Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Φονικό δίδυμο η Μπάρτσα, «σκοτωμός» στη Ρώμη!! (vids)


Την ώρα που η Μπαρτσελόνα έκανε το «4 στα 4» (2-0 την Μπάτε) με όργια από Νεϊμάρ-Σουάρες, Ρόμα και Μπάγερ Λεβερκούζεν «σκοτώνονταν» με τους «τζιαλορόσι» να παίρνουν δραματική νίκη 3-2!

Φονικό δίδυμο η Μπάρτσα, «σκοτωμός» στη Ρώμη! (vids)
Την ομάδα που θα την ακολουθήσει στη νοκ-άουτ φάση του Champions League περιμένει απλά η Μπαρτσελόνα, που με τους Νεϊμάρ, Σουάρες να κάνουν πάλι τα… δικά τους, επικράτησε άνετα με σκορ 3-0 της Μπάτε Μπορίσοφ στο «Καμπ Νου».

Ματς για καρδιακούς και πάλι το Ρόμα-Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τους «τζιαλορόσι» να προηγούνται 2-0, να ισοφαρίζονται με το καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο και τον Πιάνιτς να τους «λυτρώνει» (3-2) παίρνοντας δραματική νίκη και το προβάδισμα για το δεύτερο εισιτήριο.

Η βαθμολογία του 5ο ομίλου:

Μπαρτσελόνα 10 (8-2)
Ρόμα 5 (10-10)
Λεβερκούζεν 4 (11-10)
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ3 (4-11)

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Μπαρτσελόνα-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3-0
(30' πεν., 83' Νεϊμάρ, 60' Σουάρες)

Ρόμα-Λεβερκούζεν 3-2
(2' Σαλάχ, 29' Τζέκο, 81' πεν. Πιάνιτς-46' Μεχμέντι, 51' Τσιτσαρίτο)

Η 5η αγωνιστική (24/11):

ΜΠΑΤΕ-Λεβερκούζεν
Μπαρτσελόνα-Ρόμα

Δεν ήταν η εκτυφλωτική Μπαρτσελόνα. Όχι τουλάχιστον στην αρχή. Είχε, όμως, τον έλεγχο απέναντι στην υποδεέστερη Μπάτε Μπορίσοφ. Και παρότι ήταν άτυχη χάνοντας με τραυματισμό τον Ράκιτιτς, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Μουνίρ, δεν έφυγε με άδεια χέρια για τα αποδυτήρια. Από τα πόδια του τελευταίου, ξεκίνησε το μοναδικό γκολ της στο πρώτο ημίχρονο. Ο νεαρός Ισπανός τροφοδότησε τον Σουάρες, ο οποίος κέρδισε πέναλτι και ο Νεϊμάρ, που ανέβαλε την εκτέλεση, σκόραρε με απόλυτη ψυχραιμία από την άσπρη βούλα. Το χάι-λάιτ ήταν άλλο βέβαια. Ο Τερ Στέγκεν «μιμήθηκε» τον Νόιερ και βγήκε στο κόρνερ για να υπερασπιστεί την κατοχή της «Μπάρτσα»!





Η σεμνή τελετή δεν άργησε να λάβει τέλος στο δεύτερο ημίχρονο. Όχι ότι η Μπάτε διατηρούσε κάποια ελπίδα για την έκπληξη, αλλά οι Καταλανοί φρόντισαν να τους… ξεκόψουν έστω και την σκέψη ότι μπορούν να τους αμφισβητήσουν μέσα στο «Καμπ Νου». Και τότε ήταν που συνεχίστηκε το πετυχημένο… έργο με τους συνήθεις υπόπτους. Νεϊμάρ και Σουάρες συνεργάστηκαν άψογα για άλλη μια φορά (απόντος του Μέσι) και πρωταγωνίστησαν στο τελικό 3-0.



Τις απαιτούμενες συνθήκες για ένα νέο ποδοσφαιρικό θρίλερ, με σασπένς, εναλλαγές πολλά γκολ και φινάλε θρίλερ, δημιούργησαν Ρόμα και Μπάγερ Λεβερκούζεν στην Ιταλία. Η βραδιά ξεκίνησε ονειρεμένα για τους «τζιαλορόσι». Με γκολ από τα αποδυτήρια του Σαλάχ προτού καλά καλά συμπληρωθούν δύο λεπτά και ένα ακόμη με υποδειγματικό πλασέ του Τζέκο έφυγε για τα αποδυτήρια με το 2-0. Κάθε άλλο παρά με προβάδισμα ασφαλείας. Όχι σε αυτό το ζευγάρι.

Η Μπάγερ επιβεβαιώνοντας την φήμη γερμανικής ομάδας που δεν τα παρατά ποτέ, μπήκε μέσα παθιασμένη και μέσα σε λίγα λεπτά έφερε το ματς στα ίσα, με τους Μεχμέντι και Τσιτσαρίντο να βρίσκονται σε θέση βολής και να μην αφήνουν την ευκαιρία να πηγαίνει χαμένη. Ο επίλογος σε αυτή την συναρπαστική μάχη γράφτηκε από την άσπρη βούλα, με τον Πιάνιτς να λυτρώνει τους «τζιαλορόσι» υπογράφοντας μια πολύ μεγάλη νίκη!




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: