Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Κράς(νονταρ) τεστ!!

Αλλαγμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κράσνονταρ, με στόχο να πετύχει την πρώτη του νίκη στο Europa League και να περάσει στη 2η θέση του τρίτου ομίλου.

Κράς(νονταρ) τεστ!
Τη νίκη με την οποία θα περάσει στην δεύτερη θέση του 3ου ομίλου του Europa League ψάχνει απόψε ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Κράσνονταρ για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης (20:00, OTE Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς μετά από τρεις αγωνιστικές έχουν τρεις ισοπαλίες, βρισκόμενοι στην τρίτη θέση με έναν βαθμό διαφορά από τους δεύτερους Ρώσους, τους οποίους θέλουν να κερδίσουν για να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Όπως είναι γνωστό εδώ και ημέρες, ο Ιγκόρ Τούντορ σκοπεύει να αλλάξει το σύστημα και τα πρόσωπα στον «Δικέφαλο του Βορρά», σε μία προσπάθεια να μπορέσει η ομάδα να κάνει καλές εμφανίσεις και να έχει επιτυχημένα αποτελέσματα.

Ο Κροάτης τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Κόστα, Μαλεζά και Τζαβέλλα. Την τετράδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Τζιόλης, Σάμπο, Γκολάσα και Χαρίσης.

Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Ροντρίγκες και Μακ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Όλσεν, Μελίσσας, Πέλκας, Κοροβέσης, Αθανασιάδης, Κ.Σαββίδης, Τσίμιροτ και Κίτσιου, ενώ εκτός έμεινε την τελευταία στιγμή ο Βίτορ.

Από τν πλευρά τους, οι γηπεδούχοι αναμένεται να παίξουν με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντίκαν, με τους Γιεντρεζέτσουκ, Γκράνκβιστ, Στράντεμπεργκ και Πετρόφ μπροστά του. Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Καμπορέ, Γκαζίντσκι και Αχμέντοφ, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Ζοαζίνιο, Σμόλοφ και Μπιστρόφ.

Η αγωνιστική

Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ (20:00)
Ντόρτμουντ-Γκαμπάλα

Βαθμολογία: Ντόρτμουντ 7 (6-3), Κράσνονταρ 4 (3-3), ΠΑΟΚ 3 (1-1), Γκαμπάλα 1 (2-5)

Επόμενη αγωνιστική

Κράσνονταρ-Ντόρτμουντ (18:00)
ΠΑΟΚ-Γκαμπάλα (22:05) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: