νομίζει ότι δεν είναι γνωστοί οι υπαίτιοι, μάλλον ζουν σε άλλη διάσταση.

Όλοι είναι γνωστοί, όλοι γνωρίζουν πρόσωπα και γεγονότα.

Θα το πω άλλη μια φορά:

Την ημέρα που ο ΠΑΟΚ θα έχει καθαρίσει οριστικά με όλους αυτούς τους ανυπόληπτους, που είναι οι χειρότεροι αντίπαλοι και εχθροί της ομάδας, θα έχει κατακτήσει το πιο σπουδαίο πρωτάθλημα. Και μαζί του θα; Έχει πολύ περισσότερο κόσμο. Κι όποιος ηγηθεί θα πρέπει να ανακηρυχθεί εθνικός ευεργέτης.

Μέχρι τότε, λυπάμαι αλλά, κρίνεστε (κρινόμαστε, αν σας βολεύει) υπεύθυνοι της εικόνας ντροπής με διακοπές, με ρήψη αντικειμένων και γήπεδα που μοιάζουν σε βούρκο παρά σε χώρο αθλητικής δραστηριότητας και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το Περιστέρι… ξαναπετάει!! (pics)

Έτοιμοι για νέες… πτήσεις στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ εμφανίστηκαν όλοι στο Περιστέρι, κατά την παρουσίαση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Κάλεσμα στήριξης προς τους φιλάθλους από διοίκηση και δήμο

Το Περιστέρι… ξαναπετάει! (pics)

Με αυτό το σύνθημα, ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου παρουσίασε την ομάδα μπάσκετ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, σε μια εκδήλωση στο δημαρχείο της πόλης.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε άκρως οικογενειακό κλίμα, ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου συστήθηκε στο φίλαθλο μπασκετικό κοινό, παρόντος του δημάρχου της πόλης Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο δήμαρχος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα μπορεί σε λίγο καιρό να επιστρέψει στα «σαλόνια» της Basket League, δήλωσε διατεθειμένος να βοηθήσει τη διοίκηση σε ότι χρειαστεί και κάλεσε τους φιλάθλους να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται. «Εντός έδρας, από Περιστέρι να γινόμαστε αετοί» τόνισε.

Από την ομάδα πρώτος πήρε το λόγο ο πρόεδρος, Φίλιππος Κότσης, ο οποίος και παρέδωσε στο δήμαρχο το 1ο εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν. «Να επιστρέψουμε στη Μπάσκετ Λιγκ, αλλά όταν θα είμαστε έτοιμοι διοικητικά, οικονομικά και αγωνιστικά» δήλωσε μεταξύ άλλων. Τη στήριξη των φιλάθλων ζήτησε και ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Παπαμάρκος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Ανδρέας Παχατουρίδης: «Από τα εφηβικά μου χρόνια έχω πάρα πολύ στενή σχέση με αυτήν την ομάδα. Ως δήμαρχος σήμερα καμαρώνω γιατί στην πόλη μας σήμερα υπάρχουν τέτοιες ομάδες. Δικαίως καμαρώνω γιατί πραγματικά τέτοιες ομάδες σπανίζουν στο λεκανοπέδιο Αττικής και γενικότερα στην Ελλάδα. Έχει αποδείξει καθ’ όλη την ιστορία της αυτή η ομάδα ότι έχει μέταλλο νικητή, όπως και η πόλη του Περιστερίου έχει μέταλλο πρωταγωνιστή, ειδικότερα στα αθλητικά δρώμενα.

Είμαι αισιόδοξος ότι το μέλλον της ομάδας είναι ελπιδοφόρο. Η πίστη μου αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι για να πάει μπροστά μια ομάδα, πρέπει πρωτίστως να έχει μια καλή διοίκηση. Τυχαίνει να γνωρίζω όλα τα παιδιά που συγκροτούν την οικογένεια της διοίκησης -γιατί περί οικογένειας πρόκειται- και είναι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και γνωρίζουν το άθλημα. Έχουν διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και διαθέτουν ψύχραιμη σκέψη και νέες αντιλήψεις. Είμαι αισιόδοξος ότι στο νέο πρωτάθλημα της Α2 δεν θα είμαστε για καμία ομάδα «σάκος του μποξ».

Έχουμε ικανότατους αθλητές, πρωταθλητές Ευρώπης και όχι μόνο. Υπάρχει ζεστασιά και υποστήριξη από τη δημοτική αρχή προς αυτήν την ομάδα. Αποφασίσαμε ότι το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Περιστερίου θα είναι αποκλειστικά στη διάθεση της ομάδας. Θα είναι αποκλειστικά το δικό τους σπίτι. Στηρίζουμε αυτήν την προσπάθεια γιατί το Περιστέρι προτάσσει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Η δημοτική θα είναι όσο μπορεί περισσότερο κοντά στην ομάδα. Αποτελεί προσωπικό μας στοίχημα το Περιστέρι, αθλητικά, να πρωταγωνιστεί. Άλλωστε το ποδοσφαιρικό DNA αυτής της πόλης είναι ο Ατρόμητος, το μπασκετικό DNA της είναι ο Γ.Σ. Περιστερίου. Ο ΓΣΠ είναι ομάδα με βαθιές ρίζες στο άθλημα και πολύ μεγάλη ιστορία.

Καλώ τους Περιστεριώτες να αγκαλιάσουν αυτήν την καινούρια, πολύ μεγάλη και φιλόδοξη προσπάθεια της ομάδας. Σε μια κατηγορία που αποτελεί μικρό σκαλοπάτι πριν την είσοδο στη Μπάσκετ Λιγκ, η ομάδα θα τους κοιτάξει όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν αυτήν την υπέροχη αθλητική οικογένεια, αν είναι δυνατόν και μέσα και έξω από το Περιστέρι, αλλά εντός έδρας να είμαστε αετοί, όχι Περιστέρι! Να κάνουμε την έδρα όπως ταιριάζει στην πόλη μας, αλλά και στη μαχητική μας ομάδα».
Φίλιππος Κότσης (πρόεδρος)

Στην ομάδα του Περιστερίου έγιναν μερικά πολύ μεγάλα κατορθώματα κατά το παρελθόν, αλλά έγιναν και λάθη. Η νέα προσπάθειά μας θα πατήσει και στις θετικές αλλά και στις αρνητικές εμπειρίες που έχουμε αποκομίσει τόσα χρόνια. Οδηγός της προσπάθειας μας είναι η ενότητα στην ομάδα και η αγάπη για τη νεολαία της πόλης.

Στόχοι της διοίκησης είναι να στήσει την ομάδα πάνω σε συγκεκριμένους άξονες. Πρέπει να οργανωθούμε, να προσπαθήσουμε να εξυγιάνουμε όσο γίνεται τον ΓΣΠ, να επενδύσουμε στις γηπεδικές μας εγκαταστάσεις, να συσφίξουμε κι άλλο τη συνεργασία μας με το δήμο και να ξαναφέρουμε το φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου στο γήπεδο.

Στόχος της ομάδας προφανώς και είναι η επιστροφή στη Basket League, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει όταν η ομάδα θα είναι απολύτως έτοιμη και διοικητικά και οικονομικά και αγωνιστικά. Είναι μεγάλο ευτύχημα που βρεθήκαμε, αν και χωρίς να το μπεριμένουμε, στην Α2. Η ομάδα μας αποτελεί ένα κράμα εμπειρίας αλλά και νέων παικτών. Με το υλικό και την οργάνωση που έχουμε, θα κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στην Α2».


Κώστας Παπαμάρκος (προπονητής): «Το παρόν βρίσκει την ομάδα στην Α2. Καθημερινά γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε να είμαστε έτοιμοι για το καινούριο πρωτάθλημα. Οι αθλητές μας έχουν επιλεγεί και για τον χαρακτήρα και το ταλέντο τους, αλλά και για τις φιλοδοξίες τους. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε από βδομάδα σε βδομάδα. Να διεκδικήσουμε όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, και να φτάσουμε στο τέλος της χρονιάς, χωρίς να έχουμε παράπονο από τον εαυτό μας ότι δεν τα δώσαμε όλα.

Και εγώ από την πλευρά μου απευθύνω κάλεσμα στο απαιτητικό φίλαθλο κοινό του Περιστερίου να στηρίξουν την ομάδα. Και εγώ και τα παιδιά υποσχόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τους φέρουμε στο γήπεδο και με το θέαμα και με τις νίκες, αλλά κυρίως με τον τρόπο που θα αγωνιζόμαστε. Όσο και να δουλέψουμε, αυτοί που πραγματικά μπορούν να μας ανεβάσουν επίπεδο είναι οι φίλαθλοί μας».


inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μήνυση κατά της «Le Monde» για τον Γκασόλ!!

Στα δικαστήρια προτίθεται να… σύρει η ισπανική ομοσπονδία μπάσκετ τη γαλλική «Le Monde», καθώς σε ένα άρθρο της αφήνεται να εννοηθεί πως ο Πάου Γκασόλ αγωνίζεται ντοπαρισμένος!

Μήνυση κατά της «Le Monde» για τον Γκασόλ!

Κι αυτό το στηρίζει, στις καλές σχέσεις που διατηρεί ο παίκτης των Μπουλς με τον γιατρό Νικολάς Τεράδος, ο οποίος σχετίζεται με το σκάνδαλο «Φεστίνα» που έγινε στην ποδηλασία στα τέλη της δεκαετίας ‘90.

«Έχουμε να κάνουμε με έναν ασυνείδητο, ο οποίος ενέργησε αρνητικά για να κερδίσει φήμη», δήλωσε αρχικά στην «As» ο πρόεδρος του ανώτατου συμβουλίου αθλητισμού στην Ισπανία, Μιγκέλ Κάρντιναλ και πρόσθεσε:

«Δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές. Μίλησα το πρωί με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Χοσέ Λουίς Σάεθ και αποφασίσαμε να απαντήσουμε μέσω δικαστηρίου. Ο Πάου Γκασόλ έχει περάσει από αρκετά αντιντόπινγκ τεστ τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Ευρώπη και αποτελεί πρότυπο για τον αθλητισμό της Ισπανίας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Αναστασίου: «Δεν θέλω να χαλαρώνουμε»

«Μια στο καρφί και μια στο πέταλο» χτύπησε ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Αφού τους συνεχάρη για το 3-0 με τον Λεβαδειακό, τόνισε ότι δεν θέλει να ξαναδεί χαλάρωση.

Αναστασίου: «Δεν θέλω να χαλαρώνουμε»
Διπλό μήνυμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, έστειλε ο Γιάννης Αναστασίου.

Στην ομιλία τους προς τους «πράσινους» την Πέμπτη, ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα τους μέχρι το 3-0.

Τόνισε ωστόσο ότι δεν του άρεσε η χαλάρωση που υπήρξε στη συνέχεια και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να την ξαναδεί στο μέλλον.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο. Κάναμε όσα είχαμε πει, δείξαμε σοβαρότητα, είχαμε συγκέντρωση και καταφέραμε να βάλουμε τρία γκολ με καλό ποδόσφαιρο. Βλέπετε πως όταν κάνουμε αυτά που λέμε και είμαστε όπως πρέπει, όλα γίνονται εύκολα. Με όποιον κι αν παίζουμε», είπε σε πρώτη φάση.

Κι έπειτα τόνισε: «Στο ημίχρονο όμως, σας είπα κάποια πράγματα. Να μην χαλαρώσουμε, να συνεχίσουμε έτσι και να προσπαθήσουμε στον ίδιο ρυθμό. Αντί γι’ αυτό, όμως, "καθίσαμε" και παρατήσαμε το ματς. Αυτό ήταν κάτι που δεν έπρεπε να γίνει και δεν πρέπει να ξαναγίνει.

Έπρεπε να βάλουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούσαμε, να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια συγκέντρωση την προσπάθειά μας. Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο, συνεχίζουμε τη δουλειά και στο μυαλό μας είναι πλέον το ματς με τον Πλατανιά για να είμαστε όπως πρέπει και να συνεχίσουμε τις νίκες».

Παπαδόπουλος στο «Καραϊσκάκη», Δελφάκης στη Λεωφόρο!!

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα διευθύνει τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκη». Ο Γιάννης Δελφάκης θα σφυρίξει το Παναθηναϊκός-Πλατανιάς στη Λεωφόρο. Δείτε όλους τους ορισμούς (5η αγωνιστική)

Παπαδόπουλος στο «Καραϊσκάκη», Δελφάκης στη Λεωφόρο
Αναλυτικά:

Σάββατο (26/9)

16.00: Καλλονή-Παναιτωλικός
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Δόσης (Αθηνών)
4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών)

18.15: Ηρακλής-Ξάνθη
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Κουντουρέλης (Αθηνών)
4ος: Θάνος (Γρεβενών)

20.30: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
4ος: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Κυριακή (27/9)

16.00: Παναθηναϊκός-Πλατανιάς
Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)
4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

18.15: Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)
4ος: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

18.15: Πανιώνιος-Πανθρακικός
Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Γιάχος (Χίου)

20.30: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
4ος: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Δευτέρα (28/9)

19.30: Βέροια-ΑΕΚ
Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Κουρέντας (Τρικάλων)
4ος: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας) *Πηγή: sport-fm.gr*

Ολυμπιονίκης «πετάει» πάνω απ’ το Ρίο ντε Τζανέιρο!! (video)

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στους κρίκους, Άρθουρ Ζανέτι εκτέλεσε ασκήσεις σε βουνοκορφή πάνω απ’ τον κόλπο του Ρίο ντε Τζανέιρο και το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα.

Ολυμπιονίκης «πετάει» πάνω απ’ το Ρίο ντε Τζανέιρο (video)
Με πρωταγωνιστή τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Λονδίνου στους κρίκους, Άρθουρ Ζανέτι, η Adidas εκμεταλλεύεται ιδανικά την φοβερή θέα του Ρίο Ντε Τζανέιρο με ένα απίστευτο διαφημιστικό, ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων της Βραζιλίας.

Ο Βραζιλιάνος πρωταθλητής εκτελεί ασκήσεις σε κρίκους που έχουν στηθεί στον χαρακτηριστικό λόφο, που έχει θέα την πόλη και τον κόλπο του Ρίο και φαίνεται σαν να… πετάει πάνω από την βραζιλιάνικη πρωτεύουσα.

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

«Αλαλούμ» με την κάρτα φιλάθλου στο μπάσκετ!!

Κάθε άλλο παρά εύκολο είναι για τις περισσότερες ομάδες της Α1 το θέμα της κάρτας φιλάθλου και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ενόψει της νέας περιόδου, αφού ενημερώθηκαν προς τα τέλη Αυγούστου!

«Αλαλούμ» με την κάρτα φιλάθλου στο μπάσκετ
Τρέχουν και δεν… προλαβαίνουν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Α1 μπάσκετ για το θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και της κάρτας φιλάθλου. Ο συγκεκριμένος νόμος δεν βρίσκει αντίθετους τους συλλόγους, ωστόσο η ενημέρωση από το υφυπουργείο για την εφαρμογή του έφτασε στα μέσα Αυγούστου και επειδή δεν υπήρχε κάποια προεργασία νωρίτερα, τώρα η πλειοψηφία των ομάδων βρίσκεται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Το τελευταίο διάστημα οι ομάδες έχουν ξεκινήσει μία καμπάνια ενημέρωσης των φιλάθλων τους, καθώς από την 1/1/2016 ο νόμος είναι σαφής. Όποιος δεν διαθέτει κάρτα φιλάθλου, απλά δεν θα έχει πρόσβαση σε κανένα γήπεδο! Και μάλιστα, όποιος βρίσκεται στη… μαύρη λίστα (άμα έχει απασχολήσει τις Αρχές δηλαδή) δεν θα έχει δικαίωμα να βγάλει καν την εν λόγω κάρτα.

Η λογική λέει πως οι μεγάλες ομάδες ή πολύ απλά εκείνες της πρώτης πεντάδας δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, κάτι που δεν ισχύει για εκείνες στην περιφέρεια. Μάλιστα, πρόκειται για μία όχι και τόσο απλή διαδικασία, καθώς ο εκάστοτε φίλαθλος για να εκδώσει τη συγκεκριμένη κάρτα, θα πρέπει να προσκομίσει αρκετά από τα προσωπικά του στοιχεία, που είναι από το ΑΦΜ μέχρι τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Από την άλλη, είναι το θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Αυτό, σε αντίθεση με την κάρτα φιλάθλου, θα τεθεί σε ισχύ κανονικά από την πρώτη αγωνιστική της Basket League. Όλα πλέον τα εισιτήρια θα βγαίνουν ηλεκτρονικά μέσω της εταιρίας που συνεργάζεται η εκάστοτε ΚΑΕ.

Τέλος, υπάρχει και το μεγάλο και πολύ σημαντικό ζήτημα των καμερών. Κάθε ομάδα υποχρεούται βάσει νόμου να τοποθετήσει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στα γήπεδα μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Εφόσον δεν πράξει κάτι ανάλογο, τότε οι αγώνες της θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, έως ότου διευθετηθεί το συγκεκριμένο θέμα, που αυτομάτως σημαίνει οικονομικό πλήγμα.

Η θέση των περισσότερων ομάδων είναι ξεκάθαρα υπέρ της εφαρμογής του νέου νόμου. Ωστόσο, το μόνο τους… παράπονο είναι η αργοπορημένη ενημέρωσή τους, με αποτέλεσμα να τους μένει λίγος χρόνος για να ενημερώσουν τους φιλάθλους τους και έτσι να έχουν δημιουργηθεί ουκ ολίγα προβλήματα επί της διαδικασίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η ΑΕΚ δεν πρέπει να φοβάται!!

Επιτρέπεται να χάσεις. Ειδικά σε ντέρμπι. Δεν επιτρέπεται όμως -όταν είσαι ΑΕΚ- να φοβάσαι. Κι ανεξάρτητα από τα λάθη που έφεραν την ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ, αυτό ήταν που πείραξε τον κόσμο της «Ένωσης».

Η ΑΕΚ δεν πρέπει να φοβάται
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να «διαβαστεί» η ήττα της ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν:

Ως αποτέλεσμα μιας κακής μέρας του προπονητή. Ως φυσιολογικό επακόλουθο της υπεροχής του αντιπάλου. Ακόμη-ακόμη ως απόρροια ενός σοβαρού λάθους του διαιτητή (στο πέναλτι του Σιμόες).

Ανεξάρτητα όμως απ’ το ποια οπτική είναι η ενδεδειγμένη -που μπορεί να είναι και όλες ταυτόχρονα- άλλο πείραξε περισσότερο την πλειοψηφία του κόσμου της «Ένωσης». Ότι είδαν την ομάδα τους να μπαίνει/να παίζει/να χάνει φοβισμένη στην Τούμπα.

Γράφει ο Γιώργος Μαραθιανός

Γιατί η ήττα σε μια από τις δυσκολότερες έδρες, ακόμα και για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, δεν είναι εκτός προγράμματος. Ούτε είναι αρκετός λόγος για να ισοπεδωθεί η σεζόν από την τέταρτη μόλις αγωνιστική. Η παρουσία όμως της ομάδας σαν να ‘παιζε στο «Καμπ Νου» κι αντίπαλος να ήταν η (περσινή) Μπαρτσελόνα είναι λογικό να «χαλάει» τον κόσμο. Και πιθανότατα θα τον χαλούσε ακόμα κι αν η ΑΕΚ έφευγε με αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη.

Προφανώς λοιπόν κι έχει ευθύνη ο προπονητής. Οι τακτικές ανορθογραφίες και παραλείψεις του. Η επιλογή ενός συστήματος που σπάνια έχει δουλευτεί κι ακόμα σπανιότερα έχει δουλέψει. Η απουσία βοήθειας στα (ούτως ή άλλως ευπαθή στα αμυντικά τους καθήκοντα) μπακ, όταν υπέφεραν απ’ τα «κύματα» επιθέσεων του ΠΑΟΚ. Και σίγουρα η πρόκληση φόβου στην ομάδα, με το να μην παίξει το παιχνίδι της, αλλά να το προσαρμόσει ντε και καλά σ’ αυτό του αντιπάλου.

Προς τιμήν του όμως ο Δέλλας το παραδέχθηκε. Σε αντίθεση με πολλά παραδείγματα συναδέλφων του (εντός κι εκτός συνόρων) ανέλαβε την ευθύνη και μάλιστα δις: Τόσο στη συνέντευξη Τύπου, όσο και στην προπόνηση της Πέμπτης. Την ίδια ώρα, το θέμα του πέναλτι -που βάσιμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αλλοίωση και σε άλλες εποχές θα ‘χε γίνει σημαία- δεν μετατράπηκε σε δάχτυλο πίσω απ’ το οποίο επεδίωξε να κρυφτεί η ΑΕΚ.

Αν υπάρχει κάτι θετικό, λοιπόν, από την ήττα της Τετάρτης είναι η αντίδραση προπονητή και διοίκησης στα δυο αυτά θέματα. Η επιλογή του δύσκολου δρόμου της αυτοκριτικής αντί του εύκολου των δικαιολογιών. Γιατί λάθη γίνονται (και θα ξαναγίνουν). Η «Ένωση» θα ξαναπαίξει άσχημα και θα ξαναχάσει βαθμούς. Ο τρόπος που διαχειρίζεται όμως την πρώτη αποτυχία δίνει ελπίδες πως μαθαίνει το πρώτο -και απαραίτητο- μάθημά της ως ομάδα που χτίζεται: Ότι ως ΑΕΚ είναι αποδεκτό από τον κόσμο της να φοβάται μονάχα τον εαυτό της… *Πηγή: sport-fm.gr*

Αναβάλλεται, ελλείψει άδειας, το ματς του Πανσερραϊκού!!

Με ένα κενό θα γίνει η πρεμιέρα της Football League. Η παράταση που πήρε ο Πανσερραϊκός για να προσκομίσει στοιχεία για τη χορήγηση άδειας, οδήγησε στην αναβολή του ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναβάλλεται, ελλείψει άδειας, το ματς του Πανσερραϊκού

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε άδεια στο σύλλογο των Σερρών και του έδωσε προθεσμία για να προσκομίσει διευκρινιστικά στοιχεία, που θα του δώσουν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί το ματς της πρεμιέρας, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:
«Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής μεταξύ των Π.Α.Ε. "ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 – ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937" του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 16:00΄ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ, αναβάλλεται, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία δόθηκε προθεσμία στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 για προσκόμιση διευκρινιστικών στοιχείων, όσον αφορά στη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής».

Ανακοίνωσε Μπρίστολ η Κηφισιά!!

Με τον Αμερικανό σέντερ, Κέρβιν Μπρίστολ ενισχύθηκε στη ρακέτα η Κηφισιά. Δείτε τα νούμερά του την περασμένη σεζόν.

Ανακοίνωσε Μπρίστολ η Κηφισιά
Την απόκτηση του Κέρβιν Μπρίστολ ανακοίνωσε η ΚΑΕ Κηφισιά. Την περσινή σεζόν ο Αμερικανός σέντερ είχε κατά μέσο όρο 7,4 πόντους και 9,6 ριμπάουντ σε 19 παιχνίδια με την φανέλα της Κράσνιε Κρίλια στην Βαλτική Λίγκα, πριν αποκτηθεί από την γαλλική Ντιζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Κέρβιν Μπρίστολ.

Ο Μπρίστολ γεννήθηκε στις 1/9/1988 στις ΗΠΑ , έχει ύψος 2,08 και αγωνίζεται ως σέντερ.

Σπούδασε για δύο χρόνια στο Broward Community College της Φλόριντα ωστόσο λόγω πολύ καλής απόδοσης πήρε μεταγραφή για το Fordham University (NCAA) στο οποίο ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2012.

Τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στην Hopsi Polzela στη Σλοβενία και στην Instabulspor (Τουρκία). Την επόμενη χρονιά (2013-2014) υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα MBC Mykolaiv (Ουκρανία) .

Ξεκίνησε την περσινή χρονιά (2014-15) στην Βαλτική Λίγκα και συγκεκριμένα στην ομάδα Krasnye Krylya Samara όπου σημείωσε 7,4 πόντους και 9,6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 19 παιχνίδια και πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν αποκτήθηκε από τη Γαλλική Dijon».

Αποκλεισμός για Παγδατή!

Πρόωρος αποκλεισμός για τον Μάρκο Παγδατή από το Open Αγίας Πετρούπολης. Ο Κύπριος τενίστας αποκλείστηκε από τον Τόμι Ρομπρέδο (2-0) κι έμεινε εκτός από τον 2ο γύρο.

Αποκλεισμός για Παγδατή
Δεν τα κατάφερε ο Μάρκος Παγδατής απέναντι στον Τόμι Ρομπρέδο (Νο 27).

Ο Κύπριος ηττήθηκε με 2-0 (7-5, 6-1) από τον Ισπανό και αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του Open Αγίας Πετρούπολης.

Στον πρώτο γύρο, ο Παγδατής είχε περάσει το εμπόδιο του Έρνεστς Γκούλμπις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ραντεβού με Σούστερ!

Στο ραντεβού του προέδρου της ομοσπονδίας, Γιώργου Γκιρτζίκη με την πλευρά του Μπέρντ Σούστερ θα ξεκαθαρίσει εάν ο Γερμανός αναλάβει τις τύχες της Εθνικής ομάδας.

Ραντεβού με Σούστερ

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr το θέμα του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού βαίνει προς ολοκλήρωση καθώς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνει η καθοριστική συνάντηση του Γιώργου Γκιρτζίκη με την πλευρά του Μπέρντ Σούστερ. Έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις και πλέον τα πάντα θα εξαρτηθούν από την οικονομική πρόταση της ΕΠΟ προς τον 55χρονο Γερμανό τεχνικό.

Το… ταβάνι της ομοσπονδίας είναι τα 600.000 ευρώ ετησίως, εκ των οποίων τα 100.000 ευρώ αναμένεται να διατεθούν στον βοηθό που θα φέρει μαζί του ο νέος προπονητής.

Από την πλευρά του, ο Μπέρντ Σούστερ δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης» αρκεί να υπάρξει προσέγγιση στο οικονομικό. Με καλή διάθεση, κατανόηση και υποχωρήσεις στο οικονομικό εκατέρωθεν, μπορεί να επέλθει συμφωνία και ο Μπερντ Σούστερ να είναι τελικά ο διάδοχος του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Ως μία λύση, εκτός Γερμανίας, «παίζει» και η περίπτωση του Ολλανδού Μάρτιν Γιολ, που είχε απασχολήσει και την περίοδο που η Εθνική αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος. Πάντως, την επόμενη Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο στην ομοσπονδία με ένα από τα βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης να είναι το θέμα του εκλέκτορα της Εθνικής. Εκεί ίσως ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του νέου προπονητή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τον έχασε μέσα από τα χέρια του το… πορνό!

Μια καριέρα στη βιομηχανία ταινιών πορνό «θυσίασε» ο Ντέιβιντ Ορτίθ προκειμένου να ασχοληθεί με το μπέιζμπολ, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Τον έχασε μέσα από τα χέρια του το… πορνό

Όχι, μη φανταστείτε κάποιο άλλο σπορ. Όταν ήταν μικρότερος πίστευε πως θα μπορούσε να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος και συγκεκριμένα τις ταινίες, χωρίς μάλιστα να έχει ιδιαίτερες υποκριτικές ικανότητες.

Σύμφωνα με όσα είπε, υπήρχε μια περίοδος της ζωής του που έβλεπε ως πλέον ενδεδειγμένη λύση επαγγελματικής αποκατάστασης τη βιομηχανία πορνό. Τελικά, προτίμησε το μπέιζμπολ, απόφαση που μάλλον τον δικαίωσε, αν κρίνει κανείς από τα 14 εκατομμύρια δολάρια ετησίως του αποφέρει το συμβόλαιό του.

Ποσό πολύ μεγαλύτερο από τις 90.000 δολ. που του προσέφερε ο Στιβ Χιρς, εκτελεστικός διευθυντής της γνωστής εταιρείας Vivid, προκειμένου να γυρίσει μία σκηνή. Κι επειδή αντιλήφθηκε και ο ίδιος πως με καθαρά χρηματικούς όρους δεν μπορούσε να τον δελεάσει, αποκάλυψε πως θα του καλύψει τη… χασούρα σε είδος, αφού ο Ορτίθ θα πλαισιωνόταν όχι από μία ή δύο, αλλά πέντε γυναίκες! *Πηγή: sport-fm.gr*