Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ομολόγησε τον «ροζ» εκβιασμό ο Μπενζεμά!!

Τη συμμετοχή του στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, ομολόγησε ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος θα βρεθεί ενώπιον της γαλλικής δικαιοσύνης. Κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα εκβιασμού.

Ομολόγησε τον «ροζ» εκβιασμό ο Μπενζεμά
Οι κατηγορίες για συνέργεια σε απόπειρα εκβιασμού, βαραίνουν πλέον τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ομολόγησε στις αρχές την ανάμιξη του στην πολύκροτη υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, με ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μπενζεμά θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου για να απολογηθεί για τη συμμετοχή του στην συγκεκριμένη ιστορία, με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον άσο της Ρεάλ να είναι αρκετές.

Συγκεκριμένα, ο Μπενζεμά κατηγορείται για συμμετοχή και συνέργεια στην υπόθεση του εκβιασμού του Βαλμπουενά, αφού θεωρείται ως ο μεσάζοντας, μεταξύ των εκβιαστών και του ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας παιδικός φίλος του Μπενζεμά, ζήτησε να μεσολαβήσει ο παίκτης της Ρεάλ ώστε να έρθουν σε επαφή οι εκβιαστές με τον Βαλμπουενά, κάτι που φαίνεται να παραδέχθηκε ο ίδιος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: