Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Τελεσίγραφο Κοντονή στους Ευρωπαίους!

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Σταύρο Κοντονή θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού. «Συμμορφώνεται με τον νόμο η ΕΠΟ ή αποβάλλεστε από την Ευρώπη», η προειδοποίηση σε ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, Αστέρα!

Τελεσίγραφο Κοντονή στους Ευρωπαίους
Ούτε βήμα πίσω δεν πρόκειται κάνει ο Σταύρος Κοντονής όσον αφορά την απόλυτη εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στις 17:00 στην οποία αναμένεται να δεχτεί στο γραφείο του τους εκπροσώπους των ομάδων που εκπροσωπούν την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: τον επικεφαλής της διοίκησης του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζο, τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη και τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργο Μποροβήλο, θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους.

Ο Κοντονής θα στείλει τελεσίγραφο και στους τρεις συλλόγους, τονίζοντας ότι πρέπει άπαντες να καταστήσουν σαφές στην ΕΠΟ ότι δεν θα περάσει οποιαδήποτε απόπειρα πραξικοπηματικής ενέργειας που δεν θα σέβεται τους νόμους του κράτους στο ζήτημα του ορισμού τακτικών δικαστών στα δικαιοδοτικά όργανα.

Η παραίτηση της κυβέρνησης και η προκήρυξη εκλογών τρέναρε τις εξελίξεις, αλλά πλέον ο Σταύρος Κοντονής, που έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης και στήριξης από τον πρωθυπουργό διατηρώντας το χαρτοφυλάκιό του, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει μέχρι τέλους. Και θα επιβάλλει βαρύτατες κυρώσεις σε περίπτωση που η ΕΠΟ δεν συμμορφωθεί με το νέο νομοσχέδιο στο θέμα των τακτικών δικαστών (ειδικά όσον αφορά το Διαιτητικό Δικαστήριο), προχωρώντας ακόμη και την αποβολή των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: