Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Φουλ ισοπαλία!!

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League κόντρα στην Κράσνονταρ στην Ρωσία.
Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background της αναμέτρησης, αλλά και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα σε ομάδες από την εν λόγω χώρα.
#2 αναμετρήσεις έχει στη Ρωσία ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα και οι δύο τελείωσαν με ισόπαλο αποτέλεσμα. Στις 22 Φεβρουαρίου 2011 το 1-1 με την ΤΣΣΚΑΜόσχας και στις 29 Σεπτεμβρίου 2011 με 2-2 απέναντι στην Ρουμπίν Καζάν.
#12 από τους αγώνες που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στο EuropaLeague έχουν τελειώσει ισόπαλοι και πλέον είναι το κυρίαρχο αποτέλεσμα του στη διοργάνωση, αφού έχει ακόμη 11 νίκες και 4 ήττες.
#36 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ σε αγώνες για την φάση των ομίλων του Europa League, με τον Στέλιο Μαλεζά να είναι ο πρώτος που βρήκε δίχτυα στις 16 Σεπτεμβρίου 2010 απέναντι στην Μπριζ. Από τότε ακολούθησαν ακόμη 35 τέρματα.
#9 γκολ ήρθαν από τον Στέφανο Αθανασιάδη, ενώ 6σημείωσε ο ΔημήτρηςΣαλπιγγίδης. Με 4 γκολ ακολουθεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και 2 γκολ έχει οΓιώργοςΦωτάκης. Υπάρχουν ακόμη 12 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που πανηγύρισαν τέρμα σε αγών ομίλου. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει και δύο αυτογκόλ σε αυτή τη διαδικασία.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: