Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Τα έσπασαν στο «σπίτι» της Τότεναμ, οπαδοί της Άρσεναλ!! (pics)

Το μίσος μεταξύ των λονδρέζικων συλλόγων καλά κρατεί. Τα καφριλίκια των οπαδών της Άρσεναλ στο ντέρμπι με την Τότεναμ για το League Cup, δεν έλειψαν αυτή τη φορά.

Τα έσπασαν στο «σπίτι» της Τότεναμ, οπαδοί της Άρσεναλ (pics)
Η βία και οι βανδαλισμοί στο ποδόσφαιρο δεν είναι προνόμιο μόνο των Ελλήνων οπαδών. Οι Άγγλοι οπαδοί, όσο ήσυχοι και αν μοιάζουν όταν τους τραβάει η κάμερα να κάθονται και να παρακολουθούν το ματς, λες και είναι θέατρο δεν είναι πάντα αντιπροσωπευτική.

Μπορεί η Άρσεναλ να ήταν η μεγάλη νικήτρια στο λονδρέζικο ντέρμπι απέναντι στην Τότεναμ στο «White Hart Lane» (1-2), αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» να προβούν σε ορισμένες... ομορφιές.

Φίλοι της Άρσεναλ, κατέστρεψαν μέρος πινακίδας που έγραφε το όνομα της Τότεναμ στις εξέδρες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια με τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου. Μάλιστα, μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στους γύρω δρόμους.

Η αστυνομία προέβη σε δέκα συλλήψεις, ενώ η αγγλική ομοσπονδία, ερευνά το θέμα και δεν αποκλείεται να υπάρξει τιμωρία για τους «κανονιέρηδες».

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: