Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

«Μπαρούτι» σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ με τους διαιτητές!!


Ορισμούς που εκνεύρισαν τους 3 από τους 4 μεγάλους του πρωταθλήματος κατάφερε να κάνει η ΚΕΔ! Η τοποθέτηση των Δελφάκη, Αρετόπουλου, Καλογερόπουλου στους αγώνες τους έκανε «μπαρούτι» τους ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

«Μπαρούτι» σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ με τους διαιτητές!

Λίγες μέρες αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του (αντικαθιστώντας τον ανεξήγητα «ξηλωμένο» Τσαχειλίδη) ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης προκάλεσε ήδη εκνευρισμό στους τρεις από τους τέσσερις «μεγάλους» του πρωταθλήματος.

Και πώς να μην το καταφέρει, αφού τοποθέτησε στα παιχνίδια τους ρέφερι που είναι… επικηρυγμένοι στις τάξεις τους από παλιότερα ματς που τους έχουν σφυρίξει.

Πιο συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά ορίστηκε ο Γιάννης Δελφάκης. Πρόκειται για τον διαιτητή που είχε διευθύνει την αναμέτρηση των «πράσινων» με τον Εργοτέλη το 2014 και είχε προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών στη Λεωφόρο μετά το τελικό 1-1. Μετά τη λήξη μάλιστα ο Γιάννης Αναστασίου άφησε σαφή υπονοούμενα εναντίον του, μιλώντας για «ελεύθερους σκοπευτές από το Κίεβο».

Παράλληλα, στην κρίσιμη (όπως έχει διαμορφωθεί για την ΑΕΚ) αναμέτρηση με τη Βέροια επιλέχθηκε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος. Ο ρέφερι που σφύριξε στην πρώτη ήττα της «Ένωσης» πέρυσι στη Football League (με 2-1 από τον Ηρακλή στα πλέι-οφ).

Στην περίπτωσή του όμως ο εκνευρισμός των «κιτρινόμαυρων» δεν αφορά τόσο τη δική του προϊστορία μαζί τους, αλλά της ΕΠΣ στην οποία ανήκει. Εκείνη των Τρικάλων, που είχε έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και είχε προκαλέσει τη μνημειώδη ατάκα από τον τελευταίο περί «γκρανκάσας», αναφερόμενος στον πρόεδρο, Θανάση Μπουτζιώλη.

Όσο για το δύσκολο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, εκεί ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος. Ένας διαιτητής που ξυπνά… τριπλή δόση άσχημων αναμνήσεων στον «δικέφαλο του Βορρά». Αφενός από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» τον Απρίλη του 2014. Τότε που απέβαλε τον Στοχ, αλλά όχι και κάποιον από τους Φουστέρ και Βαλντές που ενεπλάκησαν στην ίδια αψιμαχία.

Εκτός του ότι είχε διαιτητεύσει, δε, στην περσινή τεσσάρα από την Ξάνθη, ήταν κι εκείνος που είχε ανοίξει τον δρόμο για την ήττα 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης (όταν είχε δώσει πέναλτι εκτός περιοχής και μέτρησε γκολ που έβαλε ο Γιαννιώτας με το χέρι). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: