Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Η ωδή των «καναρινιών»

Για άλλη μια φορά, η Ναντ έκανε μια «κηδεία», επικρατώντας με 2-1 της Νις στην Κυανή Ακτή, σε εξ’ αναβολής ματς της ένατης αγωνιστικής του Championnat και πλησίασε τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Η ωδή των «καναρινιών»
Η Ναντ νίκησε με 2-1 τη Νις στην Κυανή Ακτή, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής του Championnat και πλησίασε στο -3 την προνομιούχο πεντάδα που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ξεπερνώντας κατά ένα βαθμό την ομάδα της Νίκαιας, η οποία, πάντως, παραμένει στο «κόλπο» της Ευρώπης.

Τα «καναρίνια» ήταν ανώτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και νίκησαν δίκαια, χάρη στα τέρματα των Γκεβενουά στο 42’ και Σίγκθορσον στο 71’. Είχε προηγηθεί η Νις με τον Αλεγκιέ στο 11’.


ΝΙΣ: Χασέν, Πιέντ, Μποντμέρ, Γκενεβουά, Περέιρα, Ν. Μεντί, Τραορέ (73’ Μπεναχρμά), Σερί (81’ Πουέλ), Μπεν Αρφά, Ζερμέν, Α. Μεντί (73’ Χουλτ)

ΝΑΝΤ: Ριού, Σαμπαλί, Βιτσαμόντο, Τσάνα, Μοϊμπέ, Τόμασον, Ιλόκι (83’ Ντε), Τουρέ, Ελαντί (74’ Εντέλ), Μπαμού, Σίγκθορσον (77’ Σαλά) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: