Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Σε σώμα, με πρόεδρο τον Τσιριμπή το Δ.Σ της Παναχαϊκής!!

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Τσιριμπής είναι ο νέος πρόεδρος της Παναχαϊκής, όπως ανακοινώθηκε μετά την έγκριση της μεταβίβασης των μετοχών απ’ τον Αλέξη Κούγια στην Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Σε σώμα, με πρόεδρο τον Τσιριμπή το Δ.Σ της Παναχαϊκής
Σε σώμα συγκροτήθηκε το Δ.Σ της Παναχαϊκής αμέσως μετά την έγκριση της μεταβίβασης του 90% των μετοχών από τον Αλέξη Κούγια στην Ειρήνη Παπαδοπούλου, σύζυγο του Νίκου Παπαδάκη.

Πρόεδρος ανέλαβε ο Παναγιώτης Τσιριμπής, με αντιπροέδρους τους Σπύρο Λάμπρου και Πέτρο Καραβίτη, ενώ αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα που θα απαρτίζουν το Δ.Σ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τη μεταβίβαση του 90% των μετοχών από τον πρώην μεγαλομέτοχο κ. Αλέξη Κούγια στη σύζυγο του κου. Νίκου Παπαδάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συζητήθηκε ο φάκελος της μεταβίβασης του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. Από την επιτροπή είχαν ζητηθεί συμπληρωματικά στοιχεία καθώς και να παραστεί στην Επιτροπή εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής προκειμένου να δηλώσει ότι έχει γίνει διακανονισμός για παλαιότερες οφειλές της ΠΑΕ και πλέον υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Επιπλέον, έπειτα από τις ανωτέρω εξελίξεις, σήμερα συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε..

Η σύσταση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσιριμπής Παναγιώτης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λάμπρου Σπυρίδων
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α’: Καραβίτης Πέτρος
ΔΙΕΥΘ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Παπαθωμάς Λεωνίδας
ΜΕΛΟΣ: Παπαδάκης Νικόλαος
ΜΕΛΟΣ & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ: Μιχόπουλος Σωτήριος

Αύριο, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινωθεί η σύσταση του διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα συμπληρώνουν επιτυχημένοι Πατρινοί επιχειρηματίες
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: