Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Μόνον έτσι σώνεται η κατάσταση στην Τούμπα!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την τιμωρία του ΠΑΟΚ να περιθάλπει ανόητους στο σπίτι του και να μην τους διώχνει ή ακόμη και να τους στέλνει φυλακή.

Μόνον έτσι σώνεται η κατάσταση στην Τούμπα
Ποιο είναι τελικά πιο σημαντικό: Να ερευνούμε (ή ακόμη και να είμαστε βέβαιοι ότι συμβαίνει…) αν τελικά το περιβόητο σύστημα θα αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να παίξει σε άδεια Τούμπα κόντρα σε Ολυμπιακό;

Ή μήπως πότε θα σταματήσουν αυτές οι γραφικότητες, με τον Ιβάν να είναι ενθουσιασμένος με τη νίκη (και την εμφάνιση) αλλά, να τον τρώει η αγωνία μπροστά στο ενδεχόμενο της βαριάς τιμωρίας και να διαδίδει ότι θα τους… τελειώσει. Τους ζημιάρηδες, τους πέντε, δέκα, είκοσι με τις κροτίδες και τα αντικείμενα που πέφτουν στα κόρνερ.

Η ευθύνη φτάνει μέχρι τον ηγέτη του ΠΑΟΚ, που ουσιαστικά δεν έχει επέμβει ποτέ και έχει την εντύπωση ότι μπορεί να ελέγξει μια δυσάρεστη κατάσταση με δύο συναντήσεις το χρόνο ή με ευχολόγια. Διότι, αποδεικνύεται ότι συμβαίνουν δυό πράγματα και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει:

Το πρώτο και σημαντικότερο από τα δύο είναι ότι υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν τα πάντα (ή σχεδόν τα πάντα) και δεν αξιοποιείται το υλικό που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία.

Το δεύτερο είναι ότι ούτε κι ο ΠΑΟΚ έχει δείξει τη διάθεση να δώσει οριστική λύση και σε κάθε δυσάρεστο γεγονός, προσπαθεί με τις γνωστές μεθόδους να λειάνει τις γωνίες και τελικά να είναι η μόνιμα χαμένη μαζί με όσους (λόγω τιμωριών) δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους. Προσθέστε κι αυτούς που διώχνουν οι αληταράδες, που δεν απομονώνει η ΠΑΕ, η αστυνομία και όποιος άλλος εμπλέκεται.

Κι όποιος νομίζει ότι δεν είναι γνωστοί οι υπαίτιοι, μάλλον ζουν σε άλλη διάσταση.

Όλοι είναι γνωστοί, όλοι γνωρίζουν πρόσωπα και γεγονότα.

Θα το πω άλλη μια φορά:

Την ημέρα που ο ΠΑΟΚ θα έχει καθαρίσει οριστικά με όλους αυτούς τους ανυπόληπτους, που είναι οι χειρότεροι αντίπαλοι και εχθροί της ομάδας, θα έχει κατακτήσει το πιο σπουδαίο πρωτάθλημα. Και μαζί του θα; Έχει πολύ περισσότερο κόσμο. Κι όποιος ηγηθεί θα πρέπει να ανακηρυχθεί εθνικός ευεργέτης.

Μέχρι τότε, λυπάμαι αλλά, κρίνεστε (κρινόμαστε, αν σας βολεύει) υπεύθυνοι της εικόνας ντροπής με διακοπές, με ρήψη αντικειμένων και γήπεδα που μοιάζουν σε βούρκο παρά σε χώρο αθλητικής δραστηριότητας και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: