Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Θερμό «ευχαριστώ» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον κόσμο!!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκό έδωσαν βροντερό «παρών» το βράδυ της Τετάρτης, τιμώντας το ένδοξο παρελθόν της αγαπημένης τους ομάδας και η ΚΑΕ τους ευγνωμονεί μέσω ανακοίνωσης της.

Θερμό «ευχαριστώ» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον κόσμο
Η παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού το βράδυ της Τετάρτης ήταν συγκλονιστική στην εκδήλωση «Honouring our Legacy», όπου πρόσωπα της βραδιάς ήταν οι Βράνκοβιτς, Μποντίρογκα Αλβέρτης, Διαμαντίδης και Φώτσης, αλλά και οι Παύλος, Θανάσης Γιαννακόπουλος. Η ΚΑΕ ευχαρίστησε τους οπαδούς του «τριφυλλιού» μέσω ανακοίνωσης της.

Αναλυτικά

«Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία και κυρίως για την εκπληκτική συμμετοχή στην εκδήλωση «Honouring our Legacy» το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι επειδή οι φίλοι του Παναθηναϊκού ανέκαθεν σέβονταν κι αναγνώριζαν τις αξίες και την ιστορία του συλλόγου μας.

Είμαστε μια οικογένεια και είναι βέβαιο επίσης ότι η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, στη διάρκεια των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, θα είναι γιορτινή, όπως συνέβη την Τετάρτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: