Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Κυριάκος Κυριάκος: «Η πρόταση στον Μαρινάκη ισχύει και είναι διαρκής»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος και μίλησε για το χθεσινό συμβάν με τη διακοπή του αγώνα και τον κίνδυνο να παίξει ο ΠΑΟΚ χωρίς τους φιλάθλους του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Για την βούληση να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος για τα κεκλεισμένων: «Δεν έχει νόημα να το κάνουμε αυτό επικοινωνιακά αλλά πρέπει να γίνει ουσιαστικά. Έχουν γίνει βήματα πρόοδου ως προς το παρελθόν, όπως το ονομαστικό εισιτήριο. Εμείς βρήκαμε βοήθεια από τους συνδέσμους για να το αντιμετωπιστεί.»

Για την πιθανότητα να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε ενημερώσει ότι άλλαξε ο νόμος, εμείς είμαστε πρώτοι που υποστηρίξαμε αυτόν τον νόμο αλλά να γίνεται ισόνομα. Εμείς θέλουμε πρώτα από όλα να αλλάξουν όλα αυτά και αφήνουμε τελευταία την στήριξη προς την ομάδα.»

Για το αν ισχύει το «διώξτε τους» του Σαββίδη: «Ισχύει από την πρώτη μέρα του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, από τα πρώτα επεισόδια με τη Ραπίντ. Αν θέλουμε να μεγαλώσουμε αγωνιστικά θα πρέπει να το κάνουμε και εξωαγωνιστικά. Δεν γίνεται να έχουμε 25.000 φιλάθλους χθες στον αγώνα με την ΑΕΚ και ένας να καταστρέφει τον ΠΑΟΚ.»

Για το αν ισχύει η πρόταση στον Μαρινάκη: «Ισχύει διαχρονικά και για τον κ.Μαρινάκη αλλά και για όλους τους προέδρους. Είναι μια θεσμική πρόταση.»

Για τη συνάντηση του Κοντονή με τους εκπροσώπους των ΠΑΟΚ, Αστέρα, Ολυμπιακό: «Δεν υπήρχε προκαθορισμένη ατζέντα γιατί ο υπουργός ήθελε να τα πει απευθείας με τους εκπροσώπους των ομάδων.  Εμείς έχουμε ταχτεί πρώτοι υπέρ στις πρωτοβουλίες του κ.Κοντονή και θέλουμε να του παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια για να καταφέρει πράγματα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: