Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

«Απόλαυση να παίζουμε στο Nick Galis Hall»

Αν και η ομάδα του έχασε ένα ματς που λίγο έλειψε να κερδίσει, ο προπονητής της Στεάουα, Χρίστου Σαπέρα, μίλησε με θαυμασμό για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Άρη στο Nick Galis Hall.

«Απόλαυση να παίζουμε στο Nick Galis Hall»
«Δεν είχαμε ισορροπία στον παιχνίδι μας και δείξαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο δεν ήμασταν καλοί επιθετικά. Στο δεύτερο αντιδράσαμε, παίξαμε με πάθος και δύναμη. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι τα καλά στοιχεία και το ότι βελτιωθήκαμε και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ήταν απόλαυση να παίζουμε σε αυτή την έδρα, με αυτούς τους φιλάθλους. Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του», τόνισε ο προπονητής της ρουμανικής ομάδας.

Ερωτηθείς για το τι άλλαξε στην ομάδα του δεύτερο μέρος κι επέστρεψε στη διεκδίκηση της νίκης, απάντησε: «Η διαφορά ήταν η αυτοπεποίθηση μας και το ότι μπήκαν κάποια σουτ στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου. Οι παίκτες μας έκαναν καλή δουλειά».

Ο Μάρκο Μαρίνοβιτς, που είχε 10 πόντους, είπε: «Έγιναν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο δεν παίξαμε καθόλου καλά, ενώ στο δεύτερο δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ. Κάναμε κάποια χαζά λάθη, ενώ είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας. Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: