Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Η πορεία των φίλων του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι!! (pics)


Η πορεία των φίλων του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι! (pics)

Δείτε φωτογραφίες από την πορεία των περίπου 500 οπαδών του Παναθηναϊκού, που πήγαν στο Περιστέρι, αλλά στη Θηβών, στο ύψος του γηπέδου, τους σταμάτησαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πανό στην εξέδρα του Ατρομήτου υπέρ της μετακίνησης οπαδών!!


Πανό στην εξέδρα του Ατρομήτου υπέρ της μετακίνησης οπαδών

Την αντίθεσή τους με την απαγόρευση μετακινήσεων εξέφρασαν (λίγες ώρες μετά τη σχετική απόφαση του Σταύρου Κοντονή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό) οι οπαδοί του Ατρομήτου.


Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να απαγορευτεί η παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ομάδα τους, κρέμασαν πανό στο γήπεδο στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Αναφαίρετο δικαίωμα κάθε οπαδού εισιτήρια στα εκτός έδρας και εκδρομές παντού». *Πηγή: sport-fm.gr*

Στο σπίτι του Κοντονή οπαδοί του Παναθηναϊκού!!


Στο σπίτι του Κοντονή οπαδοί του Παναθηναϊκού!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν έξω από το γήπεδο του Περιστερίου, μεταφέρθηκαν έξω απ’ το σπίτι του Υφ.Αθλητισμού διαδηλώνοντας ειρηνικά κατά των αποφάσεών του και το κλείσιμο της «Θύρας13»

Με πανό και συνθήματα οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Σταύρου Κοντονή διαδηλώνοντας ειρηνικά.

Η πλειοψηφία όσων βρέθηκαν νωρίτερα έξω απ’ το γήπεδο του Ατρόμητου, μεταφέρθηκε στην οικία του Υφυπουργού Αθλητισμού στο Κολωνάκι . Εκεί, οι περισσότεροι από 300 οπαδοί των «πράσινων» εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους από τις πρόσφατες αποφάσεις του κ.Κοντονή αλλά και το «λουκέτο» στην «Θύρα13».

Η διαμαρτυρία τους κράτησε μερικά λεπτά κι εν συνεχεία αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο απρόοπτο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εντολή να προσάγεται όποιος πλησιάσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο!!


Εντολή να προσάγεται όποιος πλησιάσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο!

Ενδεικτική της κατάστασης συναγερμού που βρίσκεται το Περιστέρι είναι η εντολή που έχουν πάρει τα ΜΑΤ. Έχει διαταχθεί η προσαγωγή οποιουδήποτε βρεθεί έξω από το γήπεδο χωρίς να έχει εισιτήριο.

Κάτι παραπάνω από δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναμενόταν, οπαδοί των «πράσινων» ξεκίνησαν πορεία προς το γήπεδο και περίπου 200 εξ αυτών βρίσκονταν μια ώρα πριν τη σέντρα στη Λεωφόρο Θηβών.

Εκεί ζήτησαν από την Αστυνομία να τους επιτρέψει να προσεγγίσουν το γήπεδο, είτε για να προμηθευτούν εισιτήρια, είτε για να συγκεντρωθούν απέξω και να υποστηρίξουν από εκεί την ομάδα τους.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έγινε δεκτό από τις Αρχές, ενώ χαρακτηριστική της επιφυλακής που βρίσκονται είναι η εντολή που έχουν λάβει οι άνδρες των ΜΑΤ. Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, οποιοσδήποτε βρεθεί έξω από το γήπεδο χωρίς να έχει στην κατοχή του εισιτήριο θα πρέπει να προσάγεται.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έφτασε με Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός!!


Έφτασε με Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός

Έμπρακτα στο πλευρό του Παναθηναϊκού στη δύσκολη ρεβάνς με τον Ατρόμητο βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος. Η αποστολή των «πράσινων» έφτασε στο Περιστέρι συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Δίπλα στον Παναθηναϊκό βρίσκεται -κυριολεκτικά- ο Γιάννης Αλαφούζος.

Θέλοντας να στείλει έμπρακτο μήνυμα συμπαράστασης, ο πρόεδρος των «πράσινων» αποφάσισε να δώσει το «παρών» στην κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά συνόδευσε κανονικά την αποστολή της ομάδας, η οποία έφτασε (ευτυχώς χωρίς το παραμικρό «παρατράγουδο») πριν από λίγη ώρα στο Περιστέρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού - Εκτός ο Μπεργκ!!


Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού - Εκτός ο Μπεργκ!

Στον πάγκο Μπεργκ και Ταυλαρίδης για τον επαναληπτικό Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Δείτε τις επιλογές του Στραματσόνι για το ματς στο Περιστέρι

Δύο εκπλήξεις από τον Αντρέα Στραματσόνι στον καταρτισμό της ενδεκάδας του ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, καθώς Ταυλαρίδης και Μπεργκ μένουν στον πάγκο!

Κάτω από την εστία θα είναι ο Στιλ, δεξί μπακ ο Μέστο, αριστερό ο Πράνιτς και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Μολέδο-Τελάντερ (επιστρέφει από τραυματισμό).

Στα χαφ θα παίξουν οι Εσιέν, Αμπέντ και Λουντ (προτιμήθηκε αντί του Λαγού), στο ένα «φτερό» ο Βιγιαφάνιες, στο άλλο ο Καλτσάς και μοναδικός προωθημένος ο Κλωναρίδης.


inner

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου: Μπάρκας, Ούμπιδες, Μπίτολο, Κειτά, Φυτανίδης, Στόιτσεφ, Λαζαρίδης Κυβρακίδης, Λε Ταλέκ, Μπρίτο, Σουμπίνιο
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην «τσίτα» το Περιστέρι!!


Στην «τσίτα» το Περιστέρι

Οι αποστολές των Ατρόμητου-Παναθηναϊκού έχουν φτάσει στο Περιστέρι για το μεταξύ τους ματς. «Αστακός» η περιοχή, με την Αστυνομία να είναι σε επιφυλακή. Ήδη οπαδοί του τριφυλλιού έξω από το γήπεδο!

«Αστακός» η περιοχή γύρω από το γήπεδο του Ατρόμητου ενόψει του επαναληπτικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό!

Μετά τα όσα έχουν ήδη προηγηθεί, τα μέτρα ασφαλείας είναι ισχυρά, αρκετοί δρόμοι περιμετρικά του σταδίου είναι κλειστοί, ενώ υπάρχουν πολλοί αστυνομικοί προκειμένου να διαφυλάξουν την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Οι αποστολές των δύο ομάδων (και ο Γιάννης Αλαφούζος με αυτή των πρασίνων) βρίσκονται στο Περιστέρι, δίχως να ‘χει συμβεί το παραμικρό και να επικρατεί «ησυχία».

Περίπου 600 οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι ήδη κοντά στο γήπεδο, αλλά ουδείς εξ' αυτών μπορεί να πλησιάσει, δεδομένου πως οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν μετατρέψει σε «άβατο» την περιοχή. Είναι ενδεικτικό πως η ΕΛ.ΑΣ τους έχει συγκεντρώσει σε προαύλιο χώρο εκκλησίας στη γύρω περιοχή.

inner

Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στη Θύρα 1, όπου φιλοξενούνται -όχι σήμερα- υπό κανονικές συνθήκες οι οπαδοί των φιλοξενούμενων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καταγγέλλει ΕΠΟ-Αστυνομία ο ΠΑΟ: «Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας»


Καταγγέλλει ΕΠΟ-Αστυνομία ο ΠΑΟ: «Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας»

Σε καταγγελία της ΕΠΟ και της Αστυνομίας προχώρησε ο Παναθηναϊκός με αφορμή τη μη διεξαγωγή σύσκεψης όλων των φορέων. «Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας, η ευθύνη θα βαραίνει όσους κώφευσαν» αναφέρεται.


Ζήτησε έντονα να διεξαχθεί σύσκεψη μεταξύ όλων των φορέων ενόψει του επαναληπτικού με τον Ατρόμητο, αλλά το αίτημα του Παναθηναϊκού έπεσε στο... κενό.

Με αφορμή αυτό, το τριφύλλι κατήγγειλε την στάση της ΕΠΟ και της Ελληνικής Αστυνομίας, στις οποίες χρεώνει πως «η μία πετάει το μπαλάκι στην άλλη», ενώ καλεί τον κόσμο να είναι προσεκτικός καθώς «υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας».

«Ο Παναθηναϊκός εξάντλησε κάθε δυνατότητα, πράττοντας το ανθρωπίνως δυνατόν για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Πλέον η ευθύνη βαραίνει όσους επέλεξαν να κωφεύσουν στις εκκλήσεις μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Μετά λύπης μας είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τις συναρμόδιες αρχές ΕΠΟ και Ελληνική Αστυνομία, οι οποίες προφασιζόμενες αναρμοδιότητα και πετώντας το μπαλάκι» ο ένας στον άλλο, κατ’ ουσία ακύρωσαν τη συνάντηση που ζήτησε ο Παναθηναϊκός προκειμένου να εξετασθούν τα μείζονα θέματα ασφάλειας και διοργάνωσης του αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μας με τον Ατρόμητο.

Στην Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός πιστεύουμε ότι όλα θα κυλήσουν ήσυχα και ομαλά. Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός εξάντλησε κάθε δυνατότητα, πράττοντας το ανθρωπίνως δυνατόν για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Πλέον η ευθύνη βαραίνει όσους επέλεξαν να κωφεύσουν στις εκκλήσεις μας.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να είναι προσεκτικοί. Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Κοντονής απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών!


Ο Κοντονής απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών

Με απόφαση του Σταυρου Κοντονή απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στο ματς του Περιστερίου με τον Ατρόμητο.

Χθες ο υφυπουργός αθλητισμού δήλωνε αναρμόδιος να παρέμβει στο θέμα της μετακίνησης των οπαδών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητου μέχρι να λάβει γνώση των εκθέσεων της ΔΕΑΒ.

Στους αρμόδιους φορείς έφτασε έγγραφο το οποίο υπογράφεται από τον Σταύρο Κοντονή και σε αυτό αναφέρει ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Περιστερίου.

«Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας 2015-16, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ατρόμητος - ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/02/2016 και ώρα 19.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», αναφέρει –μεταξύ άλλων- το σχετικό έγγραφο.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν και τους έβγαλαν από το γήπεδο! (pics)


Οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν και τους έβγαλαν από το γήπεδο! (pics)

Λίγοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού κατόρθωσαν να μπουν στη θύρα 2 του γηπέδου του Περιστερίου και έγιναν αντιληπτοί από οπαδούς του Ατρομήτου, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικροένταση.

Μικροένταση είχαμε στο Περιστέρι, λίγο μετά την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό, καθώς ορισμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» μπήκαν στη θύρα 2 του γηπέδου και έγιναν αντιληπτοί από φίλους των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να… ανάψουν για λίγο τα αίματα.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο γήπεδο, ωστόσο, επενέβησαν έγκαιρα και απομάκρυναν τους «πράσινους» φιλάθλους από το γήπεδο, αποσοβώντας τα χειρότερα.

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ενίσχυση στα άκρα για Παναθηναϊκό το καλοκαίρι!!


Ενίσχυση στα άκρα για Παναθηναϊκό το καλοκαίρι

Σκέψεις για ενίσχυση στα δύο άκρα της άμυνας κάνουν στον Παναθηναϊκό που εξετάζουν από τώρα το ψάξιμο, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο μεταγραφικός προγραμματισμός ενόψει της επόμενης περιόδου συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να εξετάζουν από τώρα περιπτώσεις για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη «Sportday», οι «πράσινοι» θέλουν να ενισχυθούν στις θέσεις του δεξιού και αριστερού μπακ και για αυτό το λόγο έχουν ξεκινήσει ήδη διεργασίες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο μόνος σίγουρος είναι αυτή τη στιγμή ο Μέστο, με τις περιπτώσεις των Μαρινάκη, Πράνιτς και Νάνο να είναι υπό εξέταση.

Όσον αφορά τον Μαρινάκη, ο Στραματσόνι θα επανεξετάσει την περίπτωση του ξανά, ενώ ο Νάνο δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιταλού, με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να πάει για δύο αριστερά μπακ το καλοκαίρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στραματσόνι: «Δεν θέλω να ασχολείστε με τον διαιτητή»


Στραματσόνι: «Δεν θέλω να ασχολείστε με τον διαιτητή»

Συγκέντρωση στο ματς και αδιαφορία για τις αποφάσεις του διαιτητή ζήτησε ο Αντρέα Στραματσόνι από τους παίκτες του, ενόψει της ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Την προσοχή των παικτών του και την αδιαφορία για τις αποφάσεις του διαιτητή ζήτησε από τους παίκτες του ο Αντρέα Στραματσόνι.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Ιταλός τεχνικός στην ομιλία του προς του παίκτες μετά την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

«Εσείς να σκέφτεστε μόνο το παιχνίδι. Όχι τον διαιτητή και τα σφυρίγματά του. Δεν σφυρίζει, δεν σταματάτε για να διαμαρτυρηθείτε, συνεχίζετε να παίζετε. Σφυρίζει, παίρνετε θέσεις για να συνεχίσετε. Δεν θέλω να ασχολείστε μαζί του» είπε στους παίκτες του ο Στραματσόνι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Μουρίνιο το ‘πε στους φίλους του!!


Ο Μουρίνιο το ‘πε στους φίλους του!

Ο Πορτογάλος τεχνικός εκμυστηρεύτηκε στους κοντινούς του ανθρώπους ότι η συμφωνία με την επόμενη ομάδα του είναι σχεδόν τελειωμένη.

Εκείνος το είπε στους φίλους τους και οι φίλοι του το έδωσαν στην δημοσιότητα… Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε στο κοντινό περιβάλλον του ότι το καλοκαίρι θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πηγές από τον κύκλο του Πορτογάλου προπονητή αναφέρουν πως σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου πρόκειται για μία σχεδόν «τελειωμένη δουλειά».

Μπορεί η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τηρεί σιγή ιχθύος και ο Λουίς Φαν Χάαλ να τσακώνεται με δημοσιογράφους κάθε φορά που τον ρωτούν αν πρόκειται να απολυθεί, ο Μουρίνιο όμως δεν πτοείται. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ μάλιστα, τόνισε πως δεν μπορεί να μην γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το (ποδοσφαιρικό) του μέλλον, παρ’ όλα αυτά είναι βέβαιος πως: «Σίγουρα, ως οικογένεια, το σπίτι μας θα παραμείνει στην Αγγλία».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μίντιλαντ καλεί… Άρνεσεν!


Μίντιλαντ καλεί… Άρνεσεν

Συνεργασία με τον Φρανκ Άρνεσεν φέρεται να επιθυμεί η Μίντιλαντ, η οποία επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τα σενάρια που έχουν προκύψει αναφορικά με το μέλλον του Δανού τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ.

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα όσον αφορά το μέλλον του Φρανκ Άρνεσεν.

Ο Δανός τεχνικός διευθυντής βρίσκεται στο «στόχαστρο», επειδή ήταν ο άνθρωπος που επέλεξε τον Ιγκόρ Τούντορ για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και αρκετοί τον κατηγορούν ότι (και) εκείνος ευθύνεται για την πορεία που έχει η ομάδα τη φετινή σεζόν.

Ο 60χρονος παράγοντας το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, ενώ υπάρχει όρος με τον οποίο μπορεί να διακοπεί στον πρώτο χρόνο, αρκεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» να τον ενημερώσει μέχρι μία συγκεκριμένη ημερομηνία.

Σύμφωνα με τη «Metrosport», αυτά τα σενάρια έχουν δημιουργήσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού που παρακολουθούν τις εξελίξεις στο θέμα του Άρνεσενλ, με την Μίντιλαντ – σύμφωνα με τους συμπατριώτες του – να έχει κάνει μία πρώτη επαφή μαζί του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Θεοδωρίδης: «Στο χέρι σας να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα»


Θεοδωρίδης: «Στο χέρι σας να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα»

Φιλοξενία ανάλογη με εκείνη που είχε η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, στο α' γύρο του πρωταθλήματος, ζήτησε ο Σάββας Θεοδωρίδης από τους ανθρώπους της «Ένωσης» κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των μέτρων ασφαλείας.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν από τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, στη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ζήτησε από τους ανθρώπους της «Ένωσης» ανάλογη φιλοξενία με εκείνη που είχαν εκείνοι στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

«Εμείς διοργανώσαμε δύο ντέρμπι στα οποία όλα κύλησαν ομαλά, δεν συνέβη το παραμικρό και δεν άνοιξε ρουθούνι. Όπως μας δώσατε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου, το ίδιο θέλουμε να κάνουμε κι εμείς προς εσάς. Στο χέρι σας είναι να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του κ. Θεοδωρίδη, σύμφωνα με τη Live Sport.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κοντονής: «Ξέρετε αυτούς που προκαλούν επεισόδια, τελειώστε το θέμα της βίας»


Κοντονής: «Ξέρετε αυτούς που προκαλούν επεισόδια, τελειώστε το θέμα της βίας»

Να βάλουν στο περιθώριο τους οπαδούς που δημιουργούν προβλήματα και η αστυνομία να προχωράει σε συλλήψεις ζήτησε ο Σταύρος Κοντονής κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εν όψει του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε από τους εκπροσώπους των δύο ομάδων να βάλουν στο περιθώριο τους οπαδούς που δημιουργούν επεισόδια και η Αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις.

«Όλοι σας γνωρίζετε αυτούς που προκαλούν τα επεισόδια, με τα μικρά τους ονόματα, οπότε μπορείτε να τους βρείτε και να τελειώστε με το θέμα της βίας. Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί πολύς κόσμος στις εξέδρες και δεν πρέπει να τινάξουν στον αέρα το παιχνίδι οι 100 – 200 που θα θέσουν σε κίνδυνο με τις ενέργειές τους τη ζωή των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων που θα βρίσκονται στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο Υφυπουργός Αθλητισμούς, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, και στη συνέχεια απευθύνθηκε στους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ.:

«Οι ομάδες δεν μπορούν μόνες τους να είναι αποτελεσματικές όταν κάτι δεν πάει καλά. Όταν δημιουργούνται επεισόδια, πρέπει να γίνονται και συλλήψεις».

Στη συνέχεια, ο κ. Κοντονής συνέστησε στους εκπροσώπους της αστυνομίας να είναι σχολαστικοί κατά τη διάρκεια των ελέγχων και να μην προκύψουν ίδια περιστατικά με εκείνα που σημειώθηκαν στο παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΚ: «Είναι αδιανόητο να σπάνε οι οπαδοί τα τουρνικέ και να μπαίνουν στο γήπεδο με το ίδιο εισιτήριο και δύο και τρία άτομα».

Σοκ με Μαρκ Γκασόλ! Υπέστη κάταγμα στο δεξί πόδι!!


Σοκ με Μαρκ Γκασόλ! Υπέστη κάταγμα στο δεξί πόδι

Νοκ άουτ, ίσως ακόμη και μέχρι το τέλος της σεζόν, τέθηκε ο Μαρκ Γκασόλ λόγω κατάγματος στο δεξί πόδι.

Ισχυρό πλήγμα για τους Γκρίζλις. Ο Μαρκ Γκασόλ, που αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό ματς με τους Μπλέιζερς, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα στο δεξί πόδι.

Σαφές χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του δεν υπάρχει, αλλά υπάρχουν φόβοι πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ισπανός σέντερ ήταν βασικός και στα 52 ματς της ομάδας του φέτος έχοντας 16,6 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ κατά μέσο όρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Προχωράει ο Παγδατής!!


Προχωράει ο Παγδατής

Θα συνεχίσει την πορεία του στο τουρνουά τένις του Ρότερνταμ ο Μάρκος Παγδατής.

Ο Κύπριος τενίστας επικράτησε με 2-1 σετ (6-4, 7-5, 5-2) του Βέλγου Νταβίντ Γκοφάν, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου της διοργάνωσης.

Έτσι, ο Παγδατής πλέον θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Κλιζάν-Ρομπρέδο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χάνει Καλλονή ο Μπανανά!!


Χάνει Καλλονή ο Μπανανά

Το ματς κόντρα στην Καλλονή θα χάσει για λογαριασμό του Πλατανιά ο τιμωρημένος Γιάγια Μπανανά.

Οι Χανιώτες ανακοίνωσαν πως ο Αφρικανός σέντερ μπακ τους θα απουσιάσει από την αναμέτρηση κόντρα στους Μυτιληνιούς για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, λόγω της συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ματαιώθηκε το Ολυμπιακός Βόλου-Ζάκυνθος!!


Ματαιώθηκε το Ολυμπιακός Βόλου-Ζάκυνθος

Μάλλον δε γλιτώνει την αποβολή από τη συνέχεια της φετινής Football League ο Ολυμπιακός Βόλου.

Η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης τη τάξει Εθνικής κατηγορίας ανακοίνωσε την Τρίτη πως δε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των Βολιωτών με τη Ζάκυνθο την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, αφού υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές των Θεσσαλών και δεν επιτρέπεται η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση, άσχετα αν θεωρητικά αυτοί έχουν αποχωρήσει, αφού δεν κατέβηκαν στα ματς της 17ης και της 18ης αγωνιστικής και αναμένεται να «σφραγιστεί» η αποβολή τους, αφού θα συμπληρώσουν τρεις αγώνες που δεν εμφανίστηκαν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ με ώρα έναρξης την 14:00 ματαιώνεται, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, σύμφωνα με το άρθρο 33 παράγραφος 1 & 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

«Ανάσα» για Βίρτους Μπολόνια!!


«Ανάσα» για Βίρτους Μπολόνια

Ακόμα πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη της Lega Basket βρέθηκε η Βίρτους Μπολόνια, μετά το 79-75 επί της Πέζαρο εντός έδρας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Η Βίρτους Μπολόνια νίκησε με 79-75 σε ένα δραματικό ματς την Πέζαρο εντός έδρας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος μπάσκετ και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και τις Ορλαντίνα και Τορίνο κατά ένα πόντο, παίρνοντας «ανάσα» και ψυχολογία για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αντίθετα, η πρώην Σκαβολίνι παρέμεινε στις τρεις τελευταίες θέσεις και εξακολουθεί να βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Κορυφαίοι των πρωταθλητών Ευρώπης του 1998 ήταν οι Γκάντι με 18 και Φοντέτσιο με 15 πόντους, ενώ για τους πρώην ημιφιναλίστ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών ξεχώρισε ο Κράιστον με 18 πόντους.



Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Κυριακή 31/1
Αβελίνο – Πιστόια 84-76
Ρέτζιο Εμίλια – Ορλαντίνο 75-66
Σάσαρι – Βαρέζε 91-69
Τορίνο – Καντού 79-72
Τρέντο – Μπρίντιζι 89-92
Κρεμόνα – Βενέτσια 74-73 (κ.α. 61-61)

Τρίτη 9/2
Βίρτους Μπολόνια – Πέζαρο 79-75

Τετάρτη 10/3
Αρμάνι Μιλάνο – Καζέρτα *Πηγή: sport-fm.gr*

«Σφυροκόπημα» στο 121'!! (video)


«Σφυροκόπημα» στο 121'! (video)

Στο καναβάτσο έριξε η Γουέστ Χαμ τη Λίβερπουλ, καθώς με γκολ του Ογκμπόνα στο 121' επιβλήθηκε (2-1) των «reds» και προκρίθηκε στον 5ο γύρο του FA Cup που θα αντιμετωπίσει την Μπλάκμπερν.

Την πρόκριση στον 5ο γύρο του FA Cup πανηγυρίζει η Γουέστ Χαμ, καθώς έπειτα από ένα ματς «θρίλερ» επιβλήθηκε της Λίβερπουλ στην παράταση, χάρη σε ένα γκολ του Ογκμπόνα στο 121'(!) και θα συναντήσουν την Μπλάκμπερν στον επόμενο γύρο. Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 45' με τον Αντόνιο, ενώ η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ισοφάρισε με τον Κουτίνιο στο 48'. Πέναλτι υπέρ της Γουέστ Χαμ και αποβολή του Ιλόρι στο 67' δεν είδε ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Το ματς



Μόνο ως «μαγική εικόνα» μπορεί να χαρακτηριστεί το 1-1 της κανονικής διάρκειας του ματς ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και τη Λίβερπουλ στον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων για τον 4ο γύρο του FA Cup.

inner

Σε ένα πολύ γεμάτο 1ο ημίχρονο, «σφυριά» και «reds» είχαν τρία δοκάρια (δύο για τη Γουέστ Χαμ, ένα για τη Λίβερπουλ), με τους γηπεδούχους να είναι πρώτοι που στάθηκαν άτυχοι στο 16’, όταν ο Ο’ Μπράιαν έπιασε το σουτ, η μπάλα βρήκε και στον Λούκας και εν συνεχεία χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Μινιολέ, ενώ στο 38’ ήταν η σειρά του Παγέ με απ’ ευθείας εκτέλεση να σημαδέψει το δοκάρι του Βέλγου γκολκίπερ της Λίβερπουλ.

Η απάντηση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ ήρθε μεταξύ των δύο φάσεων και συγκεκριμένα στο 34’, όταν ο Κουτίνιο από πολύ πλεονεκτική θέση έστειλε κι αυτός την μπάλα στο δοκάρι.

Τελικά, η Γουέστ Χαμ άνοιξε το σκορ στο 45’, με τον Βαλέντσια να βγάζει σέντρα ακριβείας στο δεύτερο δοκάρι και τον Αντόνιο με δεξί σουτ να μην αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον Μινιολέ.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να ισορροπήσει άμεσα με τον Κουτίνιο στο 48’ να εκτελεί πολύ έξυπνα το φάουλ κάτω από το τείχος που είχαν στήσει οι παίκτες της Γουέστ Χαμ, διαμορφώνοντας το 1-1.

inner

Στο 67’ συνέβη η φάση που αν ο ρέφερι της αναμέτρησης είχε σωστή αντίληψη μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι. Ο Αντόνιο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Βαλέντσια πριν μπει στην πορεία της μπάλας, ανατράπηκε από τον Ιλόρι (τράβηγμα του χεριού), αλλά δεν υποδείχθηκε το πέναλτι που θα έφερνε και την αποβολή του κεντρικού αμυντικού της Λίβερπουλ.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση σε μια μορφή ρώσικης ρουλέτας, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες να πετύχουν το «χρυσό» γκολ και τελικά τη Γουέστ Χαμ να δικαιώνεται για τις προσπάθειές της και να παίρνει την πρόκριση. Στο 121’ ο Παγέ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και με το κεφάλι ο Ογκμπόνα νίκησε τον Μινιολέ, στέλνοντας τη Γουέστ Χαμ στον 5ο γύρο, εκεί που θα συναντήσει την Μπλάκμπερν.





Ο 5ος γύρος του FA Cup



Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

Άρσεναλ – Χαλ
Ρέντινγκ – Γουέστ Μπρομ ή Πιτέρμπορο
Γουότφορντ – Λιντς

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Μπλάκμπερν – Γουέστ Χαμ
Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας
Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

Σριούσμπερι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Σοκ» για Μονακό!!


«Σοκ» για Μονακό

Κατάφερε να αποκλειστεί από τα προημιτελικά του γαλλικού Κυπέλλου η Μονακό, η οποία έχασε 1-2 στην έδρα της Σοσό της δεύτερης κατηγορίας, στο πλαίσιο των «16» της διοργάνωσης.

Η Σοσό της δεύτερης κατηγορίας νίκησε με 2-1 τη Μονακό στο «Εγκίστ Μπονάλ», στο πλαίσιο των «16» του γαλλικού Κυπέλλου και άφησε τους Μονεγάσκους εκτός προημιτελικών της διοργάνωσης, δημιουργώντας μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς και αφήνοντας τους παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ με την προσπάθεια μόνο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αφού βρίσκονται στη δεύτερη θέση του Championnat, την οποία φαίνεται πως έχουν σχεδόν «καπαρώσει».

Έστω και δύσκολα, η Γκαζεκέκ Αζαξιό νίκησε με 2-1 εκτός έδρας τη Σεν Μαλό της τρίτης κατηγορίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά, περιμένοντας την κλήρωση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μποροβήλος: «Άλλες ομάδες δεν έχουν νερό κι εσείς τα έχετε όλα κι είστε αδιάφοροι»


Μποροβήλος: «Άλλες ομάδες δεν έχουν νερό κι εσείς τα έχετε όλα κι είστε αδιάφοροι»

Στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης βρέθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος προκειμένου να μεταφέρει τον εκνευρισμό της διοίκησης για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας.

Το κλίμα στον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά και τη νέα ήττα από τον Πλατανιά στα Χανιά, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στη σημερινή προπόνηση στην οποία έδωσε το «παρών» και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος.

Ο λόγος της παρουσίας του δεν ήταν άλλος από το να μεταφέρει τον εκνευρισμό που υπάρχει προς το πρόσωπο των ποδοσφαιριστών για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας και φρόντισε να τους αφυπνίσει εν όψει της συνέχειας.

«Αν μείνουμε πίσω πέντε και έξι βαθμούς, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Δεν γίνεται να υπάρχουν ομάδες χωρίς νερό κι εσείς που έχετε τα πάντα στον Αστέρα και τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψετε, να παρουσιάζεστε τόσο αδιάφοροι», τους ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μένει να φανεί πλέον η αντίδραση των παικτών στο ματς της Δευτέρας κόντρα στην Ξάνθη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τους «χρύσωσε» στην κοπή της πίτας ο Λάσκαρης!!!


Τους «χρύσωσε» στην κοπή της πίτας ο Λάσκαρης!

Η ΚΑΕ Άρης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία του ιδιοκτήτη Νίκου Λάσκαρη και της συζύγου του Τζώρτζιας, με τους τυχερούς της βραδιάς που πέτυχαν το φλουρί να παίρνουν από μία ράβδο χρυσού!

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα η ΚΑΕ Άρης έκοψε την Τρίτη (9/2) την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία ιδιοκτήτη Νίκου Λάσκαρη και της συζύγου του Τζώρτζιας, με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο να τους χαρίζουν δύο φανέλες με τις υπογραφές όλων και την ημερομηνία 27/6 που ήταν η ημέρα του γάμου τους. «Ήταν μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη και ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο το δώρο», δήλωσε με τη σειρά του ο Νίκος Λάσκαρης.

Από ‘κει και πέρα, τα «τυχερά» τους είχαν και εκείνοι που πέτυχαν το φλουρί. Από τους παίκτες, αυτό πήγε στον Βασίλη Σίμτσακ, από το τεχνικό τιμ στον Βασίλη Βουρτζούμη και από το προσωπικό στην κα. Έλσα Παπαδόπουλου. Οι τυχεροί της βραδιάς, λοιπόν, επιβραβεύτηκαν με μία ράβδο χρυσού βάρους 10 γραμμαρίων!

Επίσης, το «παρών» στη γιορτή έδωσαν εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη Άρη, του ποδοσφαιρικού τμήματος, των Παλαιμάχων, καθώς επίσης και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα πρωτιά για Κυριακοπούλου!


Νέα πρωτιά για Κυριακοπούλου

Έδειξε ξανά τα «δόντια» της η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία νίκησε στο επί κοντώ στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Ενεμπόν στη Γαλλία με άλμα στα 4.65.

Η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του Πεκίνου στο αγώνισμα πέτυχε το άλμα που της χάρισε τη νίκη με την πρώτη της προσπάθεια, όπως και στα με 4.53, με τα οποία ξεκίνησε τη βραδιά. Στη συνέχεια, η πανελλήνια ρεκορντγούμαν του αγωνίσματος άφησε τα 4.59 και απέτυχε και στις τρεις προσπάθειες στα 4.77, ώστε να ξεπεράσει τη φετινή της κορυφαία επίδοση, τα 4.76, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στη βαλβίδα.

Δεύτερη με 4.53 ήταν η Αντζέλικα Μπένγκστον, ενώ η Φαμπιάνα Μούρερ έμεινε στα 4.47.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αποφασισμένη για κούπα η Ντόρτμουντ!! (video)


Αποφασισμένη για κούπα η Ντόρτμουντ (video)

Με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να σημειώνει ένα γκολ και να δίνει δύο ασίστ, η Ντόρτμουντ νίκησε 3-1 την Στουτγάρδη εκτός έδρας και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του DFB Pokal.

Η Ντόρτμουντ πέρασε από την «Μερσέντες Μπεντζ Αρίνα» με 3-1 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Η ομάδα της Βεστφαλίας που είχε την συμπαράσταση περίπου 10.000 φίλων της που ταξίδεψαν στην Νότια Γερμανία για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι Ρόις, Ομπαμεγιάνγκ και Μικχταριάν ήταν οι σκόρερς για τη νικήτρια που είχαν στη σύνθεση τους, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Η Μπορούσια προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Μικχταριάν άνοιξε την μπάλα δεξιά στον Ομπαμεγιάνγκ, αυτός έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Ρόις με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 0-1. Η Στουτγάρδη έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 21ο λεπτό με τον Ρουπ με την μπάλα να βρίσκει στον Μικχταριάν για να γίνει το 1-1. Όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Ομπαμεγιάνγκ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ρόις, βρέθηκε έξω από την περιοχή και με αριστερό σουτ έδωσε πάλι προβάδισμα στην Ντόρτμουντ.

Στην επανάληψη, χάθηκαν ευκαιρίες κυρίως από τους φιλοξενούμενους, με καλύτερη στο 51’ όταν ο Ομπαμεγιάνγκ είδε τον Λάνγκερακ να κάνει εξαιρετική επέμβαση σε κοντινό σουτ. Τελικά ο Γκαμπονέζος φορ, σε μια κόντρα επίθεση στο φινάλε, έβγαλε την ασίστ στον Μικχταριάν που εξ’ επαφής έγραψε το 3-1 για την Ντόρτμουντ στο 89'.




Το πρόγραμμα των προημιτελικών:


Τρίτη 09/02

Λεβερκούζεν-Βέρντερ 1-3
(22' Τσιτσαρίτο πεν. - 31' Γκαρσία, 42' Πιζάρο, 82' Γκρίλιτς)

Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ 1-3
(21' Ρουπ - 5' Ρόις, 31' Ομπαμεγιάνγκ, 89' Μικχταριάν)

Τετάρτη 10/02

Χάιντενχαϊμ-Χέρτα (20.00)
Μπόχουμ-Μπάγερν Μονάχου (21.30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παραμένει στα «πιτς» ο Ράμος!!


Παραμένει στα «πιτς» ο Ράμος

Ατομικό πρόγραμμα για ακόμη μια ημέρα ακολούθησε ο Ράμος και ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για το ματς με τον Πανθρακικό.

Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Γιώργος Παράσχος να δει εάν ο Λεονάρντο Ράμος θα καταφέρει να προπονηθεί κανονικά για να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, για την 22η αγωνιστική. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Πλατανιά ακολούθησε για ακόμη μια ημέρα ατομικό πρόγραμμα και ο προπονητής των Κρητικών «πονοκεφαλιάζει».

Κατά τα άλλα, σε πιο εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία, με τον τεχνικό του Πλατανιά να δουλεύει με τους παίκτες του σε παιχνίδια κατοχής 5 εναντίον 5.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τιμώρησαν τον Γκρίφιν για την μπουνιά οι Κλίπερς!!


Τιμώρησαν τον Γκρίφιν για την μπουνιά οι Κλίπερς

Τέσσερα+ένα παιχνίδια θα παίξει χωρίς να πάρει... ευρώ ο Μπλέικ Γκρίφιν μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε από τους Κλίπερς, λόγω της μπουνιάς που έριξε προ ημερών σε φροντιστή της ομάδας.

Δεν πέρασε στο… ντούκου από τους Κλίπερς η μπουνιά που έριξε ο Μπλέικ Γκρίφιν σε φροντιστή της ομάδας. Όπως ανακοινώθηκε, δεν θα πάρει ευρώ για τέσσερα παιχνίδια επειδή προέβη σε αυτή την ενέργεια στα τέλη Ιανουαρίου και για ακόμη ένα λόγω του ότι τραυματίστηκε ο ίδιος (το χέρι του είχε γίνει «τούμπανο»).

Τα χρήματα που θα έμπαιναν στον λογαριασμό του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ θα πάνε σε φιλανθρωπίες σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου από το Λος Άντζελες.

Τονίζεται, μάλιστα, πως ο Γκρίφιν κατάλαβε το λάθος του και απολογήθηκε, ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε, αλλά και για το γεγονός πως εξαιτίας αυτού του συμβάντος έχει χάσει τα τελευταία παιχνίδια των Κλίπερς
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κίτρινος «πυρετός» στην Ξάνθη!!

Τέσσερις παίκτες της Ξάνθης δηλώθηκαν να εκτίσουν ποινές μίας και δύο αγωνιστικές, λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών.

Κίτρινος «πυρετός» στην Ξάνθη
Το κλίμα στην Ξάνθη είναι στα καλύτερά του, καθώς οι ακρίτες προέρχονται από δύο σερί νίκες και μία εξ’ αυτών, η τελευταία, μέσα στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο έχουν προκύψει και προβλήματα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, όσον αφορά τα προσεχή παιχνίδια του συλλόγου.

Ο Λουσέρο έφτασε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να απουσιάσει από την εντός έδρας αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής με την Καλλονή.

Οι Μπέρτος-Μπαξεβανίδης έφτασαν τις επτά. Ο πρώτος θα λείψει από τα ματς με Παναιτωλικό (24η αγωνιστική) και Καλλονή (25η αγωνιστική), ενώ ο δεύτερος από τα παιχνίδια με Πανθρακικό (23η αγωνιστική) και Παναιτωλικό (24η αγωνιστική).

Τέλος για την αναμέτρηση με τους Θρακιώτες έχει ήδη δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών ο Σολτάνι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η Άλμπα απέκλεισε τον Άρη!!


Η Άλμπα απέκλεισε τον Άρη!

Εκτός από τη συνέχεια του Eurocup άφησε τον Άρη η Άλμπα Βερολίνου, καθώς νίκησε 76-62 την Νεπτούνας και έτσι πήρε την προκρίθηκε στους «16» μαζί με την Αρμάνι Μιλάνο.

Καμία ελπίδα πρόκρισης δεν έχει πλέον Άρης, καθώς η Άλμπα επικράτησε 76-62 της Νεπτούνας και έτσι θα κάνει παρέα στην Αρμάνι Μιλάνο στους «16» του Eurocup.

Η ομάδα του Βερολίνου φρόντισε ήδη από το πρώτο ημίχρονο να επιβάλει το ρυθμό της πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το +20 (41-21). Στο δεύτερο μέρος, οι Γερμανοί απλά έπαιζαν με το χρόνο και περίμεναν τη λήξη με το… εισιτήριο στο χέρι.

Κορυφαίος για το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς ήταν ο πρώην παίκτης της Κηφισιάς, Ρόμπερτ Λόουερι με 24 πόντους, ενώ στους 13 σταμάτησε ο Άκπιναρ. Από τους Λιθουανούς πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντάνιελ Γιούινγκ με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 41-21, 60-42, 76-62
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πέταξαν μπαλάκια του τένις στο γήπεδο οι οπαδοί της Ντόρτμουντ!!


Πέταξαν μπαλάκια του τένις στο γήπεδο οι οπαδοί της Ντόρτμουντ

Με μπαλάκια του τένις γέμισε ο αγωνιστικός χώρος του «Mercedes Arena», τα οποία πέταξαν οι οπαδοί της Ντόρτμουντ στο εκτός έδρας ματς με τη ΣΤουτγάρδη, διαμαρτυρόμενοι για τα ακριβά εισιτήρια.

Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησαν οι οπαδοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ για να διαμαρτυρηθούν για τα ακριβά εισιτήρια. Έτσι, μετά το πανό που κρέμασαν πριν ξεκινήσει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Στουτγάρδη, αρχικά καθυστέρησαν να μπουν στο γήπεδο και στο 25ο λεπτό πέταξαν δεκάδες μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο



 


*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέο συμβόλαιο-μαμούθ για Παγέ!!


Νέο συμβόλαιο-μαμούθ για Παγέ!

Την έναρξη διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Ντιμίτρι Παγέ επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Γουέστ Χαμ, τη στιγμή που οι Κινέζοι προσφέρουν «γη και ύδωρ» σε ομάδα και παίκτη.

Τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ντιμίτρι Παγέ έχει αρχίσει η διοίκηση της Γουέστ Χαμ, όπως επιβεβαίωσαν τα «σφυριά» με ανακοίνωσή τους, θέλοντας να απαντήσουν στις φήμες που ήθελαν τον παίκτη να ζητά νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η ομάδα του Λονδίνου προσφέρει στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο που μπορεί να του αποφέρει έως και 160.000 ευρώ την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, οι πάγιες εβδομαδιαίες απολαβές του Γάλλου θα αγγίζουν τις 87.000 ευρώ, συν 32.000 για κάθε εμφάνισή του. Παράλληλα, στο νέο συμβόλαιο προβλέπεται μπόνους υπογραφής συμβολαίου ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά και άλλες παροχές που εβδομαδιαίες θα αποφέρουν στον διεθνή μεσοεπιθετικό 160.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ο Παγέ που μετακόμισε στη Γουέστ Χαμ από τη Μαρσέιγ αντί 13,8 εκατ. ευρώ, αποτελεί τον καλύτερο παίκτη στη φετινή ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς και για αυτό το λόγο, ομάδα από την Κίνα ετοιμάζει πρόταση 40 εκατ. λιρών και παράλληλα εβδομαδιαίες αποδοχές στον παίκτη 175.000 ευρώ.

Με σημερινή της ανακοίνωση η Γουέστ Χαμ τόνισε ότι ουδέποτε η πλευρά του παίκτη απαίτησε νέο συμβόλαιο, ενώ επιβεβαίωσε ότι έχει αρχίσει ήδη διαπραγματεύσεις κατόπιν δικής τους πρωτοβουλία ως επιβράβευση για την απόδοση του 28χρονου.

Από τη δική του πλευρά, ο Παγέ δηλώνει περήφανος που είναι παίκτης της Γουέστ Χαμ, δείχνοντας θετικός για νέο συμβόλαιο.
*Πηγή: sport-fm.gr*