Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Αναστασίου: «Δεν θέλω να χαλαρώνουμε»

«Μια στο καρφί και μια στο πέταλο» χτύπησε ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Αφού τους συνεχάρη για το 3-0 με τον Λεβαδειακό, τόνισε ότι δεν θέλει να ξαναδεί χαλάρωση.

Αναστασίου: «Δεν θέλω να χαλαρώνουμε»
Διπλό μήνυμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, έστειλε ο Γιάννης Αναστασίου.

Στην ομιλία τους προς τους «πράσινους» την Πέμπτη, ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα τους μέχρι το 3-0.

Τόνισε ωστόσο ότι δεν του άρεσε η χαλάρωση που υπήρξε στη συνέχεια και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να την ξαναδεί στο μέλλον.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο. Κάναμε όσα είχαμε πει, δείξαμε σοβαρότητα, είχαμε συγκέντρωση και καταφέραμε να βάλουμε τρία γκολ με καλό ποδόσφαιρο. Βλέπετε πως όταν κάνουμε αυτά που λέμε και είμαστε όπως πρέπει, όλα γίνονται εύκολα. Με όποιον κι αν παίζουμε», είπε σε πρώτη φάση.

Κι έπειτα τόνισε: «Στο ημίχρονο όμως, σας είπα κάποια πράγματα. Να μην χαλαρώσουμε, να συνεχίσουμε έτσι και να προσπαθήσουμε στον ίδιο ρυθμό. Αντί γι’ αυτό, όμως, "καθίσαμε" και παρατήσαμε το ματς. Αυτό ήταν κάτι που δεν έπρεπε να γίνει και δεν πρέπει να ξαναγίνει.

Έπρεπε να βάλουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούσαμε, να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια συγκέντρωση την προσπάθειά μας. Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο, συνεχίζουμε τη δουλειά και στο μυαλό μας είναι πλέον το ματς με τον Πλατανιά για να είμαστε όπως πρέπει και να συνεχίσουμε τις νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: