Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Με διαφορετική προσέγγιση, αλλά με την ίδια φλόγα!!

Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης 
Ο ΠΑΟΚ παίζει σήμερα τα ρέστα του για να μείνει ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης και ο Τούντορ παραδέχθηκε ότι αφήνει στην άκρη το επιθετικό ποδόσφαιρο αφού μέχρι στιγμής μπορεί η ομάδα να κέρδισε μπράβο αλλά όχι τους βαθμούς που άξιζε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι σήμερα θα δούμε έναν ΠΑΟΚ να προσπαθεί να καταστρέψει απλά το παιχνίδι του αντιπάλου του. Δεν ταιριάζει αυτό το πλάνο στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ αρέσει από την αρχή της χρονιάς αλλά έχει πληρώσει την αφέλεια του και χαζά ατομικά λάθη. Αυτά λοιπόν θέλει να ξορκίσει αύριο Τούντορ παρατάσσοντας μια ομάδα με αμυντικογενή συμπεριφορά που όμως έχει τους παίκτες μπροστά που μπορούν να κάνουν τη ζημια αρκεί να έχουν καθαρό μυαλό και να μην βάζουν το  "εγώ" τους πάνω από την ομαδα.

Η απουσία του Βιτόρ είναι σημαντική αλλά αφού δεν αντέχει τον πόνο όπως φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση, δεν μπορεί να ρισκάρει ο Τούντορ την συμμετοχή του. Θα παίξει στη θέση του ο Κόστα που στην συνέντευξη Τύπου μπορεί να χαρακτήρισε τελικό τον σημερινό αγώνα αλλά αυτό δεν αρκεί. Θα πρέπει και ο ίδιος να δέιξει χαρακτήρα ποδοσφαιριστή που παίζει ένα ματς χωρίς αυριο. Ότι δηλαδή δεν έκανε στην Τρίπολη. Στο Κράσνονταρ όπου βρίσκομαι μαζι με την αποστολή έχω δει τη φλόγα στα ματια των ποδοσφαιριστών.

Άλλωστε "φτιάχνονται" όταν παίζουν ευρωπαϊκούς αγώνες και δε θέλουν σε καμιά περίπτωση οι δυο τελευταίοι να είναι τυπικής διαδικασίας. Για να συμβεί αυτό ο ΠΑΟΚ σήμερα πρέπει να φύγει όρθιος από ένα γήπεδο που δεν είναι και η πιο καυτή έδρα της Ευρώπης. Με διαφορετική προσέγγιση αλλά με την ίδια φλόγα λοιπόν όπως έχει κάνει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις με σπουδαίους αντιπάλους, μπορεί να ελπίζει. Μακάρι να τα καταφέρει. Μπορεί αρκεί να μην έχει κουβαλήσει στο Κράσνονταρ τις παιδικές ασθένειες.

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: