Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ο Στραματσιόνι και οι άλλοι…!!

Τη στιγμή που ο Λεωνίδας Βόκολος έχει φιξάρει τη συνάντηση με τον Αντρέα Στραματσιόνι στη Ρώμη, στη λίστα υπάρχουν κι άλλοι προπονητές. Απομακρύνεται του Παούνοβιτς. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ο Στραματσιόνι και οι άλλοι…
Του Διονύση Δεσύλλα

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες μέρες μέχρι το τέλος της εβδομάδας για το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά και τις σημερινές εξελίξεις, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι οι «πράσινοι» δεν θα βρουν προπονητή άμεσα. Στο ματς με τον Ατρόμητο θα πάνε με υπηρεσιακό τον Στιβ Ρούτερ, κι αν όλα πάνε καλά από βδομάδα θα έχει έρθει για να αναλάβει ο νέος «τιμονιέρης» του «τριφυλλιού».

Τα περί Στραματσιόνι…

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα στο sport-fm.gr, ο Λεωνίδας Βόκολος θα ταξιδέψει αύριο το πρωί για τη Ρώμη, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Αντρέα Στραματσιόνι. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, αλλά και ο Τάκης Φύσσας, είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Ιταλό και στο αυριανό ραντεβού των δυο πλευρών, θα τεθούν όλα επί τάπητος.

Σημαντικό ρόλο στο τι θα γίνει θα παίξουν οι εγγυήσεις που θα ζητήσει ο 39χρονος πρώην τεχνικός των Ιντερ και Ουντινέζε, για τον οποίο, μάλιστα, οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ενδιαφέρονται ομάδες από τη χώρα του, μεταξύ των οποίων και η Παλέρμο.

Όπως σας αναφέραμε, το κασέ του Στραματσιόνι «αγγίζει» τις 500.000 ευρώ, αλλά έρχεται και με λιγότερα «καθαρά» συν τα μπόνους, με τις πληροφορίες, πάντως, να λένε ότι ο ίδιος σε όλες του τις δουλειές θέτει βασικό όρο μια καλή χρονική διάρκεια στο συμβόλαιο.

Ανοικτό του Παούνοβιτς, αλλά…

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Σέρβο, Βέλικο Παούνοβιτς, το θέμα είναι ανοικτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι η περίπτωσή του έχει χάσει πόντους. Πληροφορίες από τη χώρα του έλεγαν ότι ο ίδιος απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται. Στην παρούσα φάση αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσει του 38χρονου.

Θα δει κι άλλους ο Βόκολος

Ο Λεωνίδας Βόκολος μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον Στραματσιόνι, θα δει κι άλλους προπονητές που είναι στη λίστα των ανθρώπων του «τριφυλλιού». Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», έπειτα από συζήτηση με τον Τάκη Φύσσα και τον Γιάννη Αλαφούζο, έχει στα χέρια του κι άλλες περιπτώσεις, χωρίς το όνομα να έχει γίνει γνωστό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: