Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

«Με αυτά που κάνουν καταστρέφουν την ομάδα» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ηλίας Γεροντίδης και αναφέρθηκε στα χθεσινά μεμονωμένα γεγονότα στην Τούμπα που αμαύρωσαν την μεγαλειώδη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την κατάσταση. Ενώ όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο, ορισμένοι με αυτό που κάνουν αμαυρώνουν την εικόνα. Το έχουν καταλάβει οι πάντες εκτός από ορισμένους μεμονωμένους».

Για τoν κίνδυνο τιμωρίας της Τούμπας: «Δεν το ξέρω αυτό. Όμως, πρέπει να γνωρίζουν όλοι πως οι δικαστές πλέον είναι πρωτοδίκες και δεν συμβαίνει αυτό που συνέβαινε παλιά. Οι πρωτοδίκες έχουν διαφορετική επαφή και το χειρίζονται διαφορετικά. Οι τιμωρίες είναι πιο σκληρές και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί».

Για το πώς μπαίνουν τα αντικείμενα στο γήπεδα: «Εμείς σαν ΠΑΕ με τους δικούς μας ανθρώπους προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο. Άλλες φορές όμως γίνονται ντου, άλλες φορές περνάνε τα αντικείμενα από έξω. Αν θέλουν να περάσουν αντικείμενα, το καταφέρνουν. Το θέμα είναι να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουν καταστρέφει την ομάδα. Χθες παίξαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και τα γεγονότα αυτά αμαύρωσαν το κλίμα. Να καταλάβουν ορισμένοι πως έτσι δεν βοηθούν την ομάδα».

Για τη διαφορετική συμπεριφορά στα ευρωπαϊκά ματς: «Ο καταπέλτης εκεί είναι πιο δυνατός και η UEFAδεν αστειεύεται. Αυτό το συνειδητοποιεί αν και σε κάποια διεθνή ματς στο παρελθόν είχαμε μεγάλη ζημιά που την πληρώνουμε ακόμη. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αγαπάμε τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να το δείχνουμε έμπρακτα».

Για το τι προτίθεται να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε μέσω συνδέσμων να τους πληροφορήσουμε για το τι ισχύει. Ως εδώ και μη παρέκει. Ο κανονισμός άλλαξε και η παραμικρή ενέργεια τιμωρείται. Αυτά έχουν τελειώσει».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Γεροντίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: