Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Κοντονής σε Γκιρτζίκη: «Αυτά θέλω»!

Αποφασισμένος να εφαρμοστεί ο νέος αθλητικός νόμος είναι ο Σταύρος Κοντονής, όπως τόνισε σε επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Γκιρτζίκη. Κάλεσε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Αστέρα ο Υφυπουργός αθλητισμού.

Κοντονής σε Γκιρτζίκη: «Αυτά θέλω»
Ένα τηλεφώνημα-έκπληξη δέχτηκε ο Σταύρος Κοντονής με την επιστροφή του στο υφυπουργείο αθλητισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης επικοινώνησε με τον κ. Κοντονή προκειμένου να τον συγχαρεί για την επανατοποθέτησή του στην πολιτική ηγεσία του αθλητισμού.

Ο Ζακυνθινός κυβερνητικός παράγοντας, αφού τον ευχαρίστησε, του επεσήμανε ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νέος αθλητικός νόμος.

Ιδιαίτερα, στάθηκε στον ορισμό τακτικών δικαστών στο διαιτητικό δικαστήριο, το οποίο είναι ο τρίτος βαθμός της αθλητικής δικαιοσύνης.

Ο Σταύρος Κοντονής κατέστησε σαφές στον Γκιρτζίκη ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, κάλεσε στο γραφείο του εκπροσώπους από τις ελληνικές ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: