Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Τούμπα με... κόσμο!!

Δύσκολο μοιάζει να τιμωρηθεί η Τούμπα για τα επεισόδια στο χθεσινό ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Κάτι που αν συνέβαινε θα σήμαινε ντέρμπι χωρίς κόσμο στο ματς με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό.

Τούμπα με... κόσμο
Ήσυχοι θα πρέπει να είναι μάλλον στον ΠΑΟΚ ότι δεν θα τιμωρηθεί η έδρα τους, λόγω των επεισοδίων στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Super League.

Η αναμέτρηση διακόπηκε προσωρινά για ρίψεις αντικειμένων, ενώ έγιναν αρκετές συστάσεις κατά τη διάρκεια του ματς και υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ είναι δις υπότροπη.

Ωστόσο, βάσει το πειθαρχικού κώδικά δεν κινδυνεύει ο «Δικέφαλος του Βορρά». Πάντως, υπάρχει ένα μικρό… παραθυράκι, καθώς αρμόδιοι είναι πλέον τακτικοί δικαστές οι οποίοι θεωρούνται πιο αυστηροί.

Σημαντική παράμετρος: για να ισχύσει η πιθανή τιμωρία της έδρας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να περάσουν πέντε εργάσιμες μέρες από την έκδοση της απόφασης, συνεπώς για να γίνει το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής κεκλεισμένων των θυρών θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να κληθεί και να τιμωρηθεί με διαδικασία εξπρές, με την απόφαση να εκδίδεται μέχρι αύριο.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι Θεσσαλονικείς θα εκτίσουν την όποια τιμωρία τους στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους, το οποίο είναι επίσης ντέρμπι, στις 24 Οκτωβρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στον ΠΑΟΚ έχουν το μυαλό τους αυτή τη στιγμή μόνο το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (20:30) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: