Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Θα του φιλήσει το… πόδι ο Μουρίνιο!!

Το μαγικό δεξί πόδι του Γουΐλιαν θα πρέπει να φιλήσει ο Μουρίνιο και οι φίλοι της Τσέλσι αφού χάρη σε αυτό οι «μπλε» νίκησαν 2-1 την Ντιναμό Κ. Άνετα πέρασε με 3-1 η Πόρτο από την έδρα της Μακάμπι.

Θα του φιλήσει το… πόδι ο Μουρίνιο!
Στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης της Τσέλσι με την Ντιναμό Κιέβου η καρδιά των φίλων των «μπλε» σταμάτησε, την ίδια στιγμή που ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε αρχίσει να σκέφτεται πως πιθανότατα αυτή η γκέλα θα ήταν και η τελευταία του.

Ο Ντράγκοβιτς είχε καταφέρει να ισοφαρίσει για λογαριασμό των Ουκρανών και να εξιλεωθεί για το αυτογκόλ με το οποίο οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 34’.

Αν υπάρχει ένας παίκτης όμως που να έχει σωθεί από τα φετινά ναυάγια της Τσέλσι, αυτός είναι ο Γουΐλιαν που με φανταστική εκτέλεση φάουλ στο 83’ έκανε το τελικό 2-1 που έδωσε στην ομάδα του τη νίκη και προβάδισμα για πρόκριση στους «16» του Champions League.

Στην κορυφή παρέμεινε η Πόρτο, η οποία δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, επικρατώντας με σκορ 3-1. Οι Ισραηλινοί, που είναι στην τελευταία θέση δίχως βαθμό, τουλάχιστον πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στη φάση των ομίλων μειώνοντας δεκαπέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Τα αποτελέσματα του 7ου ομίλου:

Μακάμπι-Πόρτο 1-3
(75’ πεν. Ζάχαβι - 19’ Τέγιο, 49’ Αντρέ, 72’ Μιγκέλ)

Τσέλσι-Ντιναμό Κιέβου 2-1
(34’ αυτ. Ντράγκοβιτς, 83’ Γουΐλιαν – 78’ Ντράγκοβιτς)

Βαθμολογία:

Πόρτο 10 (9-4)
Τσέλσι 7 (7-3)
Ντιναμό Κιέβου 5 (5-4)
Μακάμπι Τελ Αβίβ 0 (1-11)

Επόμενη (5η) αγωνιστική (24/11)

Πόρτο-Ντιναμό Κιέβου
Μακάμπι-Τσέλσι *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: