Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να παλεύουν με τον Παναθηναϊκό!!

Τα ...πάντα όλα από τον Αλέφαντο στο SportDog! Κράξιμο σε Μπουανανότε, αποθέωση σε Ροντρίγκες-Μακ! Ποιος είναι ο γκαφατζής του Ολυμπιακού; Πρόταση για πρόεδρο στη ΝΔ!ΠΑΟΚ-ΑΕΚ είδα, ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βάλει 3 γκολ στην ΑΕΚ. Αν το σκορ ήταν 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, δε θα μου έκανε εντύπωση. Φοβερός ο Μακ, φοβερός και ο Ροντρίγκες ο οποίος έβγαινε σα σίφουνας στο 3-5-2 και έπαιρνε όλη την αριστερή πλευρά. Γρήγορος αυτός, ταχύτατος. Αυτοί οι δύο ταχύτατοι παίκτες, ο Μακ και ο Ροντρίγκες έκαναν τη διαφορά. Αφήστε τις αργοκαρούτες, η ταχύτητα κάνει τη διαφορά.

Ξεκινάει το β΄ ημίχρονο, μέχρι να κάνω ζάπινγκ και να ξαναγυρίσω στην Τούμπα έχει κάνει το 0-1 η ΑΕΚ. Μαγική εικόνα. Ξαναπροσπαθεί ο ΠΑΟΚ, για να το γυρίσει, το ανατρέπει και το κάνει 1-2 στο 83΄ με γκολ του Ροντρίγκες και του Αθανασιάδη από πέναλτι που ήθελε κότσια για να το βάλει εκείνη τη στιγμή.

Εκεί κάνει το λάθος ο Τούντορ και βγάζει έξω τον Αθανασιάδη για να βάλει τον Μαλεζά. Κώλωσε ο ΠΑΟΚ και ενώ ως εκείνο το σημείο η ΑΕΚ δεν έβγαινε καθόλου μπροστά, μετά από αυτήν την αλλαγή βγήκε η ΑΕΚ μπροστά και έκανε ευκαιρίες, σημαντικές ευκαιρίες που μπορούσε να λήξει το ματς 2-2.

Νίκησε πάντως η καλύτερη ομάδα και ήταν ένα ωραίο ματς. Όμως και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ όπως τους είδα, δεν είναι για να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό. Είναι για να παλεύουν με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει.

Αυτός ο Μπουονανότε για τον οποίο άκουγα τόσα λόγια, κάθισα να τον δω για πρώτη φορά σε ολόκληρο ματς και απογοητεύτηκα. Τι είναι αυτό; Κοντός, πολύ κοντός, και όχι κοντός βολίδα ή βομβαρδιστής. Δεν είναι μεγάλων δυνατοτήτων παίκτης.

Πάμε τώρα στον Ολυμπιακό. Για τον Ντουρμάζ σας είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι διαφωνούσα που τον έκοψε από το Τσάμπιονς Λιγκ, είχα πει ότι δεν έχει καλύτερους από αυτόν και ότι οι μεταγραφές αυτού του προπονητή με προβληματίζουν… Πράγματι λοιπόν μέχρι τώρα δεν βλέπουμε καμία μεταγραφή να είναι καλύτερη του Ντουρμάζ. Μάλιστα είχα πει εμφατικά ότι από τη στιγμή που κούρεψε την κοτσίδα του έγινε άλλος παίκτης. Μόνο σε μία στήλη τού τα είχα χώσει ζητώντας να πηγαίνει στο γκολ. Ξέρεις μπάλα ρε π…, γιατί μένεις μακριά από το γκολ; Είδατε τι γκολάρα έβαλε στην Ξάνθη; Αν τον πιέσει ο προπονητής να πάει στο γκολ, μπορεί να κάνει θαύματα. Αυτός έχει και πνευμόνια, δεν είναι μόνο ότι ξέρει μπάλα.

Γενικώς ο Ντουρμάζ μαζί με τον Φορτούνη ήταν καταπληκτικοί στην Ξάνθη, τη διέλυσαν μόνοι τους. Τρομερό ματς έκανε ο Φορτούνης, έτσι θέλω να τον βλέπω, με προσωπικότητα, με μπούκες, με πάσες, με γκολ. Μπορεί να τα κάνει.

Είδα πάντως ξανά προβλήματα στην άμυνα, ο Ντα Κόστα έχει ανέβει αλλά τραυματίστηκε και μπήκε ο Μποτία που μου θύμισε τις περσινές γκάφες. Έχει κάνει ξανά τέτοιες γκάφες και έχουμε φάει ξανά τέτοια γκολ.

Ο Ιντέγε ήταν ανεβασμένος στα τρεξίματα αλλά δεν ξέρει πολλή μπάλα. Από το πρώτο ματς που τον είδα, αυτό είπα, δυνατό παιδί, ψηλός, μαχητικός, καλά τρεξίματα, αλλά δεν ξέρει πολλή μπάλα. Μπερδεύεται στο γκολ λοιπόν επειδή δεν ξέρει πολλή μπάλα. Γενικώς δεν βλέπω γκολ από τις μεταγραφές. Νωρίς όμως είναι ακόμα. Ο Πάρντο για παράδειγμα δείχνει επικίνδυνος εξτρέμ.

Έπαιξε έξυπνα ο Ολυμπιακός, όταν η Ξάνθη προσπάθησε να τον πιέσει μπροστά, έπαιξε με μεγάλες μπαλιές. Το έγκλημα της Ξάνθης ήταν ότι ανοιγότανε και άφηνε τα στόπερ της πίσω να τα βάλουν με τον Φορτούνη και τον Ντουρμάζ.

Φέρε ρε τον Βασιλακάκη που έχει μεγάλα πνευμόνια να επιτηρεί τον Φορτούνη. Τι τον στέλνεις τον Βασιλακάκη πίσω από τον κυνηγό, δεν είναι εύκολος στο γκολ ο Βασιλακάκης, τον χαραμίζεις. Πίσω τον χρειαζόσουν να κλείσει το χώρο.

Βλέπω πρόβλημα στα αμυντικά χαφ του Ολυμπιακού αν δε συνέλθει ο Καμπιάσο… Το ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο θα είναι πολύ ζόρικο με αυτά τα αμυντικά χαφ… Γενικώς μη βλέπετε που χάνει η Άρσεναλ στην Κροατία ή από την Τσέλσι, εγώ την παρακολουθώ, μέσα στο Έμιρετς θα είναι πυρκαγιά. Το πιο δύσκολο ματς του Ολυμπιακού θα είναι αυτό για εμένα. Στην Αγγλία πάντα ο ρυθμός είναι εξοντωτικός για τον Ολυμπιακό και δεν τα καταφέρνει. Ο Καθόρλα και οι άλλοι εκεί σε περνάνε για πλάκα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός για ένα 20λεπτο. Στρωτό ποδόσφαιρο, κάτω η μπάλα με πάσες γρήγορες, ωραίοι συνδυασμοί, ειδικά το δεύτερο γκολ ήταν εκπληκτικό. Ο Νάνο ανεβαίνει και θυμίζει τον παλιό Νάνο, ο Κουτρουμπής πολύ καλός στο ρόλο του μπροστά από τα στόπερ, αυτός ο ρόμβος μου άρεσε πιο πολύ με τον Ατζαγκούν στη θέση του Νίνη. Εγώ προτιμώ τον Ατζαγκούν και το έλεγα αυτό όταν έπαιζε ο Νίνης βασικός.

Δραματικό πάντως το στήσιμο της Λιβαδειάς, ένα 4-4-2 λες και ήταν δεμένοι με σπάγκους, δεν όρμαγαν βολίδα σε όποιον παίκτη του Παναθηναϊκού είχε την μπάλα. Θεατές παθητικοί, κοιτούσαν τον αντίπαλο στα 5 μέτρα. Πρωτοφανές. Ένα 4-4-2 νεροζούμι.

Για τις εκλογές δικαιώθηκα, όταν οι αποτυχημένοι δημοσκόποι έλεγαν ότι θα είναι ντέρμπι -σκάνδαλο αυτό το πράγμα με τις δημοσκοπήσεις πάλι- εγώ σας είχα πει ξεκάθαρα ότι ο Τσίπρας είναι χαρισματικός, μου θυμίζει πολύ τον Ανδρέα Παπανδρέου, πρέπει να έχει δει πολλά βίντεο, τον έχει ξεσηκώσει. Η φωνή του, οι κινήσεις του, μεγάλη ομοιότητα. Και έχει ωραία φάτσα, κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να τον κοντράρει ο Μεϊμαράκης στη φάτσα. Έχει και ωραίο λόγο, είναι σοβαρός, είναι ηγέτης. Όπως σας είχα πει ο Λαφαζάνης και η Κωνσταντοπούλου δε θα έβρισκαν την ψήφο τους! Ποιος σας έκανε ρε, ο Τσίπρας σας έφτασε στα ουράνια, τι νομίζατε, μείνετε τώρα έξω από τη Βουλή. Οι αποστάτες πάντα τιμωρούνται…

Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν βλέπω κάποιον ικανό στη ΝΔ να αναλάβει. Από τους γνωστούς δεν υπάρχει κανείς, ξεχάστε το. Δεν μπορούνε να τραβήξουν κόσμο αυτοί. Θα το μικρύνουν κι άλλο το μαγαζί. Ο Βορίδης ή ο Μητσοτάκης; Τρέχοντας θα φύγει ο κόσμος. Δε γουστάρει ο κόσμος.
Ένας μόνο μπορεί να αναγεννήσει το μαγαζί, ο γιος του δολοφονημένου Μπακογιάννη. Τον έχω δει, ωραίο παιδί, συμπαθής φάτσα και συμπαθής λόγος, νέος σε ηλικία, άφθαρτος, κάνει και έργο λένε στην περιφέρειά του. Μορφωμένος. Έχει και τον δολοφονημένο πατέρα από τους τρομοκράτες, ένας πατέρας που ήταν συμπαθής. Αυτός είναι, να τον φτιάξεις, να επενδύσεις πάνω του. 
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: