Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Πάρντο: «Δεν το περίμενα με τίποτα»

Μια μέρα που άρχισε με τον ίδιο αναπληρωματικό είχε ονειρικό φινάλε για τον Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA για το πώς βίωσε τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού.

Πάρντο: «Δεν το περίμενα με τίποτα»

«Οφείλω να παραδεχτώ πως δεν περίμενα το πρωί να έχει τέτοια εξέλιξη η βραδιά. Ήξερα πως η Ντιναμό θα είναι δύσκολος αντίπαλος και πως δεν θα ήμουν στο βασικό σχήμα. Όμως ήμουν σε ετοιμότητα για να μπω και να δώσω θετική ενέργεια στους συμπαίκτες μου που θα έπαιζαν. Ήξερα ότι θα έδιναν τα πάντα», τόνισε ο Πάρντο.

«Κάθε παίκτης προσπαθεί να δίνει το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, είτε είναι βασικός είτε έρχεται από τον πάγκο. Πέρασα στο ματς 25 λεπτά πριν το τέλος και ευτυχώς σκόραρα. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθέναν, αν δουλεύει καθημερινά, θυσιάζεται, είναι ταπεινός και τα δίνει όλα καθημερινά», πρόσθεσε.

Η ψυχή του Ολυμπιακού έκανε τη διαφορά. «Μετά την απώλεια του πέναλτι δείξαμε το μέταλλό μας, το χαρακτήρα μας και αποδείξαμε πως δεν θα παραδινόμασταν. Απεναντίας, συνεχίσαμε την προσπάθεια για να παράγουμε ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Αυτό ήταν το μυστικό για την ανατροπή», είπε, ενώ στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια.

«Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Μεγαλώσαμε το γήπεδο, εκμεταλλευτήκαμε την αριθμητική μας υπεροχή και στα τελευταία λεπτά τελειώσαμε τον αγώνα με τον καλύτερο τρόπο. Μετά την ισοφάριση πιστέψαμε πως μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την ανατροπή. Αυτή η πίστη μάς το επέτρεψε. Όταν μια ομάδα προπονείται σκληρά, αυτό βγαίνει στο γήπεδο σε κάθε περίσταση κι αυτό το είδαμε. Δουλειά, βελτίωση, δημιουργικότητα, ηρεμία και ενότητα εντός κι εκτός γηπέδου είναι τα μυστικά. Το Champions League είναι μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο. Η επιθυμία να τα πας καλά είναι μεγάλη και όλοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: