Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Μπελάδες για Πογέτ!!

Αυξάνονται τα προβλήματα για τον Γκουστάβο Πογέτ στην ΑΕΚ εν όψει Αστέρα Τρίπολης. Νέο πρόβλημα ο Κορδέρο, θεραπεία για Ντίντακ. Δεν υπολογίζονται Μάνταλος και Τζεμπούρ.

Μπελάδες για Πογέτ
Μετ’ εμποδίων συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Μετά τον τραυματία Πέτρο Μάνταλο (που κάνει θεραπεία) και τον ανέτοιμο Ράφικ Τζεμπούρ (που προπονείται κανονικά αλλά θα μπει στα πλάνα μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες), όλα δείχνουν πως στον αγώνα της δέκατης αγωνιστικής δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε άλλους δύο παίκτες.

Ο Ντίντακ Βιλά, που υποφέρει από μια διάταση στον τετρακέφαλο, έκανε θεραπεία και ολοκλήρωσε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο νέος πονοκέφαλος για τον Γκουστάβο Πογέτ λέγεται Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, με τον Ισπανό μέσο να υποβάλλεται σε θεραπεία λόγω διαστρέμματος.

Η συμμετοχή των δύο παικτών θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά την προπόνηση της Παρασκευής (10:30). *Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Καραγεωργίου από Παραλίμνι!!

Ο Νίκος Καραγεωργίου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παραλιμνίου, καθώς η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τέλος ο Καραγεωργίου από Παραλίμνι
Η εντός έδρας αποκλεισμός σοκ του Παραλιμνίου από τον Ολυμπιακό ( σ.σ ομάδα Β Κατηγορίας), στο κυπριακό Κύπελλο, ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», και έφερε το τέλος του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο της ομάδας.

Μάλιστα το Παραλίμνι εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον Έλληνα τεχνικό για την προσφορά του στην ομάδα. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιασεμάκης Γιασουμής.

Aναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Καραγεωργίου, τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει από σήμερα ο Γιασεμάκης Γιασουμής».

Η τιτανομαχία των δύο καλύτερων κοντών!! (video)

Δεν τους πιάνει το μάτι σου. Όμως είναι οι καλύτεροι πλέι μέικερ στο ΝΒΑ. Δείτε την τιτανομαχία Στεφ Κάρι-Κρις Πολ.

Η τιτανομαχία των δύο καλύτερων κοντών (video)
Οι Γουόριορς αντιμετώπιζαν τους Κλίπερς στο Όκλαντ, αλλά τα βλέμματα τραβούσε πάνω από όλα η αναμέτρηση δύο «κοντών». Στεφ Κάρι και Κρις Πολ, οι κατά τεκμήριο κορυφαίοι πλέι μέικερ στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή, έδωσαν τη δική τους μάχη.

Αυτή βρήκε νικητή τον πρώτο στα σημεία. Ο περσινός MVP είχε 31 πόντους (8/9 βολές, 1/6 δίποντα, 7/11 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος σε 32:38, ενώ πέτυχε και το τρίποντο που έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα μέχρι το τελικό 112-108. Ο Κρις Πολ είχε 24 πόντους (5/7 βολές, 8/12 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 9 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 30:53.






*Πηγή: sport-fm.gr*

«Αν αυτός είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ, εγώ είμαι Κινέζος» (video)

Με τον Άσλεϊ Γιανγκ τα έβαλε ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, με τον Ιρλανδό, να θεωρεί ντροπιαστικό τον τρόπο με τον οποίο ο Γιανγκ θέλησε να πάρει πέναλτι με την ΤΣΣΚΑ.

«Αν αυτός είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ, εγώ είμαι Κινέζος» (video)

Ο σχολιαστής πλέον, πρώην αρχηγός της Γιουνάιτεντ, τα έβαλε με τον Άσλεϊ Γιανγκ, εξαιτίας της επιλογής του να... «βουτήξει» στο πρόσφατο παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ο Γιανγκ θα έπρεπε να ντρέπεται. Αν αυτός είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ, εγώ είμαι Κινέζος» δήλωσε ο Ιρλανδός βετεράνος ποδοσφαιριστής.

Δείτε το σχετικό βίντεο




*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο ναυαγός Μουρίνιο και η… ψητή Άρσεναλ!!

Ένα σκίτσο του Eurosport αποτυπώνει άριστα τη χθεσινή βραδιά στο Champions League. Με τον Γουίλιαν να σώζει από πνιγμό τον Μουρίνιο και τον Γκουαρντιόλα να ψήνει σαν κοτόπουλο την Άρσεναλ.

Ο ναυαγός Μουρίνιο και η… ψητή Άρσεναλ
inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Συμβόλαιο ως το 2017 ο Παναθηναϊκός σε Στραματσιόνι»

Το ιταλικό Calciomercato μετέδωσε πως ο Αντρέα Στραματσιόνι είναι έτοιμος για επιστροφή στους πάγκους κάνοντας λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού για συμβόλαιο μέχρι το 2017.

«Συμβόλαιο ως το 2017 ο Παναθηναϊκός σε Στραματσιόνι»

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Αντρέα Στραματσιόνι είναι έτοιμος για επιστροφή. Μετά τις εμπειρίες στους πάγκους της Ίντερ και της Ουντινέζε, ο 39χρονος προπονητής ετοιμάζεται για την πρώτη του περιπέτεια εκτός συνόρων. Σήμερα θα γίνει συνάντηση με τον Παναθηναϊκό, που αναζητεί προπονητή για να αντικαταστήσει τον απολυθέντα Γιάννη Αναστασίου. Ο Στραματσιόνι προσανατολίζεται στο να αποδεχτεί πρόταση για διετές συμβόλαιο, μέχρι το 2017, που του έχει προταθεί από τον ελληνικό σύλλογο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Παίκτης «ξάπλωσε» με κροσέ τον διαιτητή!! (video)

Τον λάθος άνθρωπο πήγε να αποβάλει διαιτητής ποδοσφαίρου σάλας. Ο παίκτης τα... πήρε με τον ρέφερι και τον «ξάπλωσε» με ένα δεξί κροσέ. Μάλλον λάθος άθλημα διάλεξε ο παίκτης.

Παίκτης «ξάπλωσε» με κροσέ τον διαιτητή (video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάρντο: «Δεν το περίμενα με τίποτα»

Μια μέρα που άρχισε με τον ίδιο αναπληρωματικό είχε ονειρικό φινάλε για τον Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA για το πώς βίωσε τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού.

Πάρντο: «Δεν το περίμενα με τίποτα»

«Οφείλω να παραδεχτώ πως δεν περίμενα το πρωί να έχει τέτοια εξέλιξη η βραδιά. Ήξερα πως η Ντιναμό θα είναι δύσκολος αντίπαλος και πως δεν θα ήμουν στο βασικό σχήμα. Όμως ήμουν σε ετοιμότητα για να μπω και να δώσω θετική ενέργεια στους συμπαίκτες μου που θα έπαιζαν. Ήξερα ότι θα έδιναν τα πάντα», τόνισε ο Πάρντο.

«Κάθε παίκτης προσπαθεί να δίνει το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, είτε είναι βασικός είτε έρχεται από τον πάγκο. Πέρασα στο ματς 25 λεπτά πριν το τέλος και ευτυχώς σκόραρα. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθέναν, αν δουλεύει καθημερινά, θυσιάζεται, είναι ταπεινός και τα δίνει όλα καθημερινά», πρόσθεσε.

Η ψυχή του Ολυμπιακού έκανε τη διαφορά. «Μετά την απώλεια του πέναλτι δείξαμε το μέταλλό μας, το χαρακτήρα μας και αποδείξαμε πως δεν θα παραδινόμασταν. Απεναντίας, συνεχίσαμε την προσπάθεια για να παράγουμε ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Αυτό ήταν το μυστικό για την ανατροπή», είπε, ενώ στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια.

«Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Μεγαλώσαμε το γήπεδο, εκμεταλλευτήκαμε την αριθμητική μας υπεροχή και στα τελευταία λεπτά τελειώσαμε τον αγώνα με τον καλύτερο τρόπο. Μετά την ισοφάριση πιστέψαμε πως μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την ανατροπή. Αυτή η πίστη μάς το επέτρεψε. Όταν μια ομάδα προπονείται σκληρά, αυτό βγαίνει στο γήπεδο σε κάθε περίσταση κι αυτό το είδαμε. Δουλειά, βελτίωση, δημιουργικότητα, ηρεμία και ενότητα εντός κι εκτός γηπέδου είναι τα μυστικά. Το Champions League είναι μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο. Η επιθυμία να τα πας καλά είναι μεγάλη και όλοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η δουλειά να γίνεται, αλλά και λίγο θέαμα δεν έβλαψε κανένα!!

Αυτό που απουσιάζει ακόμη είναι το καλό, το θεαματικό ποδόσφαιρο, που θα ισοπεδώνει τον αντίπαλο, δεν θα δίνει το παραμικρό δικαίωμα αμφισβήτησης και φυσικά θα κάνει τον κόσμο να… γουστάρει.

Η δουλειά να γίνεται, αλλά και λίγο θέαμα δεν έβλαψε κανένα
O Αρης είναι ήδη στο +4 από την 2η Δόξα που με το ματς λιγότερο του Αρη είναι στην ουσία +7. Λογικά ως το τέλος του πρώτου γύρου η διαφορά αυτή θα διευρυνθεί, κάτι που θα κριθεί στο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων. Αυτό λίγο-πού είναι αναμενόμενο αφού είναι τέτοιο το ρόστερ του ΑΡΗ που παρέχει τη σιγουριά ότι δεν θα αντιμετωπίσει φέτος προβλήματα.

Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος

Εδώ και τρία παιχνίδια όμως ο Αρης δίνει δικαιώματα στον αντίπαλο. Να πιστέψει ότι δεν είναι άτρωτος. Ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Ότι έχει αδύνατα σημεία. Φάνηκε σήμερα κόντρα στην Καλαμαριά που κατάφερε να κυκλοφορήσει την μπάλα, να κάνει ευκαιρίες, να έχει δοκάρι στο 1-0 για να ισοφαρίσει και να αισθάνεται και αδικημένη, επειδή το πρώτο γκολ ήταν υποψία επιθετικού φάουλ.

Ο ΑΡΗΣ, ίσως επειδή, ακόμη φτιάχνεται, δεν έχει φρεσκάδα, δεν βγάζει ταχύτητα, δεν έχει αυτοματισμούς. Ίσως υποτιμά και λίγο τον αντίπαλο, θεωρώντας ότι μόνο με το όνομα και την εμπειρία των παικτών του, θα τα πάρει τα παιχνίδια. Σε γενικές γραμμές το πετυχαίνει αφού μετράει έξι νίκες και μια ισοπαλία. Ο ουσιαστικός στόχος δηλαδή επιτυγχάνεται.

Αυτό που απουσιάζει ακόμη είναι το καλό, το θεαματικό ποδόσφαιρο, που θα ισοπεδώνει τον αντίπαλο, δεν θα δίνει το παραμικρό δικαίωμα αμφισβήτησης και φυσικά θα κάνει τον κόσμο να… γουστάρει. Νομίζω ότι το οφείλουν αυτό παίκτες και Αναστόπουλος στον κόσμο. Σημασία ασφαλώς, στο τέλος της μέρας είναι να γίνεται η δουλειά, να έρθει η άνοδος, αλλά μιλάμε για ποδόσφαιρο που δεν είναι μόνο τρεις βαθμοί. Είναι και θέαμα, διασκέδαση. Για τον κόσμο και αυτούς που συμμετέχουν.

Το ρόστερ είναι εξαιρετικό για την κατηγορία. Οικονομικά υπάρχει συνέπεια, η οργάνωση είναι επαγγελματικής ομάδας απέναντι σε ομάδες που είναι κατά βάση ερασιτεχνικές. Άρα υπάρχει και απαίτηση για πιο πειστικές εμφανίσεις που θα κάνουν τους… γκρινιάρηδες να καταπιούν τη γλώσσα τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δώσε ένα χέρι, ρε Λεμπρόν!! (video)

Οι κακές γλώσσες λένε πως δεν έχουν καλές σχέσεις… Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν έκανε κάτι για να τις διαψεύσει περνώντας σχεδόν πάνω από τον πεσμένο Κέβιν Λοβ χωρίς να του δώσει ένα χεράκι για να σηκωθεί.

Δώσε ένα χέρι, ρε Λεμπρόν (video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα έσκασες, σου τα φέρνει πίσω…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr γιατί δεν μπορείς να φτιάξεις ομάδα με τα ψέματα.

Τα έσκασες, σου τα φέρνει πίσω…
• Έτσι είναι αυτά φίλοι μου. Επιλογές είναι το ποδόσφαιρο. Και τις περισσότερες φορές οι επιλογές κοστίζουν.

• Τα έσκασε ο Ολυμπιακός για να πάρει τον Πάρντο. Αναγκάστηκε να κάνει συμφωνία 2,5+2 εκ. Ευρώ με την Μπράγκα για να τον αποκτήσει, σε μία μεταγραφή συνολικού ύψους 4,5 εκ. Ευρώ, με τα 2,5 εκ. Ευρώ μπροστάντζα!

• Πλήρωσε, αλλά τα παίρνει τώρα πίσω! Γιατί ήδη ο Ολυμπιακός έχει εισπράξει από τον Πάρντο 3 εκ. Ευρώ! Το μπόνους της ΟΥΕΦΑ για τις δύο νίκες επί της Άρσεναλ και της Ντινάμο Ζάγκρεμπ! 1,5+1,5 εκ. Ευρώ.

• Στο Έμιρεϊτς ο Πάρντο άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό, αλλά είχε και την ασίστ στον Φινμπόγκασον για το νικητήριο 3-2…

• Χθες και ισοφάρισε την Ντινάμο και κέρδισε την αποβολή του αριστερού μπακ της εθνικής Κροατίας (ο Πίβαριτς είναι τώρα βασικός) και σημείωσε το νικητήριο γκολ.

• Δύο ματσάκια, τρία γκολ και μία ασίστ από τον Πάρντο, δύο νίκες, 3 εκ. Ευρώ στο ταμείο και μία πιθανή πρόκριση.

• Έτσι είναι αυτά. Με τα ψέματα δεν γίνεται να φτιάξεις ομάδα.

• Ο Φινμπόγκασον ως δανεικός κοστίζει στον Ολυμπιακό δύο εκ. Ευρώ! Σου το έκανε όμως το γκολάκι στο Λονδίνο.

• Επαναλαμβάνω, με τα ψέματα την σήμερον ημέρα δεν γίνεται στο ποδόσφαιρο.

• Ο Ολυμπιακός φτιάχνει ομάδα. Κάνει ακριβώς ό,τι δεν κάνουν οι άλλοι. Που ασχολούνται ακόμη με το αν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ιντέγε στη Βέροια...

• Κατά τα άλλα, αναμένω τις νέες δηλώσεις του Γκόρντον Σίντεφελντ, γνωστού κι ως Σίφο! Μετά από εκείνες τις φοβερές του καλοκαιριού (ότι θα έρχονταν στο Καραϊσκάκη με επικαλαμίδα του Παναθηναϊκού), του φθινόπωρου (περί διαιτησίας μπλα μπλα μπλα) και του χειμώνα (ότι θα έρχονταν με καπελάκι του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη).

• Άραγε που ήταν ο Κροάτης; Γιατί δεν ήρθε; Τραυματίας; Και τότε πως ΘΑ έρχονταν;…

• Το έμαθε, όμως, κι αυτός το ποίημα τρία χρόνια στην Ελλάδα. Παραμυθάκι κι άγιος ο Θεός!

• Μόνο που τα παραμύθια έχουν κι ένα τέλος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ομολόγησε τον «ροζ» εκβιασμό ο Μπενζεμά!!

Τη συμμετοχή του στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, ομολόγησε ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος θα βρεθεί ενώπιον της γαλλικής δικαιοσύνης. Κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα εκβιασμού.

Ομολόγησε τον «ροζ» εκβιασμό ο Μπενζεμά
Οι κατηγορίες για συνέργεια σε απόπειρα εκβιασμού, βαραίνουν πλέον τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ομολόγησε στις αρχές την ανάμιξη του στην πολύκροτη υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, με ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μπενζεμά θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου για να απολογηθεί για τη συμμετοχή του στην συγκεκριμένη ιστορία, με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον άσο της Ρεάλ να είναι αρκετές.

Συγκεκριμένα, ο Μπενζεμά κατηγορείται για συμμετοχή και συνέργεια στην υπόθεση του εκβιασμού του Βαλμπουενά, αφού θεωρείται ως ο μεσάζοντας, μεταξύ των εκβιαστών και του ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας παιδικός φίλος του Μπενζεμά, ζήτησε να μεσολαβήσει ο παίκτης της Ρεάλ ώστε να έρθουν σε επαφή οι εκβιαστές με τον Βαλμπουενά, κάτι που φαίνεται να παραδέχθηκε ο ίδιος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Άνοδος 7 θέσεων για την Εθνική, πρώτο το Βέλγιο!!

Πολύ σημαντική αποδείχθηκε η νίκη της Εθνικής επί της Ουγγαρίας, αφού η Ελλάδα σημείωσε άνοδο 7 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA. Πρώτο για πρώτη φορά στην ιστορία του το Βέλγιο.

Άνοδος 7 θέσεων για την Εθνική, πρώτο το Βέλγιο
Κι όμως η νίκη που έψαχνε η Εθνική Ελλάδας στον τελευταίο αγώνα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αποδείχθηκε πολύ σημαντική, αφού σήμερα ανακοινώθηκε η παγκόσμια κατάταξη της FIFA.

Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία ενημέρωση, η «γαλανόλευκη» σημείωσε άνοδο επτά θέσεων με μία και μόνο νίκη, η οποία θα αποτελέσει την αφετηρία εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Την ίδια ώρα, η προσεχής αντίπαλός μας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Βέλγιο, κατέκτησε για πρώτη φορά την κορυφή στον σχετικό πίνακα.

Δείτε το σχετικό πίνακα










*Πηγή: sport-fm.gr*

Στο δικαστήριο ο Μπενζεμά!

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί ο Καριμ Μπενζεμά, που εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο για την πολύκροτη υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά.

Στο δικαστήριο ο Μπενζεμά

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, που πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο αναμένεται εντός της μέρας να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, για να απολωγηθεί.

Το θέμα συνεχίζει να ερευνάται από τις γαλλικές αρχές
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Να αρμέξεις τις αγελάδες! Εγώ πάω να πιω»


Θέλεις να γιορτάσεις την άνοδο της ομάδας του πηγαίνοντας στην παμπ με την παρέα σου αλλά οι αγελάδες χρειάζονται άρμεγμα, τι κάνεις; Το λες στη γυναίκα σου μέσω τηλεόρασης!

«Να αρμέξεις τις αγελάδες! Εγώ πάω να πιω» (video)
Φοβερός Νορβηγός οπαδός ήθελε να πανηγυρίσει την άνοδο της Μπραν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας του, όπως αξίζει σε μια τέτοια στιγμή: Με τους φίλους, σε κάποιο μπαρ με πολύ πολύ αλκοόλ. Όταν όμως η επαγγελματική συνείδηση δεν σε αφήνει να το ευχαριστηθείς, τι γίνεται;

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι κάμερες σε αυτές τις περιπτώσεις. Δημοσιογράφος του τοπικού καναλιού NRK Rogaland μετά το τέλος του αγώνα, έπαιρνε δηλώσεις από τους φαν της ομάδας, για το πανηγυρικό αφιέρωμα του γεγονότος.

Αντί όμως να ακούσει από τον συγκεκριμένο φίλαθλο το πόσο φανταστικά νιώθει για την ομάδα της Μπραν ή έστω να τον δει να ξεσπά σε κλάματα από την συγκίνηση, η ατάκα που έγραψε η κάμερα ήταν πέρα πάσης πρόβλεψης: «Αν βλέπει η γυναίκα μου αυτή τη στιγμή: Να αρμέξεις τις αγελάδες γιατί εγώ πάω στην παμπ!».

Για το καλό το δικό του αλλά και των αγελάδων, ελπίζουμε να το παρακολουθούσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τον κρέμασε με τακουνάκι!! (video)


Ο Φαλκάο, όχι ο επιρρεπής στους τραυματισμούς Κολομβιανός της Τσέλσι, αλλά ο Βραζιλιάνος που διαπρέπει στο ποδόσφαιρο σάλας, πέτυχε ένα απίθανο γκολ κρεμώντας με τακουνάκι τον γκολκίπερ.

Τον κρέμασε με τακουνάκι (video)













*Πηγή: sport-fm.gr*

Το γήπεδο της ΑΕΚ, ανάμεσα στα καλύτερα -που δεν χτίστηκαν ποτέ…!! (pics)

Σε αφιέρωμα της Mirror για τα πιο εντυπωσιακά γήπεδα που έμειναν στην μακέτα, συμπεριλαμβάνεται και αυτό της Ένωσης. Όχι η Αγια Σοφιά. Το προηγούμενο…

Το γήπεδο της ΑΕΚ, ανάμεσα στα καλύτερα -που δεν χτίστηκαν ποτέ… (pics)

Μέσα σε αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει και η μακέτα του γηπέδου της ΑΕΚ. Βέβαια οι Βρετανοί αναφέρονται στο προηγούμενο πρότζεκτ της Ένωσης και όχι στο τελευταίο του Δημήτρη Μελισσανίδη.

1. ΑΕΚ
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα: "’Αφού εκδιώχθηκε από την ιστορική της έδρα, η ΑΕΚ έκανε μεγαλειώδη σχέδια να κατασκευάσει ένα νέο, εντυπωσιακό γήπεδο 40,000 θέσεων αλλά οι ενστάσεις από τις δημοτικές αρχές πάγωσαν την εξέλιξή του. Η οικονομική κρίση που ακολούθησε αδράνησαν εντελώς τα σχέδια".
inner

2. Λίβερπουλ
Το 2007, οι «Κόκκινοι» αποκάλυψαν τα πλάνα τους για 60,000 θέσεων στάδιο στο Στάνλεϊ Παρκ, πολύ κοντά στο Άνφιλντ. Ο ενθουσιασμός των τότε ιδιοκτητών της ομάδας Τομ Χικς και Τζορτζ Τζίλετ κράτησε μέχρι την συνάντηση των αρχιτεκτόνων με το Δημοτικό Συμβούλιο του Λίβερπουλ. Σας θυμίζει κάτι;
inner

3. Έβερτον
Η Έβερτον πρόσβλεπε στην κατασκευή ενός γηπέδου 50,000 θέσεων, κόστους 220 εκ. ευρώ. Ήταν η τρίτη προσπάθεια για μετακόμιση των «Εφοπλιστών» από το Γκούντισον Παρκ, η οποία όμως -όπως και οι δύο προηγούμενες- απορρίφθηκαν από την κυβέρνηση.
inner

Λίβερπουλ και Έβερτον
Η –κατά τα άλλα- πρωτότυπη ιδέα για «δίδυμα γήπεδα» έπεσε στο κενό εν τη γενέσει της, παρά το επιχείρημα ότι επρόκειτο για ένα πολύ οικονομικό πρότζεκτ. Οι οπαδοί των ομάδων βέβαια δεν θα ενθουσιάζονταν με συγκεκριμένο… γειτονιλίκι.
inner

4. Μπαρτσελόνα
Οι Καταλανοί αμφιταλαντεύονταν ανάμεσα στην ανακαίνιση του Καμπ Νόου και το χτίσιμο μιας νέας έδρας στο λιμάνι της πόλης χωρητικότητας 150,000 θέσεων. Εντυπωσιακή ιδέα, που έμεινε απλώς ιδέα.
inner

5. Τσέλσι
Το 2012 η Τσέλσι έκανε μια φιλόδοξη προσφορά για να αγοράσει έκταση που υπήρχε σταθμός ηλεκτροδότησης στο Μπάτερσι. Η προσφορά των «Μπλε» δεν κέρδισε και μαζί με το σχέδιο φαγώθηκαν από το μαύρο σκοτάδι.
inner

6. Πόρτσμουθ
Ιστορία που θυμίζει λίγο από ΑΕΚ. Οι φιλοδοξίες ήταν μεγάλες όταν η πασίγνωστη για το Allianz Arena και το Εθνικό Στάδιο του Πεκίνου αρχιτεκτονική εταιρία ανέλαβε τα σχέδια για το νέο γήπεδο της Πόρτσμουθ. Όμως κάτι η κρίση, κάτι το ακριβό πρότζεκτ (850 εκ. ευρώ!), κάτι τα εμπόδια από τον Δήμο, η ιδέα δεν υλοποιήθηκε ποτέ.
inner

7.Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Ένα στάδιο σε σχήμα ηφαιστείου με ένα σύννεφο να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια οπαδών και παικτών. Δεν γνωρίζουμε τον πατέρα αυτής της ιδέας για να τον συγχαρούμε για το γούστο του και να τον συλλυπηθούμε που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ…
inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Τούντορ, το καρφί και το πέταλο…!!

Γράφει ο Γιώργος Μπούζος
Να ένα θέμα που χωράει συζήτηση στο αμφιθέατρο της προπονητικής (αφορμή η…τούμπα του Τούντορ) αλλά και στο καφενείο: τα συστήματα «παίζουν» μπάλα στο ποδόσφαιρο ή αποτελούν «ψιλά» γράμματα απλά και μόνο για να δίνουν αντικείμενο στους προπονητές  και τροφή στους φιλάθλους;

Η απάντηση θα μπορούσε να είναι απλά «κουραφέξαλα», αλλά τότε ο Κλοπ δεν θα έκλεινε με 10.000.000 ευρώ το χρόνο στη Λίβερπουλ, ούτε η αποζημίωση απόλυσης του Μουρίνιο θα άγγιζε το ποσό ρεκόρ των 50.000.000 ευρώ. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει…

Θα ήταν ανοησία αν κάποιος πίστευε ότι η γνώση και η επιλογή των συστημάτων κάνει την διαφορά ανάμεσα σε έναν καλό κι έναν κακό προπονητή. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι προπονητές στον κόσμο λίγο πολύ λένε και κάνουν τα ίδια πράγματα. Τότε που βρίσκεται όμως η διαφορά; Στην προσωπικότητα του καθένα! Αυτή είναι ως έναν βαθμό η απάντηση. Ποιος θα μπορέσει να εμπνεύσει, να κάνει τον τεμπέλη δουλευταρά, τον λιγόψυχο θρασύ, τον εγωιστή ομαδικό; Εδώ κρύβεται το μυστικό. Με πολλά άλλα βεβαίως.

Το σύστημα είναι απλά η γεωμετρική διάταξη των παικτών στον χώρο! Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Μόνο που η επιλογή τους προκύπτει από τους παίκτες που έχει το ρόστερ. Είναι σαν την μαγειρική. Πρώτα έχεις τα κατάλληλα υλικά και μετά επιλέγεις τι θα μαγειρέψεις. Δεν μπορείς να σερβίρεις στιφάδο αν δεν έχεις λαγό… Τα κρεμμύδια, όσο νόστιμα κι αν είναι δεν αρκούν…

Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρώτα βλέπεις τους παίκτες που έχεις και μετά λες θα παίξω, 4-4-2 ή 3-5-2 και πάει λέγοντας. Στο σύστημα που έχει υιοθετήσει ο Τούντορ στον ΠΑΟΚ με τρεις κεντρικούς αμυντικούς υπάρχει μια απαραίτητη προϋπόθεση: η ταχύτητα. Ερώτηση: ποιος από τους Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλα την διαθέτουν; Η ερώτηση είναι ρητορική και η απάντηση προφανής. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα μπάζει νερά όχι γιατί οι τρεις παίκτες υστερούν σε ταχύτητα αλλά γιατί τους εκθέτει ο Τούντορ και μαζί την ομάδα, επιλέγοντας τρεις στόπερ! Αυτοκτονία

Ευτυχώς το κατάλαβε ότι κάτι πάει λάθος και πλέον το γυρίζει σε 4-4-2. Θα αποδώσει; Θα φανεί στην πράξη. Στην άμυνα πάντως σίγουρα θα είναι καλύτερο. Μόνο που ο 37χρονος Κροάτης πρέπει να ξεκαθαρίσει τι ταιριάζει τελικά στον ΠΑΟΚ και να το πάει μέχρι το τέλος. Γιατί μια στο καρφί και μια στο πέταλο δεν γίνεται. 


*Πηγή: metrosport.gr*

Ζαμπίδης: «Να ζητήσει συγγνώμη ο Φίλης» (audio)

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης και μίλησε για το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του Φίλη για τη γενοκτονία των Ποντίων.


Για το τι θα έλεγε στον υπουργό Παιδείας: «Είναι πολύ ευαίσθητα κάποια θέματα, πρέπει να σκεφτόμαστε 50 φορές παραπάνω σε θέματα ειδικά που υπάρχει τόσος πόνος. Μάλλον ο Φίλης ήθελε να πει κάτι διαφορετικό και εμείς να μην το καταλάβαμε. Στη συγκεκριμένη περίοδο δεν χρειαζόταν να ειπωθεί κάτι τέτοιο, ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Ίσως να δούμε τις επόμενες μέρες και μια διαφορετική τοποθέτηση.»

Για το αν πρέπει να ζητήσει συγνώμη ο υπουργός Παιδείας: «Πρέπει να γίνει αυτό, αν σκεφτεί αυτά που είπε και τι σάλο έχουν προκαλέσει.»


Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

«Κραυγή» Κυζερίδη: «Θα πεθάνω και μετά θα πάρω τα λεφτά μου;» (audio)

Ο Νίκος Κυζερίδης εξέφρασε το θυμό του για τη μη τήρηση της υπόσχεσης της αθλητικής ηγεσίας για την απώλεια των χρημάτων του από την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 44, όπου 16 ποδοσφαιριστές έχασαν τα χρήματά τους.

Ένας εξ αυτών ήταν ο Κυζερίδης, που βρίσκεται στη Γερμανία και αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και με αυτά τα χρήματα ήθελε να συνεχίσει τη θεραπεία του. Όπως αποκάλυψε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, η πολιτική ηγεσία είχε υποσχεθεί ότι θα καταβληθούν τα χρήματα στους ποδοσφαιριστές, πράγμα που ποτέ δεν συνέβη. Αυτό ζητάει να γίνει από την τωρινή αθλητική ηγεσία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή την εποχή δεν είμαι και τόσο καλά έχω κάνει κάποιες εξετάσεις με αποτέλεσμα να ανησυχήσω και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάσταση είναι και ψυχοφθόρα παίζει ρόλο τα οικονομικά η ψυχολογία γίνονται μια μάζα σε επηρεάζουν και σε ρίχνουν πολύ. Είναι πάρα πολλά που θέλω να πω στην Ελλάδα ο καθένας περνάει το δικό του δράμα. Η κάθε οικογένεια έχει τα δικά της προβλήματα. Περάσανε οκτώ μήνες και βλέπω και λυπάμαι πάρα πολύ ότι παίρνει συνεχώς αναβολή και δεν πάει άλλο αυτή ψευτιά με τα χρήματα που μου οφείλουνε και δικαιούμαι εδώ και έντεκα χρόνια. Καλύτερα να πούνε ότι δε θα τα πάρω παρά να περιμένω γιατί περνάω πολλά εγώ και η οικογένεια μου. Έχω σηκώσει τα χεριά ψηλά δε γίνεται άλλο. Τι πρέπει να γίνει να πεθάνουμε και μετά να τα πάρουμε; Μετά είναι δώρο άδωρο.

Το γεγονός είναι ότι ξεφτιλίζεται η αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Είναι ένα παιδί που είναι ο μόνος που νοιάζεται πραγματικά όλο αυτό το διάστημα για μένα. Ανέστη το λένε. Θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου. Το πιο σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία. Όταν φτάνεις σε μια κατάσταση πολύ δύσκολη δε μπορείς άλλο. Η ζωή κινείται μόνο με το χρήμα. Χωρίς αυτό δε πας πουθενά. Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή και ντρέπομαι. Αυτή τη στιγμή είμαι στη Γερμανία και κάνω συνεχώς θεραπείες. Από εκεί που ήμουν χαρούμενος, ανεβασμένος ήρθαν όλα αυτά και συσσωρεύτηκε και δεν ξέρω το άλλο να πω. Είναι σχεδόν δύο χρόνια αυτό που περνάω έχω τον ίδιο γιατρό, αλλά έχει πάρα πολλούς Έλληνες γιατρούς στο νοσοκομείο.

Δεν μπορώ να φύγω γιατί η οικογένεια μου είναι εδώ και έχω πιο μεγάλη εμπιστοσύνη στο σύστημα το ιατρικό. Έχω τρεις κόρες η μία είναι 22, η άλλη 20 και η μικρή 12 και είναι ζωή μου όλη. Είναι πάντα δίπλα μου. Η μεγάλη είναι στην Ελλάδα. Η οικογένεια είναι το Α και το Ω. Και μου δίνουν δύναμη και κουράγιο. Εγώ από την αρχή δε ζήτησα όλο το ποσό, απλώς ένα ποσό Χ για να μπορέσω να κάνω τη μακροπρόθεσμη θεραπεία μου. Κάντε κάτι άμεσα. Έχει 11 χρόνια μας ξεχάσανε όλα. Ελλάδα είναι. Όταν πεθάνουμε θα έρθουνε να μας τιμήσουν. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ότι και να γίνει ότι και να συμβεί όταν έρθουν τα χρήματα από το κράτος να ξέρουν όσοι βοηθήσουν θα τους επιστραφούν και με το παραπάνω τα λεφτά τους».

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό αναλυτικά τι είπε ο Νίκος Κυζερίδης:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Πάππας: «Η διαιτησία βοήθησε τον Άρη όπως τον Ολυμπιακό» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Απόστολος Πάππας και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο προπονητής του Απόλλωνα εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για την διαιτησία του κ. Μπλούνα θεωρώντας πως επαιξε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν αγωνίζονται δύο από τις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της πόλης δεν πρέπει να υπάρχει τρίτο ημίχρονο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους οπαδούς του Άρη για το πανό για τους Πόντιους. Συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές του Άρη και μέχρι εκεί. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτε άλλο».

Για τον αγώνα και τη διαιτησία: «Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Μέχρι το γκολ του Τάτου, ο Άρης είχε μια μόνο φάση με τον Ντούνη στο 12’. Το γκολ του Τάτου είναι 100% επιθετικό φάουλ από το Νο 8 (σ.σ. Καλογέρης). Αυτό δεν ακούστηκε πουθενά, δεν έδειξε κανένας το βίντεο. Το παιχνίδι ίσως ήταν διαφορετικό αφού στη ροή του αγώνα ο Άρης δεν κάνει άλλη φάση, ενώ αντίθετα εμείς είχαμε δύο. Η μια με το δοκάρι στην κεφαλιά του Προβατίδη και η άλλη που έσωσε πάνω στην γραμμή ο Ραούλ Μπράβο μετά από ένα κόρνερ.

Μπαίνουμε στο δεύτερο ημίχρονο να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, δεν μας δίνεται ξεκάθαρο πέναλτι σε τάκλιν του Ιντζίδη στον Πολιανίδη. Πάει να σφυρίξει ο διαιτητής, του πέφτει η σφυρίχτρα και δεν το δίνει! Και στην ίδια φάση δεχόμαστε γκολ μισό μέτρο οφσάιντ στην πάσα του Καπνίδη στον Ντούνη. Το βλέπει και ο επόπτης και ο διαιτητής και δεν το δίνουν. Όταν φτάνουμε σε τέτοιο σημείο και το σκορ έπρεπε να είναι 2-0 υπέρ μας μετά το γκολ του Μωυσίδη και είναι 2-0 εναντίον μας, πείτε μου πως εγώ πρέπει να διαχειριστώ το ρόστερ μας – που φυσικά είναι υποδεέστερο από του Αρη – όταν η διαιτησία βοηθάει εξωαγωνιστικά την ομάδα της πόλης μας όπως βοηθάει τόσα χρόνια τον κυρίαρχο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Ολυμπιακό, και οι ομάδες της Θεσσαλονίκης φωνάζαμε γιατί αισθανόμασταν όλοι θιγμένοι»

Ακούστε όσα είπε ο Απόστολος Πάππας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Άρη!!

Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου εγκαλεί τον Άρη για εκτεταμένα επεισόδια στη Χρυσούπολη.
Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση της ΕΠΟ:Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του «ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΗΣ» νόμιμα εκπροσωπουμένου, διότι την 1 Νοεμβρίου 2015 στο Δημοτικό γήπεδο Χρυσούπολης του νομού Καβάλας, όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, ως γηπεδούχου και Α.Σ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ως φιλοξενούμενης ομάδας, φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας (ΑΡΗΣ) δημιούργησαν «εκτεταμένα επεισόδια». Οι παραπάνω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 6 (περ. α και γ) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.*Πηγή: arenafm.gr*

«Η καλύτερη επιλογή για μένα ο ΠΑΟΚ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε στο Παλατάκι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.
Ο έμπειρος σέντερ μίλησε στου Εκπροσώπους του τύπου για την μεταγραφή του στους «ασπρόμαυρους», αλλά και τους… λόγους που τον έφεραν στον ΠΑΟΚ.
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης δήλωσε:

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ:
«Ηταν η καλύτερη λύση για μένα μετά τον Ερυθρό Αστέρα. Η καλύτερη επιλογή για να σταθώ στα πόδια μου και να παίξω μπάσκετ. Εύχομαι η απόφαση και η συνεργασία αυτή να βοηθήσει και τις δύο πλευρές. Κι εμένα και τον ΠΑΟΚ».

Για το τί ήταν αυτό που τον έκανε να διαλέξει τον ΠΑΟΚ:
«Ο τρόπος που με πλησίασαν οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και η παρουσία ενός καλού φίλου και συμπαίκτη μου, του Κώστα Βασιλειάδη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θέλει να βοηθήσει παίκτες και οι παίκτες με τη σειρά τους να βοηθήσουν την ομάδα.»

Για την κατάσταση της νέας του ομάδας:
«Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι είναι καλή και δυνατή ομάδα. Υπήρξαν πολλά παιχνίδια που τα έχασε στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει τώρα με τη δική μου συμμετοχή».

Για το μέλλον του αργότερα:
«Δεν σκέφτομαι από τώρα για μετά. Τώρα βλέπω το κάθε παιχνίδι με τη δική του σειρά και έτσι όπως θα έρχεται. Η 20η Δεκεμβρίου είναι μακριά. Εχω πολλά πράγματα να κάνω με τον ΠΑΟΚ».
*Πηγή: arenafm.gr*

«Καθαρές» οι εξετάσεις του McNeal!!

«Καθαρές» ήταν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (4/11) ο Jerel McNeal.
Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε προς το τέλος του αγώνα με τη Steaua και μετέβη στον «Άγιο Λουκά», όπου υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν υπέστη κάποια ζημιά από το άσχημο πέσιμό του στο παρκέ. Ο McNeal θα συνεχίσει να παρακολουθείται από το ιατρικό τιμ του ΑΡΗ και εφόσον υπάρξει λόγος, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.
*Πηγή: arenafm.gr*

Κορυφαία άμυνα στο Eurocup ο Άρης!!

Δύναμή του, η άμυνά του… Ο Άρης έχει την πρωτιά στη συγκεκριμένη κατηγορία στο Eurocup μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές των ομίλων. Πολύ χαμηλά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Ένα σημαντικό «παράσημο» παίρνει ο Άρης μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της πρώτης φάσης του Eurocup.
Οι «κίτρινοι» διαθέτουν την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, μάλιστα έχοντας αρκετή διαφορά από τον δεύτερο.
Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη δέχεται ανά αγώνα 67,5 πόντους, ενώ δεύτερη στην κατηγορία είναι η Βαλένθια με μέσο παθητικό 69,25 και έπεται η Μπουντούτσνοστ με 70,75.
Οι άλλες δύο ελληνικές ομάδες της διοργάνωσης είναι πολύ χαμηλά, με την ΑΕΚ στην 28η θέση (82,25) και τον ΠΑΟΚ ακριβώς πίσω της (83,75).
*Πηγή: arenafm.gr*

«Συγκλονιστικός ο κόσμος του Άρη»

Ο Σάββας Καμπερίδης, βοηθός προπονητή του Άρη μίλησε στον Arena fm για τη νίκη με τη Στεάουα με 70 -66.
Ο βασικότερος λόγος που γύρισε το παιχνίδι ήταν η ενέργεια. Όταν ένα ματς πόντο πόντο μπορεί να χαθεί. Πιστεύουμε στην ομάδα, τα παιδιά έχουν δείξει χαρακτήρα. Όσο για το τρίποντο του Κοέν είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ. Αυτή η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης να παίξει καλύτερα.
.
Ακόμα δεν έχουμε την εμπειρία και τη συνοχή για να πάρουμε ένα ματς με χαμηλότερη δαπάνη ενέργειας. Θα μας πάρει λίγο χρόνο, αλλά δουλεύοντας σκληρά θα βελτιώσουμε και αυτό το στοιχείο.
Για τη διοικητική σταθερότητα, όλα λειτουργούν ρολόι στον Άρη. Τοπ μόνο στο οποίο πρέπει να έχουμε το μυαλό μας είναι πως θα γίνουμε καλύτεροι.
Ο κόσμος ήταν καθοριστικός αλλά και για όλη την πορεία της ομάδας. Θυμίζει ένδοξες στιγμές του παρελθόντος. Ο Άρης ανήκει στην Ευρωλίγκα.
*Πηγή: arenafm.gr*

Έτσι θα παίξουν Αστέρας-ΑΠΟΕΛ!! (pics)

Τις φανέλες με τις οποίες θα αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι στην Τρίπολη ο Αστέρας και ο ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε ο κυπριακός σύλλογος, μέσω των επίσημων σελίδων του στα social media.

Έτσι θα παίξουν Αστέρας-ΑΠΟΕΛ (pics)


















*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μετρημένες οι μέρες του Ρόουζ στο Σικάγο»


Σύμφωνα με τον αναλυτή του ESPN, Μπράιαντ Γουίντχορστ οι Ρόουζ δεν θα είναι για πολύ ακόμα στους Μπουλς.

«Μετρημένες οι μέρες του Ρόουζ στο Σικάγο»
Ο Ντέρικ Ρόουζ δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στο Σικάγο. Οι συνεχείς τραυματισμοί που είχε τον έχουν πάει αρκετά πίσω, με αποτέλεσμα να μην αποδίδει τα δέοντα.

Μάλιστα σύμφωνα με τον αναλυτή του ESPN, Μπράιαντ Γουίντχορστ, ο παίκτης δεν θα είναι για πολύ ακόμα στους «ταύρους».

«Η αντίστροφη μέτρηση για την συνεργασία του Ρόουζ με τους Μπουλς, έχει ήδη ξεκινήσει. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα διαρκέσει αλλά ήδη τα σημάδια είναι εμφανή», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα τα λεγόμενα του Γουίντχορστ στηρίζουν και κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο Αμερικάνος σταρ κατά την διάρκεια της pre-season σχετικά με την επικείμενη ελευθερία του καλοκαίρι του 2017.

«Βλέπω ότι πρέπει ήδη να είμαστε έτοιμοι για την αποχώρηση του Ρόουζ», κατέληξε ο Αμερικάνος αρθρογράφος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Απίστευτα λεφτά στα ταμεία του Ολυμπιακού!!

Περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ θα εισπράξει ο Ολυμπιακός εφόσον περάσει στους «16» του Champions League. Δείτε τον κατάλογο μετα τρελά κέρδη που τον περιμένουν.

Απίστευτα λεφτά στα ταμεία του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλίσει 16,5 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα:

-12 εκατ. ευρώ με τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League.

-4,5 εκατ. ευρώ από τις τρεις νίκες του ως τώρα (με 1,5 εκατ. ευρώ πριμοδοτείται κάθε νίκη και με 500.000 ευρώ κάθε ισοπαλία) κι ενώ εκκρεμούν άλλοι δύο αγώνες.

Σε αυτό το ποσό θα προστεθεί εκείνο του market pool, ήτοι τα χρήματα που αναλογούν σε κάθε χώρα από την UEFA και τα οποία στην Ελλάδα καρπώνεται εξ ολοκλήρου ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού. Για φέτος δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί το ακριβές ποσό, αλλά υπολογίζεται πως θα ξεπεράσει τα 12 εκατ. ευρώ.

Εφόσον ο Ολυμπιακός προκριθεί στους «16» του Champions League θα εισπράξει ως μπόνους επιπλέον 5,5 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται πως τα αντίστοιχα μπόνους για τα προημιτελικά είναι 6, για τα ημιτελικά 7, για το νικητή 15 και για τον ηττημένο του τελικού 10,5 εκατ. ευρώ.

Πολλά λεφτά και στο κακό σενάριο

Στο απευκταίο σενάριο που ο Ολυμπιακός περιοριστεί στην τρίτη θέση του ομίλου και «μετακομίσει» στο Europa League, θα πάρει 500.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στους «32», αν περάσει στους «16» θα πάρει επιπλέον 750.000, στα προημιτελικά 1 εκατ., στα ημιτελικά 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο νικητής του τελικού εισπράττει 6,5 και ο ηττημένους 3,5 εκατ. ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η Αθηνά το έχει «δίπορτο» (pics)

Της αρέσει και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Πάει και στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στη «Λεωφόρο». Απ΄ όπου και αν περάσει όμως η σέξι Αθηνά, έχει τον τρόπο να συγκεντρώνει τα βλέμματα των ανδρών.

Η Αθηνά το έχει «δίπορτο» (pics)

Εκεί βρέθηκε και η Αθηνά Αλεξανδρή, που τράβηξε τα βλέμματα του ανδρικού κοινού με την σέξι εμφάνιση της.

Η... θέα της σέξι Αθηνάς όμως που λατρεύει τη μπάλα, τη γιόγκα και τον Αντώνη Νικοπολίδη, δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των φίλων του Ολυμπιακού.

Διότι η Αθηνά το έχει «δίπορτο» το γήπεδο, αφού πολλές φορές πάει και στη Λεωφόρο.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Υποδοχή… χάκα στη Νέα Ζηλανδία!! (video)

Με τον παραδοσιακό χορό τους υποδέχθηκαν φίλαθλοι την εθνική ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας, με το θέαμα να είναι άκρως εντυπωσιακό για όποιον δεν το έχει ξαναδεί.

Υποδοχή… χάκα στη Νέα Ζηλανδία (video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μερτεζάκερ: «Δεν τελείωσε τίποτα, πάμε για δύο νίκες»

Ο Περ Μερτεζάκερ δεν χάνει το κουράγιο του και ελπίζει ακόμη σε πρόκριση της Άρσεναλ.

Μερτεζάκερ: «Δεν τελείωσε τίποτα, πάμε για δύο νίκες»
Μετά τη συντριβή από την Μπάγερν, ο Περ Μερτεζάκερ βρήκε το κουράγιο να δηλώσει πως ελπίζει ακόμη σε πρόκριση της Άρσεναλ.

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έτσι αντιμετωπίζουμε την κατάσταση. Πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδι μας, εκείνο με τον Ολυμπιακό με δύο γκολ διαφορά. Έχουμε βρεθεί και σε πιο δύσκολη θέση στο παρελθόν», τόνισε ο Γερμανός αμυντικός.

«Ήταν μια δύσκολη νύχτα για μας, αλλά πρέπει να μάθουμε για τα λάθη μας, να διαγράψουμε την αρνητική ενέργεια αρχής γενομένης από το πρωτάθλημα», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Φορτούνης: «Υπερήφανος για αυτή την ομάδα»

«Σημαντική νίκη! Υπερήφανος για αυτή την ομάδα, ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη σας!», είναι το μήνυμα του Κώστα Φορτούνη στο Instagram μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντιναμό.

Φορτούνης: «Υπερήφανος για αυτή την ομάδα»











Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kostas Fortounis (@fortou25) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Λεωφόρο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με Ολυμπιακό!! (pic)


To «παρών» στο ντέρμπι «αιωνίων» για την 11η αγωνιστική της Super League θα δώσει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο faceboοκ, ότι θα βρίσκεται στο «Απ. Νικολαΐδης».

Στη Λεωφόρο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με Ολυμπιακό (pic)

Ο πρώην αρχηγός των «πράσινων» που έχει πανηγυρίσει νταμπλ με τον Παναθηναϊκό το 2010, θα βρεθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στις 21 Νοεμβρίου.

Την επίσκεψη του στην Αθήνα, ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook, φανερώνοντας την ανυπομονησία του για το ντέρμπι των «αιωνίων» και την επιστροφή του σε γνωστά... λημέρια.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ζιλμπέρτο
Come with me, I'll be there! Panathinaikos, Panathinaikos!!!
Posted by Gilberto Silva on Wednesday, November 4, 2015


*Πηγή: sport-fm.gr*

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Special One!! (video)

Τι και αν βρίσκεται με το ένα πόδι προς την έξοδο από την Τσέλσι. Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει την απόλυτη στήριξη των φίλων των «μπλε», που αποθέωσαν στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου, τον Special One.

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Special One (video)

Οι φίλοι της Τσέλσι αποθέωναν τον Πορτογάλο τεχνικό, σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του, στέλνοντας έτσι το μήνυμα ότι επιθυμούν την παραμονή του στον πάγκο του συλλόγου.

Ο Special One, δεν έμεινε απαθής στην στήριξη του κόσμου και σε κάποια στιγμή, σήκωσε τα χέρια για να τους ευχαριστήσει με τον δικό του... special τρόπο.

Μάλιστα ο Μουρίνιο, με αφορμή την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε από τον κόσμο, δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη του προς τους επικριτές του, σε δηλώσεις του, αμέσως μετά το παιχνίδι.

«Η στήριξη ήρθε σε μια στιγμή που όλη ζητάνε το «τέλος» μου. Ο κόσμος διαβάζει τα μπλογκς, βλέπει τηλεόραση, ακούει τους σχολιαστές, αλλά σήμερα έδωσε την απάντηση. Ο κόσμος είπε με τον τρόπο του «Σε θέλουμε εδώ, αφήστε τον να δουλέψει, αφήστε τον να κερδίσει». Ήταν φανταστικό», ανέφερε ο Μουρίνιο.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Τράβηξε… μανίκια ο Λεμπρόν!!


Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν γουστάρει τη μόδα με τις κοντομάνικες εμφανίσεις και το έχει δηλώσει.Μετά από ένα άστοχο τρίποντο στον αγώνα των Καβαλίερς με τους Νικς έσκισε τα μανίκια του εμφανώς νευριασμένος.

Τράβηξε… μανίκια ο Λεμπρόν













*Πηγή: sport-fm.gr*

Το απίθανο τρίποντο που δεν μέτρησε!! (video)

Ο Κράουντερ των Σέλτικς ήθελε να πασάρει από την τελική γραμμή στην απέναντι… όχθη του παρκέ. Η μπάλα έφυγε από το χέρι του και κατέληξε στο καλάθι των Πέισερς, αλλά δυστυχώς (όμως ορθώς) δεν μέτρησε.

Το απίθανο τρίποντο που δεν μέτρησε (video)













 


*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα «σπάει» ο Μπέκαμ!! (video)

Με το σφυρί ανά χείρας, ο Άγγλος σούπερ σταρ χτυπάει ανελέητα ένα κομμάτι από μοσχάρι ψημένο στο αλάτι, σε παραδοσιακό εστιατόριο της Σιγκαπούρης.

Τα «σπάει» ο Μπέκαμ (video)
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει "κολλήσει" με την τελευταία μόδα των social media, My Eye, και δεν χάνει ευκαιρία να δημοσιοποιεί τις ανά τον κόσμο δραστηριότητές του.

Τελευταίο βίντεό του, αναρτήθηκε από παραδοσιακό εστιατόριο της Σιγκαπούρης, όπου του δίνεται η ευκαιρία να σπάσει με ένα ξύλινο σφυρί το αλάτι μέσα στο οποίο είναι ψημένο ένα τεράστιο κομμάτι μοσχαριού.





Ο πρώην ποδοσφαιριστής βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ασία στο πλαίσιο προώθησης της σειράς φιλανθρωπικών αγώνων με τον τίτλο «7», όπου θα πραγματοποιηθούν 7 αγώνες σε 7 Ηπείρους , με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων ως Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άχαστοι!!

Γουόριορς και Ράπτορς παρέμειναν αήττητοι στο ΝΒΑ. Με ηγέτη τον Κάρι οι πρωταθλητές 112-108 τους Κλίπερς, πέρασαν από την Οκλαχόμα οι «Καναδοί». Ο Γουόλ ξέρανε τους Σπερς.

Άχαστοι!
Θα μπορούσε να ήταν και τελικός Δύσης… Οι Γουόριορς βρήκαν το μάστορά τους απέναντι στους Κλίπερς, αλλά όταν χρειάστηκε μίλησε ο Στεφ Κάρι και τους οδήγησε στο 5/5. Ο περσινός MVP είχε 31 πόντους, ανάμεσά τους και ένα καθοριστικό τρίποντο που έκανε το 108-106 στο 1:08 πριν το τέλος και ο πρωταθλητές επιβλήθηκαν 112-108. Ο Κρις Πολ είχε 24 πόντους και 9 ασίστ και ο Μπλέικ Γκρίφιν 23 πόντους και 10 ριμπάουντ για την ομάδα του LA.

Ένα τρίποντο του Μπράντλεϊ Μπιλ 0,3’’ πριν το φινάλε «ξέρανε» τους Σπερς και χάρισε στους Γουίζαρντς τη νίκη με 102-99. Ο Τζον Γουόλ είχε 13 πόντους στην τέταρτη περίοδο και μαζί με τον Μπιλ που είχε 25 συνολικά ηγήθηκαν των γηπεδούχων.

Ούτε στην Οκλαχόμα σκόνταψαν οι Ράπτορς, που έκαναν το 5/5 νικώντας με 103-98. Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε 10 από τους 28 πόντους του στην τελευταία περίοδο, ενώ για τους γηπεδούχους δεν έφταναν οι 27 πόντοι του Κέβιν Ντουράντ και οι 22 του Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Οι Καβαλίερς «καθάρισαν» στο τέταρτο δεκάλεπτο το ματς με τους Νικς, 96-86, με 23 πόντους του Λεμπρόν Τζέιμς και 22 του Μο Γουίλιαμς. Ο Καρμέλο Άντονι είχε μεν 17, αλλά με μόλις 6/18 σουτ για την ομάδα της Νέας Υόρκης.

Ο Τζέιμς Χάρντεν πέτυχε 7 από τους 28 πόντους του στην παράταση και οι Ρόκετς μετά από πολύ… ζόρι «λύγισαν» το Ορλάντο 119-114, σε έναν αγώνα με 18 ισοπαλίες και 22 αλλαγές στο προβάδισμα.

Με δύο βολές του Μόντα Έλις στα 13,7’’ πριν το τέλος οι Πέισερς επικράτησαν 100-98 των Σέλτικς. Πέμπτη σερί νίκη για τους Χοκς, 101-87 απέναντι στους Νετς που ακόμη μετρούν μόνο ήττες (0-5).

Το δίδυμο κοντών του Πόρτλαντ έδρασε και πάλι και οι Μπλέιζερς πέρασαν με 108-92 από την έδρα των Τζαζ, με 35 πόντους του Ντέμιαν Λίλαρντ και 27 του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ.

Αναλυτικά:

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Λος Άντζελες Κλίπερς 112-108 Κάρι 31, Μπαρνς 17, Τόμπσον 16, Εζέλι 12, Γκριν 10-Πολ 24, Γκρίφιν 23 (10 ριμπ.), Ρέντικ 13, Τζόρνταν 11 (13 ριμπ.).

Γουάσινγκτον Γουίζαρντς-Σαν Αντόνιο Σπερς 102-99 Μπιλ 25, Πόρτερ 19, Γουόλ 17 (13 ασίστ), Γκορτάτ 10-Λέοναρντ 23, Πάρκερ 17, Γκριν 12, Τζινόμπιλι 12, Όλντριτζ 10 (14 ριμπ.).

Ιντιάνα Πέισερς-Μπόστον Σέλτικς 100-98 Τζορτζ 26 (10 ριμπ.), Τζόρνταν Χιλ 16 (10 ριμπ.), Έλις 13, Τζορτζ Χιλ 10, Ρόμπινσον 10-Τόμας 27, Μπράντλεϊ 21, Κράουντερ 12, Τέρνερ 11, Λι 10, Σάλιντζερ 9 (11 ριμπ.).

Ατλάντα Χοκς-Μπρούκλιν Νετς 101-87 Χόρφορντ 21, Σρέντερ 20, Τιγκ 16, Μίλσαπ 12-Λόπεζ 27 (11 ριμπ.), Γιανγκ 14 (10 ριμπ.), Μπογκντάνοβιτς 12.

Κλίβελαντ Καβαλίερς-Νιου Γιορκ Νικς 96-86 Τζέιμς 23, Γουίλιαμς 22, Λοβ 11 (12 ριμπ.), Μοζγκόφ 10, Τόμπσον 10 (13 ριμπ.)-Άντονι 17 (12 ριμπ.), Πορζίνγκις 13, Γκάλογουεϊ 12.

Χιούστον Ρόκετς-Ορλάντο Μάτζικ 119-114 (κ.α. 110-110) Χάρντεν 28, Χάουαρντ 23 (14 ριμπ.), Αρίζα 19, Θόρντον 18, Λόσον 16-Φουρνιέ 29, Γκόρντον 19, Ολαντίπο 18, Βούτσεβιτς 16.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Τορόντο Ράπτορς 98-103 Ντουράντ 27, Γουέστμπρουκ 22 (16 ασίστ), Καντέρ 15, Ιμπάκα 10, Άνταμς 10-ΝτεΡόζαν 28, Βαλαντσιούνας 17 (11 ριμπ.), Κάρολ 13.

Γιούτα Τζαζ-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 92-108 Μπερκς 21, Χέιγουορντ 19, Μπερκ 17, Χουντ 10, Φέιβορς 6 (10 ριμπ.)-Λίλαρντ 35, ΜακΚόλουμ 27, Χάρκλες 15 (10 ριμπ.), Αμίνου 13, Πλάμλι 12 (16 ριμπ.). *Πηγή: sport-fm.gr*