Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Σαββίδης: «Η Ρωσία είναι… άρρωστη με τον ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος για την μεγάλη προσέλευση οπαδών του ΠΑΟΚ στην έδρα της Κράσνονταρ παρουσιάστηκε ο Ιβάν Σαββίδης, που ζήτησε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σαββίδης: «Η Ρωσία είναι… άρρωστη με τον ΠΑΟΚ»
Ιδιαίτερο είναι το ματς του ΠΑΟΚ στην έδρα της Κράσνονταρ. Με δηλώσεις του στον ΟΤΕ TV, πριν το παιχνίδι, ο ιδιοκτήτης του «δικέφαλου του Βορρά» δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα θα έχει την στήριξη περίπου 1500 οπαδών της από την Ρωσία.

Παράλληλα, ζήτησε απ’ τον Ιγκόρ Τούντορ και τους παίκτες του την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Αναλυτικά:

«Σε κάθε περίπτωση θέλουμε αυτή την πρόκριση. Εγώ ήρθα σήμερα εδώ για να είμαι μαζί με τα παιδιά και τους φιλάθλους μας. Έχουν έρθει πάνω από 1500 άτομα από τη Ρωσία. Οι Έλληνες της Ρωσίας δείχνουν έτσι πόσο αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε σήμερα.

Είμαι ευτυχισμένος που οι σκέψεις και οι ιδέες μου για τον ΠΑΟΚ υλοποιούνται σιγά σιγά. Αυτό δείχνει ότι όλοι εμείς οι Έλληνες των Σοβιετικών περιοχών αγαπάμε την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Για μας ήταν πολύ σημαντική η κλήρωση με τη Κρασνοντάρ, γιατί μπορούσαμε να φέρουμε πολύ κόσμο εδώ, δυστυχώς όμως πήραμε μόνο 1500 εισιτήρια.

Είμαι χαρούμενος που η Ρωσία είναι... άρρωστη με τον ΠΑΟΚ. Ο βασικός μας στόχος είναι ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται παντού, σε όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό για μας να νιώθουμε ότι οι ενέργειες που κάνουμε αποδίδουν. Ο παγκόσμιος ποντιακός ελληνικός θα είναι πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: