Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Όρθια στο «Ατατούρκ» η Λοκομοτίβ Μόσχας!!

Ισόπαλα με το ίδιο σκορ τα παιχνίδια Λοκομοτίβ Μόσχας – Μπεσίκτας και Καραμπάγκ-Μονακό, που άνοιξαν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Europa League.

Όρθια στο «Ατατούρκ» η Λοκομοτίβ Μόσχας
H Λοκομοτίβ Μόσχας με ένα γκολ του Νιάσε στο 76ο λεπτό μετά από ασίστ του Μίραντσουκ, ισοφάρισε την Μπεσίκτας που είχε προηγηθεί με αριστερό σουτ του Κουαρέσμα στο 58ο και διατήρησε την πρωτοπορία και την διαφορά των δύο βαθμών από την τουρκική ομάδα, για τον 8ο όμιλο. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη. Στις κερκίδες επικράτησε ένταση ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων, αλλά ευτυχώς, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η βαθμολογία στον 8ος όμιλο:

Λοκομοτίβ Μόσχας 8* 7-3
Μπεσίκτας 6* 4-3
Σπόρτινγκ 4 7-5
Σκεντέρμεου 0 1-8

Η επόμενη αγωνιστική:

Λοκομοτίβ Μ. – Σπόρτινγκ

Μπεσίκτας – Σκεντέρμπεου

Καραμπάγκ και Μονακό ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία για τον 10ο όμιλο. Οι Γάλλοι έσωσαν την παρτίδα στο 72’ με το γκολ του Ιβαν Καβαλέιρο, που στάθηκε τυχερός, αφού κέρδισε την κόντρα με τον τερματοφύλακα. Ο Αρμεντέρος είχε βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν που έφτασε τους 4, ενώ η ομάδα του Πριγκιπάτου έφτασε τους 6.

Η βαθμολογία στον 10ο όμιλο:

Μονακό 6* 4-3
Άντερλεχτ 4 3-3
Τότεναμ 4 5-4
Καραμπάγκ 4* 3-5

Η επόμενη αγωνιστική:

Καραμπάγκ – Τότεναμ

Μονακό – Άντερλεχτ

* Με ματς περισσότερο *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: