Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Καλύτερα να μην προκριθεί ο Ολυμπιακός!!

Ανατρεπτικό σχόλιο από τον Αποδυτηριάκια στο Sportdog για την πορεία των Ερυθρολεύκων στην Ευρώπη. Τι πιστεύει που θα προκαλέσει πολλή κουβέντα;
Κατ΄ αρχήν. Μπράβο, χίλια μπράβο στον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν έχει προκριθεί. Ευτυχώς! Έτσι λέω εγώ. Και το λέω ολυμπιακά, όχι αντιολυμπιακά.
Θα μου πεις ότι είναι σπαστικό τέτοιες ώρες να μιλάς φιλοολυμπιακά για αποκλεισμό, να μην προκριθεί η ομαδάρα στους "16" του τσάμπιονς ληγκ. Ναι, συμφωνώ, είναι σπαστικό.
Μήπως, όμως, εκτός από σπαστικό και αντιπαθητικό και αντιγιορταστικό είναι το συμφέρον του Ολυμπιακού; Μια πορεία καλύτερη στην Ευρώπη μέσα από το γιουρόπα ληγκ, όχι το τσάμπιονς ληγκ! Μήπως;
Πόσες ελπίδες να έχει ο θρύλος αν περάσει στους "16" και κληρωθεί κόντρα σε μία από τις ομαδάρες της ανώτερης κλάσης απ΄ αυτόν; Θα σταματήσει εκεί το όνειρο, το πιθανότερο...
Αντίθετα, στο γιουρόπα ο Ολυμπιακός, λέω εγώ, έχει περισσότερες ευκαιρίες να διακριθεί ακόμα περισσότερο, ακόμα υψηλώτερα στην Ευρώπη.
Έτσι λέω εγώ. Και ποια σημασία έχει, ρε, τι λέω εγώ, τι λες εσύ, τι λέει ο καθένας. Μία είναι η σημασία. Ότι γαμεί και δέρνει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός. Τρία τρίποντα σερί είναι άπιαστο πράμα για ομάδα ελληνική.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτό που χασισώνει τον γάβρο απέναντι στον βάζελο, η απάντηση στο apodytiriakias.gr
Δεν έχει καμμία σημασία για τον οπαδό του Ολυμπιακού ότι έκανε τρεις συνεχόμενες νίκες στο τσάμπιονς ληγκ για πρώτη φορά στην Ιστορία του. Οπως στο λέω. Το σπουδαίο είναι άλλο και δεν έχει σχέση με την Αρσεναλ και την Ντυναμό του Ζάγκρεμπ.
Αυτό που ερεθίζει τον γάβρο είναι το γεγονός πώς η ομάδα με 97 νίκες στην Ευρώπη ξεπέρασε τον Παναθηναϊκό που έχει 96. Αυτό μετράει περισσότερο κι από την ανατροπή. Κι από το γκολ του Πάρντο στο 90' για να μην σου πω κι από το διπλό στο Εμιράτες.
Ποιος Παναθηναϊκός, σου λέει ο άλλος. Να το πάρουμε κι αλλοιώς. 97 νίκες η θρυλάρα σε 243 ματς και ο βάζελος 96 σε 273. 40% νίκες εμείς, 35% ο ακατανόμαστος. Ετσι το αντιμετωπίζουν οι γάβροι. Γιατί; Διότι είναι η φύση τους, η φύση μας.
Ασε τη βιτρίνα. Δηλαδή, αυτό που θα πούνε παραέξω. Τι; Εμείς δεν ασχολούμαστε μαζί σας γιατί είμαστε σε άλλο επίπεδο. Αλήθεια είναι το δεύτερο σκέλος, όχι όμως το πρώτο. Αλλο επίπεδο, όμως ο βάζελος παραμένει βάζελος...

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: