Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Special One!! (video)

Τι και αν βρίσκεται με το ένα πόδι προς την έξοδο από την Τσέλσι. Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει την απόλυτη στήριξη των φίλων των «μπλε», που αποθέωσαν στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου, τον Special One.

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Special One (video)

Οι φίλοι της Τσέλσι αποθέωναν τον Πορτογάλο τεχνικό, σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του, στέλνοντας έτσι το μήνυμα ότι επιθυμούν την παραμονή του στον πάγκο του συλλόγου.

Ο Special One, δεν έμεινε απαθής στην στήριξη του κόσμου και σε κάποια στιγμή, σήκωσε τα χέρια για να τους ευχαριστήσει με τον δικό του... special τρόπο.

Μάλιστα ο Μουρίνιο, με αφορμή την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε από τον κόσμο, δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη του προς τους επικριτές του, σε δηλώσεις του, αμέσως μετά το παιχνίδι.

«Η στήριξη ήρθε σε μια στιγμή που όλη ζητάνε το «τέλος» μου. Ο κόσμος διαβάζει τα μπλογκς, βλέπει τηλεόραση, ακούει τους σχολιαστές, αλλά σήμερα έδωσε την απάντηση. Ο κόσμος είπε με τον τρόπο του «Σε θέλουμε εδώ, αφήστε τον να δουλέψει, αφήστε τον να κερδίσει». Ήταν φανταστικό», ανέφερε ο Μουρίνιο.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: