Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ραντεβού με Σούστερ!

Στο ραντεβού του προέδρου της ομοσπονδίας, Γιώργου Γκιρτζίκη με την πλευρά του Μπέρντ Σούστερ θα ξεκαθαρίσει εάν ο Γερμανός αναλάβει τις τύχες της Εθνικής ομάδας.

Ραντεβού με Σούστερ

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr το θέμα του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού βαίνει προς ολοκλήρωση καθώς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνει η καθοριστική συνάντηση του Γιώργου Γκιρτζίκη με την πλευρά του Μπέρντ Σούστερ. Έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις και πλέον τα πάντα θα εξαρτηθούν από την οικονομική πρόταση της ΕΠΟ προς τον 55χρονο Γερμανό τεχνικό.

Το… ταβάνι της ομοσπονδίας είναι τα 600.000 ευρώ ετησίως, εκ των οποίων τα 100.000 ευρώ αναμένεται να διατεθούν στον βοηθό που θα φέρει μαζί του ο νέος προπονητής.

Από την πλευρά του, ο Μπέρντ Σούστερ δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης» αρκεί να υπάρξει προσέγγιση στο οικονομικό. Με καλή διάθεση, κατανόηση και υποχωρήσεις στο οικονομικό εκατέρωθεν, μπορεί να επέλθει συμφωνία και ο Μπερντ Σούστερ να είναι τελικά ο διάδοχος του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Ως μία λύση, εκτός Γερμανίας, «παίζει» και η περίπτωση του Ολλανδού Μάρτιν Γιολ, που είχε απασχολήσει και την περίοδο που η Εθνική αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος. Πάντως, την επόμενη Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο στην ομοσπονδία με ένα από τα βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης να είναι το θέμα του εκλέκτορα της Εθνικής. Εκεί ίσως ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του νέου προπονητή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: